![]() |
Cisse'nin kalması demek Fink transferinin yatması demek...Bence Fink Cisse'den bi adım daha önde, onun alınmasını da fazla desteklemiyorum ama Cisse mi Fink mi derlerse Fink derim şu anlık...Ernst'len Cisse iyi anlaşıyor diyorlar tamam ama Fink'len daha iyi anlaşırlar ona bakarsanız, 2 alman defansif yönden çok iyi yapar takımı, ama hücum konusunda sorunlar yaşayacağımız bi gerçek her 2 ihtimalde de... |
Cisseyi senelerdir ya tek izledik ya da uğurla izledik.İlla değerlendirme yapacaksanız Ernst-Cisse ikilisine göre değerlendirme yapın,bu ikili bence çok iyiler.Cisse evet defansa yönelik bir oyuncu ama Ernst öyle değil Ernst izlediğim kadarıyla sürekli ileriye destek veren bir oyuncu.Bence bu ikili gayet iyi he dersinki M.Topuzu alırım yabanjı kontenjanı da açılmı$ olur o zaman amenna.Ama gelecek bir oyuncunun Cisseden iyi olacağını dü$ünmüyorum.Bu sene bir yabancı yollamalıyız ki o da Delgado... |
Alıntı:
|
Geremi veya Aurelioyu alacaksan Cisse gitsin ama yok Finki alacam diyorsan kesinlikle Cisse kalmali !! Ben Cisseyi begeniyorum zaten, nezaman Cisse olmadimi puan kayip ediyoruz!! |
top yapan adam lazım bıze |
cisse ernst gelene kadar sövdügümüz adamların basında geliyordu ama sanırım adamın yanına bi topcu lazımmıs http://www.odtumezunlari.gen.tr/phpB...icon_smile.gif iyisi bulunana kadar kalsın..gönderilecek yabancılar belli delgado, zapo... holosko'da max. bi sezon daha oynar bizde sonra ver elini ingiltere... |
bu sezondan sonra cok buyuk SIKINTI YASAYABILIRIZ elimizdeki yabancilari tutma konusunda ozellikle holosko bobo ve sivok bu uslu kesinlikle takimda tutulmali bu omurgayi bozmamaliyiz sivok ernst holosko bobo ve tello bunlar harici yollanabilir ama ben cisseden daha iyisini almicaksak eger seidou keita veya poulsen gibi oyunu iyi kurabilen ve gerektiginde gol gol pasi uzaktan sert sutlar atabilen bir adam almayip sadece defans yapsin diye adam alacaksak cissenin kalmasini tercih ediyorum yani hazir uyumu yakalamisken yine ayni tarzda bi adam alip maceraya girmeye gerek yok gibi geliyor bana bunun yerine bize 2 tane beton gibi bek lazim bence beklerimiz kabak gibi siritiyor clde dahada cok siritir bu beklerle takim sol tarafa kadlec alinabilir genc ve iyi bir futbolcu |
turkıye lıgınde ıdare eder ama avrupada olmaz avrupada basarı ıstenıyorsa kalıtelı adam alınmalı |
evet cisse sadece defansiv yönde iyi ama ileriye hic bi katkisi yok..iki yönlü birini alabilsek mesela appiah gibi biri.. aurelioyu da alabiliriz yabanci olmadigi icin iyi olur |
doğru karar... tayfur giunti den sonra en iyi ikili... ee tabi türkiye'ye gelecek oyuncunun taraftarı mutlu etmesi için hem top kurtarması hem çalım atması hem orta yapması hemde kendi yaptığı ortayı kafayla gol atması lazım... boş konuşmayın! çok doğru karar sevindim... |
Türkiye`de Saat: 20:22 . |