![]() |
hocamızla anlaştık http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...4FAN01YUSO.jpg Beşiktaş’ın Fortis Türkiye Kupası’nı kaldırmasına en çok sevinenler arasında Başkan Yıldırım Demirören vardı... Siyah-Beyazlılar’ın patronu, “Benim başkanlığım dönemimde iki Türkiye Kupası, bir de Süper Kupa kazandık. Bu üçüncü Türkiye Kupası oldu. Teknik heyete, futbolculara, taraftarlarımıza ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.Teknik Direktör Mustafa Denizli ile yeni sezon için anlaştıklarını sözlerine ekleyen Yıldırım Demirören, “Biz hocamızla prensipte el sıkıştık. Detayları önümüzdeki günlerde yönetim kurulundaki arkadaşlarımla paylaşacağım” ifadesini kullandı. |
Hayırlısı... |
imzalayın abi şu hocayla 8-10 yıllık bi sözleşme :D |
İstikrar adına olumlu bir gelişme. |
artık istikrar istiyoruz demirören sözünden dönmessin inş. |
uamrım şampiyonlukla dahada pekişir |
Doğrusu budur. Yönetim doğru karar vermiş. |
Doğru karar.Başkan da yarım sezondur formda aman " sakatlık " olmasın.Stadı da yapsın,Ernst gibi fiyakalı bir kaç transfer bize yeter.:) |
Durmak yok Yola Devam.. |
güzel |
Kupayı aldık, ligi de alacağız inş...2 kupayı birden alan bir hocayı göndermek biraz sıkar tabii, her ne kadar Denizli'nin göreve gelmesine sevinsem ve desteklesem de şimdi o kadar sıcak bakmıyorum açıkçası buna...Ama iyi de olabilir tabii bu, istikrar önemlidir sonuçta, oyuncularda hocalarını seviyor, ona saygu duyuyor, belli bi otoritesi de var hocanın, yaptığı 2 transfer var, ikisi de tuttu, şampiyonluğa onlar götürüyor belki de bizi, hocanın sistemi de iyi, gerçi oyuncular buna uymuyor ama seneye o sisteme göre oyuncuları alacaktır mutlaka hoca, bunlar iyi şeyler tabii...Bu sezon şampiyonda olsak çıkarmamız gereken dersler var ama, hocanın özellikle, bunları da ele alacaktır hoca...Seneye 3-4 transferle çok daha iyi yerlere gelebiliriz, Türkiye'den yana bi sorun olacağını zannetmiyorum Denizli'ylen zaten, ama Avrupa'dan o kadar da umutlu değilim ama umarım yanılırım...Tabii daha ligde bitmedi, öncelikle şu ligi bitirelim hayırlısıylan, sonrası gelir zaten... |
Demirörende 3. Türkiye kupasını kazandı şaka maka ama şampiyonluk getiremedi. |
Türkiye`de Saat: 12:59 . |