![]() |
Delgado sezonu kapattı http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...N04DELGADO.jpg Kasığındaki sorun nedeniyle Fenerbahçe’yle oynanacak final maçı kadrosundan çıkarılan Delgado’nun İstanbul’a gönderildiği açıklandı. Arjantinli yıldızın ligdeki Ankaragücü, Galatasaray ve Denizli sınavlarında da oynamasının imkansız olduğu belirtildi. Sık sık yaşadığı sakatlıklar ve kötü performansı nedeniyle, sezon sonunda Delgado’yla yolların ayrılma ihtimali de güçleniyor. Sezon başında Espanyol’dan 5 milyon Euro’luk teklif alan Delgado için benzer bir durum söz konusu olursa, bu kez kabul edilecek. |
üzgünüm ama varlığında ne verdiki yokluğu canımızı acıtsın |
Hımm..Sıkıntılı bi durum..Rotasyon için kötü bi durum..Fakat şu Ankaragücü maçından alınacak 3 puan bizi şampiyon yapmaya yeter.. |
Yusuf ile idare edebiliriz çok fazla olumsuz etki edeceğini sanmıyorum |
Yolcu yolunda gerek!! |
Olmadı şimdi . . |
Delgado sezonu değil bence Beşiktaş defterini kapattı. Yazık oldu. Bu kadar sevdik,güvendik,inandık,bel bağladık,umutla bekledik. Olmadı,olamadı. |
Alıntı:
|
Herkes Delgado sakatlandı diye nasıl seviniyor bu adam bu kadar berbat mı oynuyordu sanki tamam biraz kötü olabilir ama sakatlandı diye sevinmek bence biraz fazla olmuş ben Serdar sakatlandı haberi çıkınca sevinmiştimama Delgado bence bunu haketmiyor.. |
abartmayin arkadaslar bir oyuncumuz sakatlaniyorsa buna sevinmememiz gerekiyor bu oyuncu kaptanimiz ise tamam iyi oynayamadi ama insanligi hep ön plana cikdi gecmis olsun insallah hemen iyilesir |
bu sene bu adam kaç maç oynadı ? Her futbolcu sakatlanır ancak delgado oynadığı maçlarda da etkisiz kaldı bu sene, bize daha yararlı bir 10 numara gerek diye düşünüyorum |
ya bir futbolcu olarak bakıyoruz ama o bir insan arkadaşlar sakatlandı ve sevinme olayları fln yakışmıyor bize delgado için üzüldüm tamam takımda oynamıcak belki takım için daha iyi ama delgadoya çok üzüldüğümü belirtmek isterim |
bende rotasyonda önemli olabilir diye düşünüyorum. mesela gs maçında yusuf iyi oynayamayabilir. dk 60 dan sonra delgado alınabilir...gibi. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Peki Sizlere Sunu Sormak istiyorum , Delgado Geldiğinde Nasıldı ? " Delgado Süper , Delgado Deler , Delgado Mükemmel " Diyorduk , Evet belki son zamanlarda istenileni veremedi fakat , Bi oyuncuyuda Bukadar Kolay Harcamak sacma geliyor bana.Ayrica deLgado'nun yerine Oynayacak bir yedek vardir elbet. |
tello ile yusuf idare eder sezon sonuna kadar bence..delgadonun sakatlığına sevinen arkadaşlarıda anlamıyorum bu beşiktaşın oyuncusu ve ilk önce insan bunu unutmayalm.. |
Kötü bi haber...Her ne kadar istenileni verememiş olsa da kulübede olması bile rakibi ürkütür, 2. yarı oyuna girer de oyunun şeklini değiştirir diye, veya da tam tersi, Delgado oyundayken Yusuf kulübede olurdu ve rakip için büyük bi tehdit oluştururdu bu, ama şimdi böyle bir durum olmayacak, Yusuf ilk 11'de başlasa ve kötü gününde olsa yandık gibi bir şey...Gerçi Yusuf'a güveniyorum ben, kalmış şurda 4 maç, Delgado'nun yokluğunda Yusuf bizi hücum konusunda sıkıntıya düşürmez, öyle de düşünmek istiyorum zaten, yoksa kalan maçlar bizim için çok zor geçer... |
Sezonu kapatması kötü olmuş allah korusun yusuf sakatlanırsa ya da cezalı duruma düşerse işimize yarardı. |
delgadoya ruhsuz demek çok yanlış şuan kabul etmek istemesekte bi sakatlığı var sene başından beri ve yapmak istediklerini engelliyo .. delgado bu takımdan giderken ağlayarak gidicene eminim adına besteler yapılan ilk takımı beşiktaş onun.. ve asla ruhsuzlukla suçlanamaz bence şuan biri çıkıp delgadoyu sevmiyorum yada delgado bu takımda oynayıp katkı sağlamak istemiyo sadece aldığı paraya bakıyo diyebilrmi |
:rolleyes:..futbolcunun kronik sakatligi olursa öyle olur..bi var bi yok.. |
gule gule delgado malesef ısvıcre lıgı gibi degıl turkıye |
delgoda gibi bi adam oynamıyosu sevinmemiz diil üzülmemiz gerek adamın ölüsü bile işe yarıoo!! |
Delgado şüphesiz çok büyük bi kayıp.Ancak hazır bi delgado bizim için kayıp.Ligin 2. yarısında hiçbirşey weremedi.Büyük ihtimal sakatlığınında bunda etkisi var.Her zaman söylemişimdr delgado çok kaliteli çok kıvrak bizden sonra gideceği takımda olağanüstü şeyler yapablir ancak bizdeki misyonu doldu ne yazıkki.Güle güle delgado... |
Alıntı:
|
Pffff :( |
Güle güle Delgado... |
koca seon varlığın yokluğun belli değildiki zaten ya.... hep ümitlerimizi boşa çıkardın!!... =(( |
Farketmez..! |
Türkiye`de Saat: 05:52 . |