![]() |
Kupayı unutalım Lige dönelim Artık kupa muhabbetini bitirip lige konsantre olmalıyız.. Hem futbolcular, hem taraftar sadece ve sadece iki gün sonra oynayacağımız A.gücü maçına odaklanmalıyız.. Kupa maçından çok çok çok daha önemli bir maç bu.. Bu sezon şampiyon olmamız çok önemli.. Hem 6 yıllık bir özlemi gidereceğiz hem de bu süre zarfında geri kaldığımız rakiplerimizi (onların bu sezon şampiyonlar ligine de katılamayacağını da göz önünde bulundurursak) hem ekonomik hem de başarı olarak yakalama fırsatını elde etmiş olacağız.. Bundan sonr artık hata olmamalı.. Herkes üzerine düşen görevi yapıp kazasız belasız ligin sonunu getirmeliyiz.. Bunun için de en önemli maç önümüzdeki A.gücü maçı.. Bu maçı da kazanırsak bence %90 şampiyon oluruz inş.. |
Aynen senin gibi düşünüyorum abi..A.Gücü maçını alırsak %70 -80 şampiyon oluruz diye düşünüyorum bende..Artık Lige dönmek gerek.. |
doğru diyorsunuz inşallah şampiyonda olursak değmeyin keyfimize:) |
bu maci alirsak ve sivasda kaybeder veya beraber oynarsa en azindan birkere kaybetme luksumuz var ve diger macida alirsak sampiyonuz bu mac kilit maci olabilir.. |
tüm medya ve r<kipler bizi çok şımartıyorlar. kupa başarısı abartılıyor. şımarmamalıyız. bizim için asıl eğlence 3 hafta sonra. ayrıca ankaragücü ile bir hesabımız var. tıpkı fb ile kupa maçındaki hesabımız gibi. herkesin cezasını vermeliyiz. |
Bncede kupanın rehavetine kaPıLmamak Lazım..önümüzdeki maça konsantre oLmamız gerekk..bizim için gerçekten çok önemLi bir maç |
evet çok önemli bir maç bu maç 3 maçın içinde bana kalırsa en önemlisi dikktli olmalıyızz |
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik su an Şampi.... durumundayız iki hafta sonra Şampiyon durumuna geçicez insallah |
basın şımartmaya calışıyor inş. bu oyuna gelmeyiz 3 final kaldı şurda alın bu macları türkiyeyi siyaha beyaza boyuyalım.. |
Olması gereken de bu bence kupayı kafadan silip son 3 maça hatta sadece önümüzdeki ankaragücü maçına odaklanmak lazım. Bundan sonra önümüzdeki her tek maç final maçı olucak ve stres dolu olucak. |
ankaradan 3 puan çıkarsa gs maçına rahat çıkarız enazından inş. bursada kazanır |
takım yorgun ama bahane kabul edilmeyecek bir dönemdeyiz ank.gücünü mutlak yenmemiz gerekiyor hacettepe sivastan puan alır diye düşünüyorum |
Ben konuyu görmesem ''Kİmse Ankaragücü maçından bahsetmiyor'' diye konu açacaktım. Her maç zor ama oynandığı zaman ve içerdiği konum itibariyle bu sezonun gerçekten en ama en zor maçı. Ankaragücü ilk defa bir deplasman takımına %5 lik kontenjanı uyguluyor. Bu da maçta 900 Beşiktaş taraftarı olacağı anlamına gelir (16-17 bin Ankaragüçlü). Adamlar zaten Bursayla kanka, hiçbir neden olmadan bizden nefret ediyolar. Ayrı bir hırsla hazırlanıyorlar. Ligde bulundukları konum itibariyle bize kaybederlerse (inşallah) ligin dibine doğru gidecekler. Son 5 haftada sadece geseye yenildiler. Hikmet Karaman takıma geldiğinden beri iyi bir ivme kazandırdı. YAni üstü üste bu kadar neden varken çok ama çok dikkatlli olmalıyız. Federasyon sayesinde c.tesi sivasın galibiyetinde maça 2. olarak çıkacağımız da unutulmasın. Bu da inşallah bizim futbolcularımıza stres yaşatmaz. Bu hafta kazanırsak % 98 şampiyonuz diyorum başka da bi şey demiyorum |
Kupa Psikoloji'si Geride kaLdi , Şampiyonluk İçin Savaşıcaz Artık ! " Şampiyonluk Bizim , Kupa Bizim " |
Evet,haklısınız...İnşallah ligin sonunda daha büyük coşkuyla sevinmek nasip olur bizlere... |
Çok yerinde bir uyarıda bulunulmuş. Teşekkurler. Ankaragücü can derdinde. Tüm gücümüzle bu maça yoğunlaşmalıyız. Hiçbir mazeretimiz olamaz. |
1.ŞampiyonLuğu aLdık şimdi sıra 2.de |
Türkiye`de Saat: 19:54 . |