![]() |
Mansimov'dan bir söz daha Mansimov'dan bir söz daha Fortis Türkiye Kupası zaferi sonrasında futbolculara 25´er bin Dolar prim dağıtan Mübariz Mansimov coştu... http://i0905.hizliresim.com/2009/5/17/590.jpg Beşiktaş Kongre Üyesi olan Azeri işadamı, şampiyonluğun kazanılması halinde 50’şer bin Dolar dağıtacağını yönetime bildirdi. Futbolcular üzerinde bu haberin olumlu etki yarattığı kaydedildi. Öte yandan 2010 yılının ocak ayında yapılacak kongrede Azeri işadamının da Kara Kartallar’ın yeni yönetimine girmesine kesin gözüyle bakılıyor. |
bu adam süper |
başladı para dağıtmaya millet sonu ne olacak bakalım |
walla helal olsun mansimova.. sürekli buralarda seni görmek güzel mansimov :) |
aslinda karsiyim böyle cok prim vermesine..futbolcular zaten süper para aliyorlar parayi bir kenara birakip kendileri istemeleri gerekiyor sampiyonlugu para icin degil.. |
önceden açıklanmasa çok güzel olacak ya |
aßartı sanki ßirazcık :S |
açıkcası bu şekilde destek vermesi hem iyi hemde kötü bence... İyi belki bazı futbolcularımızın performansını yükseltir kötü bu şekilde beşiktaşımızın üzerinden prim sağlayıp ilerde herhangi bir ters durumda beşiktaşımızın adının kötülenmesine sebep olabilir... |
Mansimov bize 10 numara bi transfer yap bide bea...Tevez'i bize getir..:).. |
bu adamı seviyorum:D |
Alıntı:
|
tasin alina elini koyabilen koyan bu sampiyonluk yolunda mucadele eden herkeze sonsuz tesekkurler |
Takım içinde Rehavet yaratmasinda bu olaylar. |
Adam gibi Adam Demirorenin yerinde olsa kimleri getiri bu takima |
aga bomba bir transfer yapta tam olsun |
Haydi hayırlısı.Fazla şımartmayalım bence topçularımızı.:)Zaten hepsi milyondan aşağı almıyor.Bir kaçı hariç... |
usta baskanlığa aday ol baskan yapalım seni dünya çapında topcular alalım dünyayı sarsalım avrupanın en büyüğü olalım :D |
mansimov çoştu bi kere tutana aşk olsun! |
aslında bir adam alabilir mansimov bekliyorum ben öyle bir jest |
yav bence oyunculara prim dağıtatağına klubün başkana olan borcunu kapatsaydı daha iyi olurdu:DÇok mu istedim ne?:DYeni seçimlerde aday olursa fena olmaz;) |
Türkiye`de Saat: 17:05 . |