![]() |
Kral Bobô http://www.fotomac.com.tr/2009/05/14...C9392EBCFx.jpg Şampiyonluk coşkusunu eşi Raquel ile kutlayan Brezilyalı "İlk hedefimize ulaştık. Ligde de istediğimizi alacağız" dedi. Ödülü özgener verdi Finalde Fenerbahçe'ye 2 gol atıp Kartal'ı uçuran Bobo, maçın adamı seçildi. Ödülünü TFF Başkanı Mahmut Özgener'in elinden alan Brezilyalı yıldız, kupada attığı 7 golle turnuvanın en skorer ismi de oldu. Maçtan sonra şampiyonluk coşkusunu eşi Raquel ile birlikte yaşayan sambacı, "Önemli bir başarı yakaladık. İlk hedefe http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D ulaştık. Yarın Ankaragücü maçını düşünmeye başlayacağız" diye konuştu. Aileler de mutlu oldu Golcü futbolcu, ligde de şampiyonluğu yakalayacaklarını belirtirken eşi, "O sahada, ben tribünde terledim. Maçın en iyisi seçilmesi doğru bir tercihti" dedi. Bobo gibi Mert Nobre de kupa sevincini eşiyle paylaştı. Nobre, "20-30 gündür dayanılmaz acılarım vardı. Ama bu gece hepsini unuttum. Biz inanmıştık" ifadesini kullandı. Eşi Priscila ise "Kupa Beşiktaş'ın hakkıydı" yorumunu yaptı. |
çifte kupa ile kapatırsak sezonu satıcağımız oyunculardan daha rahat ve fazla gelir elde ederiz |
2008-2009 sezonu Lig Şampiyonu Beşiktaş 2008-2009 Sezonu Kupa Şampiyonu Beşiktaş Double yapıcaz sadece 17 gün kaldı |
bu medyada acayib birsey birden bir oyuncuyu nasil kral yapacaklarini biliyorlar.. |
aman medyanın gazına gelip de rehavete kapılmayalım..herşey bitmedi daha..çifte kupa çifte bayram..az kaldı aaaaaazz ;) |
Daha Bitmedi , Bekleyin :D:D |
Bobo mutlaka satilmali diyenler nerede?? |
kupa bizim aşk bizim bu aşk beşiktaşk |
bobo süper yaa |
Alıntı:
|
boboyu satarlarsa büyük hata olur sanki daha iyisini mi getiricekler |
Alıntı:
|
Futbol böyle bişey işte . Bobo boş kaleye atamadı . Sonra güzel goller attı, olay adam oldu . Hadi o iki golü atamasaydı .. Burdaki mesajlar şöyle olmıcakmıydı .. "o da kaçarmı bobo" "bu adam satılsın" "beşiktaşta böyle adamın ne işi var" v.s. Bobo ne iyi ne kötü . Giderse üzülmem, kalırsa ahlamam . |
Alıntı:
|
BoBo ya bır numara :D |
Bobo yu göndermeye kalkanların laf edenlerin bu kaçıncı bozulması hatırlamıyorum.O kadar antitez sunuyoruz hala iddaa ediyorlar bende buna sinir oluyorum.Bu ne inattır.. Bakın buraya yazıyorum Delgado hakkında bir dünya şey yazdım negatif anlamda eğer beni yanıltsın burda tükürdüğümü yalamazsam Şerefsizim... Her sene 15 gol ataN Beşiktaşın gelmiş geçmiş avrupada en çok gol atan oyuncusu.Türkiye kupasında en çok gol atan isim. En kritik maçlarda goller atıp bizi sokaklara döken adam.Efendiliğini hiç bozmadı.Nobre gibi cülmünden büyük para istemedi.Ve bunları yaparken yaşının 24 olduğunu belirtirim..Hala çatlak sesler var bu performanstan sonra bile inanamıyorum.. Buraya Bobo ile ilgili son yazımı yazdım.Benim gözümde Bobo yu göndermeye kalkan Futboldan zerre kadar anlamıyordur. Not:Bobo yu bu maçtan sonra değil önceden de savunan dostlar da benim için daha değerlidir. .... |
Alıntı:
|
BoBo her takım için her an gerekli olabilecek bir oyuncu. Gönderilmesine karşıyım ben. |
Alıntı:
ama bobo muzun sayesinde ezikler aldi yine BOBO yu....babasin BOBO bsaka biseyde demiyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
Nobre ile Bobonun birbirinden çok farklı özelliklerde oyunculardır..İkisini birbiriyle kıyaslayacak kadar Futbolu siz bilmiyorsunuz..Santrafor ile Forvet oyuncusunun ayırımı yapamıyorsunuz daha.. Yeter artık be..Resmen forumda Bobo-Nobre çatışması çıkarttınız.. |
bobo satılsın diyenler nerde diye bir sürü kişi yazmış. ya ilk yarı ne yaptı bobo ligde millet fener gibi bize saldırmaz. bursaya karşı konyaya karşı vs. bobo hiçbişey yapamıyor kaldıki fener açılana kadarda bobo berbattı nezaman 2. golü bulduk pozisyon yokken uzaktan atılan bir şutla fener açıldı bobo holosko patladı. geniş alanda oynar. ben iddaliyım kupa maçında elimde batuhan olsa onu boboya tercih ederdim ha 2 sinide oynatırdım ama ilk tercihim batuhan olurdu |
Alıntı:
|
@Ramesson benim nobre ile ilgili yorumum 1,8 milyon euro etmeyeceği yönündedir.Kaleye sırtı dönük oynayabilen defansı yoran ama bir o kadarda becriksiz tekniği zayıf bir adamdır..Ama makul bir ücretle takımda kalmasını isterim ama 1,8 denilen rakama değil.. Bu Bobo ile Nobreyi kıyaslamak mı oluyor? Bu arada kıyaslamaktanda çekinmem eğer Nobre ye kalsın Bobo ya gitsin demeye devam edersiniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
inşallah bu sene 2 kupayı birden alırız.. bobo istediğinde çok iyi oynuyo bnce... |
bobo 2 gol atarak sadece göz boyadı mutlaka gitmeli |
Alıntı:
Noktayı sen koymuşsun zaten, bende üzülmem Bobo giderse, kalırsa da hocanın kararı der geçerim... |
evet zaten biz ne desek hoca karar vercek bkalım görelim :) |
valla ben dedim diyorum demeye devam edecegim bobo son 5 6 mactir cok iyi top oynuyor golde atiyor attiriyor pozisyonada sokuyor bide gelip defanstan topmu cikartacak anlamiyorum futbolun bi kurali kurali vardir kardesim daha dogrusu futbolcularin hepsinin asli bir gorevi defans oyuncusu once defans yapacak forvet adam once gol atacak ha ekstra yaparlarsa amenna bobo bana hersezon gol atiyormu atiyor hemde bana gore yeterince atiyor zaten dunyadaki cogu forvet 15 bilemedin 20 atar baros neden 20 attida bobo 10 diyorsaniz ben bunu diyenle futbolu tartismam normaldede hadi konusayim yinede bi besiktasin oynadigina bide gsnin bu sezon oynadigina bakin baros neden 20 bobo neden 10 herkez anlar aslinda ama anlamak icin once futbolu bilmek lazim ne oynuyor besiktas 4 3 3 gibi maksimum 4 4 2 yani gol yuku 2 yahut 3 forvette peki esitmi bu forvetlerin attigi gol nobre 10 bobo ve holosko 9 ar gol atmislar ligde yani hepsi ayni miktarda gol yukunu paylasmislar peki bide barosa bakin 21 gol neden adam tek oynuyor cunku arkasindada 3 lu orta sahayla arda kewel lincoln bu uc adam bitek bu adama gol attirmak icin ugrasiyor ve bu adamda dogal olarak bobodan nobreden holodan fazla atiyor bunu anlayamayacak kadar anlamadiginiz futbolun ve golculugun tartismasini neden yapiyorsunuz anlamiyorum malesef |
20'si 90 dakika olmak üzere 42 maç, 19 gol, 14 asist: kral bobo :) istatistikçiyim kardeşim :) |
Bişeyler eksik bu çocukta ama ne anlamadım. Baros daha yetenekli değil ama daha fazla katkı sağlıyor. Bobo saman alevi gibi. Harbiden anlamadım ama umutluyum bobodan. |
Türkiye`de Saat: 05:09 . |