![]() |
O artık resmen kartal Bir yandan çifte şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş Yönetimi, diğer taraftan da gelecek sezon yatırımlarını sürdürüyor. http://i0905.hizliresim.com/2009/5/17/587.jpg Takım içindeki motivasyonun bozulmaması için, “Transfere sezon sonu bakacağız” açıklaması yapan teknik direktör Mustafa Denizli’nin raporları doğrultusunda çok gizli bir operasyon yürüten Siyah-Beyazlılar, Hamburg’da aradığını bulamayan Atouba ile maddi-manevi her konuda anlaşma sağladı. Sezon sonunda sözleşmesi biteceği için bonservis bedeli de ödenmeyecek olan sol kanat oyuncusu, Kamerun Milli Takımı’nda da forma giyiyor. Beşiktaş’ın yarın sabah ‘resmi davet’ yazısını göndereceği, Atouba’nın da yarın akşam ya da en geç salı günü İstanbul’a geleceği ifade edildi. Serdar Dinçbaylı |
Cok Guzel Bir Transfer'e Benzemiyor.. Reytingler'de sadece 87/100. Cisse kadar degil. Ama kendini Yusuf Simsek gibi gelistirirse.. |
mustafa deniizli afrikalı oyunculara karşı hep uzak durmuştur sebebide afrika şampiyonası için sene ortasında şampiyonaya gidip aylarca gelmeyen oyuncular... bu haber pek gerçek olmayabilir. |
cisse kaliyor bize lazim degil.........bos yer yok |
arkadaşlar atouba ztn sol bek ve sol kanat orta sahada cisse ernst war ztn adam a gerek yok |
''Siyah-Beyazlılar, Hamburg’da aradığını bulamayan Atouba ile maddi-manevi her konuda anlaşma sağladı.'':mad::mad::mad: |
bu adam hızlı çalışkan iyi orta yapıyor ortalğı karıştıran bir oyuncu alınırsa denizli çok yararlanır böyle oyunculardan ama duygusal bir adam olduğunu söylemişti bir arkadasşmız inş öyle istediği zaman oynamıyordur çnkü önemli bir unsur ama oynadığı zaman kaliteli olduğu kesin |
Bence kötü bi transfer olmaz bu, bonservis bedelinin olmaması da ayrı bi avantaj tabii...Fink'in de bonservis bedeli yokmuş zaten, bari türk oyunculardan en azından 2'sini kadromuza katalım, onlara para harcayalım... |
hiç izlemedim o yüzden nasıl bi oyuncu olduğunu bilmiyorum ama bonservisi olmadığı için tercih edilmiş sıradan bi futbolcu olmasındanda korkuyorum. şu da bi gerçekki transferde alınacak ilk oyuncuda solbek olmalıydı o yüzden sevindim ama bu yetmez birde yerli solbek alınmalı |
Pek yorum yapamıyorum bu oyuncu hakkında.Bakalım Deli bunu kesecek mi ? :D |
delgadonun takım arkadaşı baselden.orta sınıf bir oyuncu. haber doğruysa umarım katkı sağlar.ama daha iyileri alınabilir diye düşünüyorum |
adami tanimiyorum ama su var transfere ilk ihtiyacimiz olan bolgelerden birine adam alacaklar sol ve sag beke kesinlikle 2 tane tas gibi adam koymamiz lazim |
yaaaa sol kanat dyo ben hiç izlemedm oyuncuyu izleyen bilen arkadasların yorumları daha önemli... |
Deli bu 1 sene daha kimseye vermez sol kanadı |
bu oyuncu bek(te) oynayabiliyor yani esas mevkisi sol açık bu oyuncunun defans özelliği çok kuvvetli değil ama hızlı olduğu için oynayabiliyor hırçınn o yüzden iyi oyuncu alınırsa kesinlikle üzülmem sevinirim kaliteli çnkü |
içimden bi ses DİATTA 2=> Sinemalarda:D (Not:futbolcu hakkında hiçbir malumatım yoktur...) |
Sağlam transfer olur..Taş gibi adam..Hızlı, savaşçı, teknik..Böyle bir sol beki bedavaya almak demek voleyi vurmak demektir..Diattaynan fln kıyaslamam bile..Atouba sağlam bi eleman.. |
michael fink ne olacak simdi ya birakin bu haberleri hala resimi sozleslem olmadikca inanmayin |
Pek inanmiyorum..fanatik :rolleyes: Ama gelirse muhtesem olur..adam manyak ya..teknik aman allahim..:D güclü bazen sacmpa sapan harekteler yapiyor :D En büyük sorunu disiplinli degil ve bir kac senedir cok sakatlaniyor.. Yinede hazir olun ikinci Pascal Nouma geliyor :D:D |
abi hiç şansı yok deli ibo kendini emekliye ayırmadan o kanat dolu kardeşimmm, ikinciside hakkaten alındığı kanatta oynaya bilecek cok futbolcu var yusuf da bunların başında gelioo |
Tipik bir Afrikalı özelliklerine sahip,Hızlı, çok koşuyor, bunun yanında sert ve düzgün şutları var.Bonservis ödeyemeyecek olacağımızı düşünürsek, -eğer alırsak- takıma katkısı olacaktır.Üzülmez ile de bir sene daha anlaşıldığı hesaba katılırsa o bölgede oynayabilecek 3 adamımız(atouba, İbrahim ve Ekrem) olacaktır ki kadro genişliği açısından yeterlidir.Umarım doğru bir haberdir ve umarım sıradaki transfer Ernst tipinde ve en az onun kalitesinde bir orta saha oyuncusudur.ŞL'de sadece CissErnst yeterli olmaz, sakatlık olur,cezalı olur, yorgun olur, formsuz olur...v.s. |
Bazı arkadaşlar,"çok sakatlanıyor çünkü disiplini yok" demiş.Ne alaka yaw.:) Valla bu oyuncu gelirse iyi olur,insan resmi sitede yazmadığı müddetçe inanasım gelmiyor. |
ya hikaye inanmayın . ASPARAGAAAAAAAAAAAAAAASSSSS. |
bu futbolcuyu daha önce hiç ismini duymadım |
1.91 boyunda çok fuleli, boyuna göre çabuk, tribüne de oynayan bir oyuncu. kariyerinde premier lig ve bundesliga deneyimleri var.hakan baltanın en iyi sol bek kabul edildiği bir ligde süperstar olur. |
yha bırakın sol kanat sağ kanat aramayı bu takıma 10 numara ve ii bi forvet lazım bunlara bakın |
bakarız bakarız rahat olun bir zamanı gelsnde hepsi bakılırr |
Yahu kardeşim asparagas dedik hala şöyle böyle diyorsunuz bir kere asparagas olduğu şuradan belli imzaya gelecek diyor mümkün değil lig bitmeden gidecek yabancılar gitmeden kontenjan açılmadan ayrıca transfer dönemi resmen açılmadan nereye geliyo akıl var mantık var . |
bu arada bir saçma noktayı kaçırıyorsunuz. imza atmadan nasıl resmen beşiktaşta oluyor bu adam. benim bildiğim imza atılınca resmen takıma katılmış olur, yanlışmıyım? |
atouba çok iyi transfer olur hele de bedava gelicekse daha da mükemmel olur. |
bence hiç gerek yok sol beke yabancı hakkını kullanmak delilik olur türkiyede atoubadan daha iyi ve gencleri var örnek g.antepteki ismail köybaşı.. |
bu tip oyuncularla avrupa da bir yerlere gelmek zor açıkcası.bunun için daha iyi adamlara yönelmek gerek.ben aslında bu habere inanmıyorum.medya nerede işe yaramaz adam varsa bjk nin transfer listesinde gösteriyor.asıl ilginç olanı da mesela febe ş. ligine bile gidemezken ronaldinho yu alıyor gese oyuncularına para bile ödeyemezken bonservisi milyonlarca euro tutan adamları alıyor gibi haber yapıyor medya. |
bızım deli oynar bu sezon bunuda keser :D |
Türkiye`de Saat: 22:22 . |