![]() |
Üç Volkan olsa bile çıkaramazdı Bobo, İzmir´deki ilk golü için, “Kariyerimin en şık sayısıydı” dedi. Brezilyalı, artık üzerindeki stresten de tamamen arındığının altını çizdi. http://img513.imageshack.us/img513/6903/bobo3zw1.jpghttp://www.kaliteliresimler.com/data...654/bobo_3.jpg Son dönemde adı üzerinde çeşitli spekülasyonlar oluşan, hatta Yunan basını tarafından Olympiakos’a gideceği ileri sürülen Bobo, İzmir’deki Türkiye Kupası zaferiyle kendine geldi. Maçın ilk yarısında çok basit goller kaçırdığını tüm samimiyetiyle itiraf eden Sambacı, “Benim için çok önemli bir karşılaşmaydı. İkinci bölümde zor olanı yaptım ve iki gol birden attım. Ceza sahası dışından bulduğum sayı ise bugüne kadar attığım gollerin en iyisiydi. Açıkcası kimse Fenerbahçe’nin kalecisine de suç bulmasın. O anda kalede 3 kaleci daha olsaydı o topu çıkaramazdı. Kupa sevincini doyasıya yaşadık. Şimdi sırada lig var, ona konsantre olmalıyız” dedi. |
gol cidden pürfenaydı :D |
saol... :D 3 deil 5 olsa bile çıkaramaz :D |
O Golün Aynisini Gese'yede istiyoruz BOBO :) |
gol süperdi yaa bobo sıralasa hep böyle goller ne güzel olur :) |
Cidden güzel goldü ama biraz mübalağa sanatı var sanki:DNese devam gollere;) |
Bobo iyi vurdu ama kaleci tam bi kovaydı...Top ağlara gidiyor geri :) öyle uçuyor... |
Bazuka gibi vurdu ya kalede Buffon olsa bile kurtaramazdi !! |
gerçekten güzel goldü.volkan babacan bence hayatının kurtarışlarını yaptı. fenerliler öbür volkanın kaleye geçmesini istemekte haklılar.arsenal maçını hatırlarsak 10-15 tane kale içindeki pozisyonda top orasına burasına çarpıp girmemişti bir türlü.bu maçta aynı şekilde olur diye düşünmüşler herhalde |
Bobô ne diyorsa doğrudur:D |
bencede güzel gol dü keşke 2:0 bitseydide goller bobo ve tellonun direkte patlayan şutu gol olsaydı tam bir jeneriklik gol olacaktı |
golu çok güzeldi ölü noktaya gitti top ondan ziyade oyunu çok çok iiydi böle oyna gol atmasanda alkışlıyalım bobo |
babamiz öyle diyorsa öyledir :D |
febeliler diğer volkanı istedi çünkü o uçmazdı bile, ölece bakardı, onlarda kaleci dövmeye bahane bulmuş olurlardı. bu volkan uçtuda canını kurtardı:D |
Volkan o topu çıkarırdı . Volkan Babacanda ilerde durma hastalığı var . Tello'nun şutuda çok iyiydi şans işte direkten döndü . Kaleci hataları bariz yani maçta Bobo efendi .. Böyle ahkam kesiceğine her maç iyi oyna, hakkını taraftar verir zaten . |
O kadar uzaktan gelen bir topu diğer volkan da olsa tutamazdı çünkü şut çekeceğini bile tahmin edemezdi ki tahmin etse bile o kadar hızlı bir topu zor tutardı.. |
volkan demirel olsaydi kurtarirdi bence ... |
Bilemeyiz diğeri tutarmıydı tutamazmıydı,attımı attı,tamam daha gerisiyle uğraşmamak gerek |
Alıntı:
|
Evet canım ya beni düşün at şu gollerini ben arkandayım Bobô'm:love::D |
BoBo sıra gsde :) |
Alıntı:
|
bunu bobonun söylediğine inanmıyorum. ağzından duyan var mı? |
Bence diğer volkanın çıkarma olasılığı yüksekti ama kesin birşey diyemeyiz |
Doğru demiş... |
Türkiye`de Saat: 11:37 . |