![]() |
Başkan müjdeyi verdi Başkan Yıldırım Demirören, “Hocamız Denizli´yle prensipte anlaştık. Detayları önümüzdeki günlerde açıklayacağız” dedi. Beşiktaş’ın Fortis Türkiye Kupası’nı kaldırmasına en çok sevinenler arasında Başkan Yıldırım Demirören vardı... Siyah-Beyazlılar’ın patronu, “Benim başkanlığım dönemimde iki Türkiye Kupası, bir de Süper Kupa kazandık. Bu üçüncü Türkiye Kupası oldu. Teknik heyete, futbolculara, taraftarlarımıza ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi. Teknik Direktör Mustafa Denizli ile yeni sezon için anlaştıklarını sözlerine ekleyen Yıldırım Demirören, “Biz hocamızla prensipte el sıkıştık. Detayları önümüzdeki günlerde yönetim kurulundaki arkadaşlarımla paylaşacağım” ifadesini kullandı. |
güzel bir haber insallah busefer herzamanki gibi 1-2 sene sonra göndermeyiz güvenip zaman veririz cünkü mustafa denizli kanitladi bizde kendisini gercekden artik ben ona güveniyorum |
Denizli umarım bu sene akıllanıp seneye her maç takımı değiştirmeye kalkmaz.. |
takımı kendi kuracak takımın eksiklerini biliyor sene de ondan sonra ki seneler de bizimle olmalı hayırlısı olsun |
Artık İstikrar zamanı..Teknik Ekibin kalitesinden süphemiz yok..Mustafa hoca,Tayfur Hoca,Zafer Hoca,Sihirbaz Stefano vs..Zaten elimizde genç,iyi bir çekirdek kadro var..Aksayan,eksik pozisyonlara kaliteli 3-4 oyuncu takviyesi ile gelecek senelere de umutla bakmamamız için bir neden yok.. |
4 te 4 yapıp şampiyon olamazsam hocalığı bırakırım dediği söyleniyo (ben duymadım sadece gazetede okudum) ozaman şampiyon olamazsak nasıl seneye başımızda olucak |
takımı kesin şampiyon görüyorlar. bence çok zorlu maçlarımız var. temkinli olmalıyız. |
Alıntı:
|
çok iyi haber , her koşulda denizli hoca ile devam etmeliyiz , şampiyon olacağız ona ve takıma güveniyoruz . |
denizli ile devam süper karar |
Türkiye`de Saat: 02:03 . |