![]() |
ey koca yusuf helal sana Ne futbol oynadı ya galibiyette büyük bir rolü var bir gol asist delgadonun yokluğu hiç hissedilmedi bence..ŞİMDİYE KADAR SEN NİYE BEŞİKTAŞA GELMEDİN BU TARAFTAR KURBAN SANA:):) |
oyundan çıkarken duyulan alkış sesinden tüylerim diken diken oldu..o da düşünüyordur neden daha önce gelmedim diye..helal olsun..bu yaşında hala oynuyor..harbi harbi oynuyor..gençlerin ibret alması lazım.. |
ne delgadonun yoklugu be delgado olsaydı yusufun yoklugu hıssedılırdı |
Kıral Yusuf , Yine Yapti Yapicagini.. |
helal be koca yusuf nasıl da öğrettin emeklemeyi ezik volkana nasıl da indin çocukluğuna:D bu arada bi 70 lik alana 35 lik yusuf bedava diyen ezikler gıpta ile izlemişlerdir bu akşam en güzel cvbı vermiştir yusuf helal olsun iiki besiktastasın |
helal olsun ayakta alkışlıyorum onu...:) |
helal sana koca YUSUF |
Spiker 3.golde Gokhan topa önce ulaşınca Gökhan tabiki çok daha hızlı dedi sora gördü :D |
Koca yusuf Kara şimşek helal olsun sana |
nede olsa KOCA YUSUF bu yaptı yapacağını ezikleri süründürdü öyle bir de gol attıki SÜPERDİİİİİİ helal sana KOCA YUSUF helalllllll |
bravo koca yusuf 35 ine kadar nerdeydin be baba , herşey için teşekkürler . |
yusuf oyundan çıkarken spiker "tribünler yusuf! yusuf! diye bağırıyor" dedi..acaba bağıran fenerliler mi dedim..yusuf yusuf oldular da..meğer bizimkilermiş :D:D:D |
Yahu allahtan delgado sakattı da YUSUF oynadı delgado oynasa Yusufu arardık. :) |
arkadaşlar tribündeydim ve mükemmeldi yusuf zaten çok çok iyi oynadı bizi mutlu ettin beşiktaşım ne istersen iste benden.. |
eğer ki birgün görürsem seni elini öpeceğim yusuf.kimsenin hakkını yemeyelim ama çoğunluk senin sayende kazanda şenlik yaptık,çarşıda turladık.bize bu mutluluğu yaşatan herkese kucak dolusu sevgiler.sırada lig kupası var.kazanırsak olacakları düşünemiyom bile. bu arada tribündeki arkadaşlara sonsuz saygılarımı gönderiyorum bir izmirli olarak.ligtv sürekli fener tribününü gösterdi ama nedense beşiktaş sesi duyduk.hepinize sonsuz tebrikler |
gökyüzünde kara şimşek sahalarda yusuf şimsek binlerce kez helal olsun sana adamın kralısın.. |
helal olsun fenerlilerden yusuf yusuf sesleri çıkarttığın için :D... |
Alıntı:
katılıyorum lig tv nin bize karsı bi garezi var haftasonu bile ankara maçını zor şartlarda isleyebildim buna dikkat çekmek istiyorum |
o yaşıyla adamın peşinden yılmadan koştu adamdan topu aldı pasını verdi gol oldu.helal sana koca yusuf. |
Yusuf usta...Bin kere helal olsun sana, bizi utandırmadı bi kez daha...Delgado'yu aratmayacağını herzaman söyledim, hatta daha etkili olacağını düşünüyordum, önümüzdeki 3 maçtada bunu göreceğiz inş... |
delgado bu adam baksinda bi ders alsin |
Sana ne söylesek az..Gönülden Beşiktaşlı olduğunu öğrenmiş olduk..O pozisyon da Gökhandan topu çalmak için verdiğin mücadeleyi kaç tane oyuncu yapardı bilemiyorum..Saygıyla eğiliyoruz önünde Yusuf Usta.. |
Helal olsun koca çınar ;) |
"iyi futbol iyi futbolcularla oynanır" diyenler ne kadar da haklılar. koca yusuf seni tebrik ediyoruz. inşallah yetenekli gençlerimiz iş işten geçmeden senden bazı dersler almayı başarabilirler... |
Daha önceleri nerelerdeydin be Yusuf?? senelerini boşa harcadın... |
nekadar senden özür dilesem azdir bize geldiginde karsi cikmisdim transfere sana laf attim ama dedigim gibi senden özür diliyorum cok büyük futbolcusun saygim sonsuz sana karsi sen bu isi biliyorsun. |
aynen bende geldiğinde demediğimi bırakmadım ama sonuçta güzel oynadı:D |
Türkiye`de Saat: 19:01 . |