![]() |
Alen Markaryan:"GS maçında Çarşı'dan Çok Büyük Sürpriz Var" arkadaşlar bu akşam Lüleburgaz'da Karakartal Forum programı yapıldı.Alen abi Çarşı ile ilgili bi soruda İnönü'deki gs maçında çok büyük bi sürpriz olacak dedi."şampiyon olsakda olmasakda(maç için şampiyonluk maçı dedi) iki yıldır içimde olan bişey var, eğer arkadaşlarda razı gelirse bunu o maçta yapacağız herkes görecek!! " dedi.. ne olduğunu söylemedi.. (alinti) |
merakla bekleyeceğiz o zaman yeni şovumuzu :) |
hoppalaa merak ettim yawww :) |
stadimi yakacaklar yoksa? :-) |
takıma zarar vermeyinde aman gözünüzü seveyim alen abi . hayırlısı olsun bakalım |
valla bende merak ettim:D |
aLeN diyorsa Beklemek lazım meraklandık şimdi :) |
Taraftar Çıldırdı Süprizi bekLiyor :D:D |
çıldırt bzi alen |
g.saray macına kesin gitmek lazım ozaman şimdiden biletxin önüne kuyruğa girelim :D:D |
gerçekten merak ettim... |
meraktan hepimiz catliyoruz |
yakışır herşey çarşıya |
arkadaşlar yapacağımız şey bomba sadece size söyleyeceğim bu maç inönüdeki son maç ona göre fikir yürütün. |
bekliyelim bakalım bu süpriz neymiş merakla bekliyecez artık |
demirören alyhinde büyük bir şow yapabilriler.;) |
Yıllardır aklımdan geçer Benfica'nın yaptığı gibi bir kartalı maçtan önce inönü semalarında uçurmak.Hayran kalmıştım izlediğimde.. |
takima zarar verecek bir surpriz cikmasindan aman diyim |
o maçta inönüdeki yerimi alıcam inşallah çok merak ettim yaa heycan yaptım :D:D |
eywah zaten sabırsızlanıyodum o maç için şimdi daha kötü oldu :D:D |
Bu inönüdeki son mac olacak galiba, eger hakikaten yeni stad yapilmaya baslanacaksa.. |
4 Gözle bekliyoruz şovunu. |
Merak ettim maç mutlaka gitmek lazım :) |
Forzada kapalıya pascal gelcek muhabbetleri dönüyo sürpriz bu olabilirmi bilmem ama.. |
Alıntı:
|
yaaa çoK merak ettim nası bekLiicezz maça kdr =) |
acaba ney yaa çok merak ettim :S:D |
Alıntı:
|
ya birden tüylerim diken diken oldu kesin gitcem maça Alen abi diyorsa süper bişidir. |
Bekliyoruz ;) |
Türkiye`de Saat: 05:42 . |