![]() |
"Kupayı gerçek sahibi aldı" Fortis Türkiye kupası finalinde Fenerbahçe´yi 4-2 yenerek kupayı kazanan Beşiktaş´ta teknik direktör Mustafa Denizli, "Bugün, finalde ortaya koyduğumuz oyun, kupanın gerçek sahibinin Beşiktaş olduğunun açık bir sonucudur" dedi. Denizli, maçtan sonra yaptığı açıklamada, hem ligde hem de kupada başarıyı yakalamak için aylardır çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti: "Bugün, finalde ortaya koyduğumuz oyun, kupanın gerçek sahibinin Beşiktaş olduğunu açık bir sonucudur. Bu sezon Fenerbahçe’ye karşı telafisi olan maçlarda kaybettik. Kaybettiğimiz maçların telafisini yaptığımızı lig lideri olarak gösterdik. Final maçı, yolun sonuydu ve telafisi yoktu. Gerçekten ikinci yarıda finallerde görülmeyen bir sonuç ortaya çıkabilirdi. İzmir’in hava koşulları her iki takımı da etkiledi. Final vuruşlarında etkili olabilsek son yarım saatte daha farklı bir sonuç alabilirdik." Kupayı kazanmanın bütün camia için önemli bir başarı olduğunu söyleyen Denizli, önlerinde zorlu 16 günlük bir maraton olduğunu belirterek, "Daha büyük bir sevinci yaşamak arefesinde olduğumuzu unutmadan yarın Ankara’ya döndükten sonra bunu yerine getirmemiz lazım" diye konuştu. Maçın en değerli oyuncusu seçilen Bobo hakkında da değerlendirme yapan Denizli, "Bobo son derece başarılı bir oyun ortaya koydu ve bunu hak etti. Bobo’nun özellikle sonuç üzerinde etkili olması, takım için önemli bir oyuncu olduğunun göstergesi. Futbolcularımın hepsinin kutluyorum. Hepsi maçın futbolcusu" dedi. Denizli, Fenerbahçe’nin kalesinde Volkan Babacan’ın oynadığının hatırlatılması üzerine de "Volkan Demirel’in oynayacağını düşünüyordum. Çok değerli bir kaleci, ancak oyuna şanssız başladı. Gerçekten ben Volkan’ın soyadını okumadım. Değerlendirmede bir tek Volkan’da yanıldım" karşılığını verdi. Fenerbahçe teknik direktörü Luis Aragones ise maçtan sonra yapılan basın toplantısına katılmadı. |
Saol Mustafa hoca , Lig Kupasınıda Bekliyoruz |
darısı şampiyonluk kupasına hocam.. |
|
|
hediyem olsun:D |
ohh bee süperr bir final oldu çok güzel top oynadık artık sıra lig şampiyonluğunda şampiyonluk bizim kupa bizim... |
ne de güzel yakışıyo kartalıma çifte kupa . |
başlığı düzeltelim kupa gercek sahibini buldu +kulpuda(sapıda) gercek sahibini buldu doğrusu bu :D:D:D:D |
kupa bizim tebrikler... şampiyonluk yolda... fener kupa tiryakisi oldu...kanaryanın tüyleri kupada yolundu. |
offfffffffffff ulen offfffffff |
varan birrrrr.... |
büyük mustafaya saygılar... |
işte bu ya biz bunu seviyoruzz!!!... :D :D |
Şampiyonluk biziiiim kupa biziiiiiim !!!!!!! Seviyoruz seni Mustafa Denizli !!!!!! |
Fb'yi yenmedik, ezdik...Hakeme rağmen hem de, o serefsiz hakeme...Öncelikle 2 gol atan ve 1 asist yapan Bobo'yu, sonra da varını yoğunu ortaya koyan Yusuf ustayı, genelde beğenmediğim G.Zan'ı, Tello'yu ve sonra da diğerlerini gönülden kutluyorum...Hoca doğruları yaoptı, oyuncularda gerekni yaptı ve netice geldi...Bu Fb'ye en az 3 gol atmazsak ayıptı, bunu ilk maçlarda da söyledim, ama bu sefer o ayıbı yapmadık, oyuncular ve hoca doğruları yapınca netice de gelmiş oldu işte, bunu görmüş olduk...Bunun devamı gelecek inş. ve ligi de götüreceğiz... |
bravo beee... kupa onların olsun farketmez ezikleri ezmemiz PAHABİÇİLEMEZ!!! :D :D :D |
Kupa zaten bizimdi :D:D:D Bizim olan bir şeyi nasıl bizden almnak için umutlanır ki bu ezikler. |
hocam sana tesekür ediyorum ve insallah lig kupasinida alacagiz, bu arda cok konusan selcuk gördü sanirim türkiye kupasini. ve rüstü de bu yastan sonra kupayi gördü fb de kalsaydin biraz zor görürdü:) |
Hoca iyi konuşuyo,iddialı konuşuyo,teker teker hedef gösteriyo ve başarılıda oluyo..Allah seni başımızdan eksik etmesin Hocam..Ne iyi ettin de geldin..Şimdi sıra Şampiyonlukta..A.gücünü yenersek iş %70 biter.. |
Tabi biz alacaz. 26 yıldır kupa yüzü göremeyen masum ezikler mi alacaktı bide :) |
Sıradaki gelsin...Maçtan sonra spiker Beşiktaş taraftarı bu kupayı hak etti,dedi. İnşallah çifte kupa olacak bu sene... |
şu bir... |
Bizim olanı başkasına vermeyiz, helal olsun :) |
merak edıyorum fenerlıler kupanın agırlını bılıyormu:D bence sayın aragones bılmıyor bılse bızım karşimiza paf kalecısı oynatmazdı lıgde hep hakem sayesınde kazandınız şimdide hakem sayesınde kazanacaktınız ama bız hakemıde yendık helal bıze penaltı bızden sıze türkiye kupası hediyesi olsun bu kupayı azız yıldırımın elınden alsaydık süper olurdu... |
Türkiye`de Saat: 13:29 . |