![]() |
Aynen katılıyorum, ligi alamazsak kupa unutulur gider hatta ankaragücünü yenemediğimiz anda unutulur gider çok net... Ayrıca şunu da söyleyim fener maçının oyununu oynarsak ankaragücünü felan yenemeyiz, biz o maç fenere baskı kurup kazanmadık rakibi bekledik ve zayıf yanlarından yararlanarak goller attık ankarada ise rakibe saldırmamız gerekecek farklı bi taktik maç olacak. Bu yüzden a.gücü maçı çok zor olacak üstelik adamlar can derdinde. İnşallah rahat kazanırız yine kabuslar görmek istemiyorum... |
haydi kartalim haydi besiktasim haydi 3 mac bir kere daha dislerimizi sikalim haydi akin var günese akin haydi besiktasim inana kartalim ... |
Hevesimizi Kursağımızda Bırakmayın |
Alıntı:
|
rahat bir maç izlemeyeceğimiz kesin.ama yine kalpten gitsek bile kazanın bu maçı..çok zor bir maç olacak |
Kesinlikle.. bugün sivasın yenmesinden sonra artık hata yapma lüksümüz yok.. herkes azami dikkat göstermeli.. mutlaka skor avantajı yakalayıp akıllı oynamalyız.. rakip maçı tutmayı başarırsa ilerleyen dakikalar aleyhimize döner.. Kupa hikayedir.. Bu ligi alamazsak (ki aklıma bile getirmek istemiyorum ) hiçbir şey bunu telefi edemez.. Allah yardımcımız olsun.. |
eger ki ligde sampiyon olamazsak allah göstermesin türkiye kupasinin pek degeri kalmayacak....umarim futbolcularin ayaklari yere basiyordur.... |
ben beşiktaş takımına güveniyorum rehavet diye birşey olmıcaktır diye düşünüyorum çnkü teknik patron denizli diyorum inşallah dediğim gibi çıkar hemen maçı kopartp bizi kalpten götürmeden alırız maçı yada farketmez son dakkadada atsa alsn maçı yeter :) |
aynen bide ipler bizim elimizdeyken şampiyonluğu bırakmak çok kötü olur sakın hocam sıkın dişinizi 3 hafta |
Türkiye`de Saat: 04:55 . |