![]()  |  

Taraftar dalga geçti...  http://www.haber1903.com/Resimler.asp?Resim=1654-10-100 Beşiktaş`lı taraftarlar yaratıcı zekalarını yine gösterdi. Maç 4-1 devam ederken verilen ucuz penaltı sonrası, Beşiktaş`lı taraftarlar tepki bile göstermedi. Alex`in gol vuruşundan sonra stad bir anda goool sesiyle inledi. Ancak bu sesi çıkaranlar Siyah-Beyazlı taraftarlardı. Sarı lacivertli taraftarlar sessizliklerini devam ettirirken, Beşiktaş tribünlerinden gelen üç, üç sesleri gülüşmelere sebep oldu..  |  

:D:D bende dyuduğumda gülmüştüm :D:D   |  

hayallarde görüyorlar :D:D   |  

Penaltıda hakanın yerinde olsam direğe sarılıp gülizar taklidi yapardım.Anca öyle gol atardı fenerhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif   |  

Etme bulma dünyası..   |  

:D biraz daha beklesinler  :D   |  

HoLosKomun bebişi biLe gördü kupayı fener göremedi :D   |  

gerçekten bu tafatara hastayım ben :D helal   |  

OĞLANLAR tamam , sira geldi KIZLARA..   |  

çok eski makaralar bunlar   |  

bende tribündeydm penaltıdan sonra bjk atmıs kadar bagırdım hele 3 3 3 3 3 die bagırmamız harikaydı resmen maytap gectik   |  

bende kale arkasındaydım resmen dalga geçtik eziklerle   |  

duyduğumda noluyor dedim ama sora anladım ki bizimkilermiş :D::D   |  

2 de 1 kupayı kim alır diye sormayın   4 çay 2 si açık olsun :)  |  

dün gece çok bağırdık 3-4-5 die onlardan ses gelmeince napalım bari biz bağıralım dedik mahrum kalmasın ezükler die :D   |  

Alıntı:  
 :):)  |  

Bende dün maçı seyir ederken ezikler bağırıyor sanmıştım puhahahahaha :))) : )   |  

Vayy bee.. :):) Alkışlıyorum kendimizi..   |  

perofrmansımız harikaydı   |  

kale arkasındaydım aynen yazdığı gibi oldu ve çok komikti özellikle golden sonra santraya giderken ezikler bize doğru yürüyorlardı 3 3 3 3 diye o zaman bağırdık eminim daha da ezilmiştir ezikler   |  

ağlamayın ne olur çalışın sizinde olur:D:D   |  

Taraftar d......k geçmiş:D   |  

Akşam,kale arkasındaydım.Alen Abi'ye 15 metre uzaklıktaydım.:) Hayatımın en güzel maçıydı.Kusursuz bir taraftarlarımız vardı.Ezikler,sadece golde bağırabildiler,gerisi fıs..Geceleri rüyamda hep bunları görüyorum.Bölük pörçük uyuyabiliyorum. Seneye maçlar kesinlikle İzmir'de oynanmalı.:)  |  

zuhahaha tv'den net duyulmadi yada ben duymadim:( :D:D   |  

harikaydı :) Kupa töreninde bünyamin gezerde madalya alırken,spiker anons etti, feci kalayladık dumur oldu .erefsiz :)   |  

bu taraftara şampıyonluklarda ne kadar çok yakısıyor be...   |  

çok güzel oldu yaa:D...   |  
| Türkiye`de Saat: 13:27 . |