![]() |
Gökdeniz kartal oluyor Beşiktaş, Gökdeniz için Rubin Kazan'a 5 milyon euro teklif etti; Ruslar 7 milyon euro istedi. Tarafların 6 milyon euro'da anlaşması bekleniyor. Fortis Türkiye Kupası'nı müzesine götüren, ligde emin adımlarla şampiyonluğa koşan Beşiktaş, transferde de gaza bastı. Siyah-beyazlı yönetim, transfer listesinde üst sıralarda bulunan Gökdeniz Karadeniz için girişimlerini hızlandırdı. Rubin Kazan yönetimiyle bir kez daha görüşen Beşiktaş, Rus kulübüne 5 milyon euro önerdi. Ancak Rubin Kazan, 7 milyon euro istedi. Siyahbeyazlılar rakamı aşağı çekmeye çalışırken, tarafların 6 milyon euro'ya anlaşacakları ifade ediliyor. Kaynak:Milliyet |
heryerde yazıyor ama okadar para yurtdışına çıkan bir yerli oyuncu için büyük risk gibi geliyor avrupaya gidenler genelde bitk dönüyor. ama gökdeniz eski gökdenizse alınsın tabi |
gökdeniz iyi oyuncudur alinmasinada birsey demem katki saglar ama gelirmi trabzondan baska türk takima gidermi |
bence gereksiz bir transfer olur. |
newcastle united küme düştü sayılır futbolcuları serbest kalacak obafemi martins Geremi gibi oyuncuları tam alma zamanı |
Alıntı:
|
gökdeniz türk olduğu için alınması iyi olur ama o kadar para verilmez gökdenize çok para |
2 3 mılyon euroya alınabılır superde olur gokdenız ıyı adam |
tabii..Tekke yi de alalım..bol bol kupon yaparlar artık...30 yaşında ,savunma yapmayı bilmeyen..sadece sprınter özelliği olan bir cüce ye o para verilmez bence |
Bence verilsin hakk ediyor bu parayi gelirse mukkemel bir transfer yapmis oluruz |
gökdeniz kolay kolay bitmez ama denizlinin bu transferi çok iyi düşünüp karar vermesi lazım |
Gelirse iyi olur fakat 6 Milyon çok fazla.O parayla daha kaliteli futbolcular bulunabilir.2.5 milyon iyidir bence.:) |
6 milyon euro ya neler alınır ya o para gökdenize verilmez. 29 yaşında adam. aynı parayı bence mehmet topuz a falan verseler daha mantıklı |
para kısmı beni ilgilendirmiyor o yönetimin işi ama faydalı olacakmı o önemli bence olmaz bize kendini gösterecek yıpranmamış hırslı adam lazım holosko gibi ben gökdenizin faydalı olacağını zannetmiyorum |
6 milyon çok ya |
Yerli oyuncu için öyle bir kaynak varsa Murat Ceylan, M. Topuz, Sezer Öztürk gibi uzun süre faydalanabileceğimiz isimlere harcansın. Yusuf transferi gibi acil ihtiyacımız ve acelemiz olmadığına göre o paralar verilmez. |
Gökdeniz katkı sağlar ama fiyat aşırı pahalı 3 milyondan fazla verilmez. |
Adamin büyük bir ihitmalle son transferi olacak yillik alacagi 1,5-2milyon eu yuda hesaplarsaniz bu transferin yillik maliyeti bize 3.5-4 milyon aralarinda dolasir ki bu yastaki adama verilcek bir para hic ama hic degil... |
Biz Be$ikta$ız arkada$lar gökdenizle i$imiz ne yapmayın nolur. |
ya ne gerek var gökdenize anlamıyorum!!!.... bide bi dünya para yuh ya.... kulübün parasını böyle bilinçzisce harcamaya ne gerek var!... |
5 milyon € idealdir bence...Alabilirsek çok iyi bi transfer olur bizim için, Denizli iyi kullanır böyle oyuncuları... |
ne yaşı ne bonservisi ne futbolu ne de Kartala verebileceği olumlu katkıyı düşündüğümde, GERÇEKLEŞMEMESİNİ umut ettiğim transferdir... |
Riskli transfer olur |
Alıntı:
doru sölüyosun abi adı şike skandalına karışmış bi kişiyi nasıl alalım bu besiktaslılık ruhuna ters |
Hiç olurmu yaa. Hiç bizim takıma uyarmı gökdeniz? Şöyle ribery gibi kanat oyuncusu bulsak ne iyi olur be kardeşim. |
Beyler biz taraftariz para konusu bizi ilgilendirmez!! Ernstede cok pahali diyorlardi ama katki sagladi herkes unuttu Ernstin maliyetini :D Bence Gokdeniz degil Mehmet Topuz gelsin.. Gokdeniz bitmis artik, o yuzle Turkiyeye gelemez birdaha!! |
yedek kalicaksa gelsin.. sag kanada daha iyi bir oyuncu lazim bize ama gökdeniz iyi bir yedek olur..! |
Harika bir transfer olur. |
tekke topuz alınsın ! |
murat ceylan var, volkan şen var, bekir var hala posası çıkmış adamların peşinde koşuyoruz... |
Gökdeniz mi? Şikeci futbolcu istemiyoruz... |
o paraya çok daha ii oyuncu alabiliriz. mustafa denizlinin sistemi gelecek sezonda devam edecekse bu sistemdeki en önemli oyuncu forvet arkası. gökdenize verilecek parayla çok ii bir 10 numara alabiliriz. yusufun yaşı malum, delgadoylada olmadığı artık çok açık. |
şu adamdan nefret ediyorum ya |
bence bizim sag acigi costuracak bir adam bu gokdeniz yani istememek durumunu anlamiyorum taraftarimizin |
ben açıkçası anlıyorum etik olmayan davranışlar sergilemesi nedeniyle istemiyorlar haklı sayılabilirler çnkü sadece iyi futbolcu değil karakterli futbolcuda bakıyor beşiktaş ikisi bir arada olmalı gerçi gökdenizin ben şike muhabbeti dışında hiçbir yanlışını görmemiştim ama oda büyük bir yanlıştı bnm içinde beşiktaşta bu tarz değil böyle şeylerin yanından bile geçemez ama yinede istememkte haklılar bana sorarsanızda ortadayım ben :) |
Türkiye`de Saat: 22:35 . |