![]() |
İki Star Sözü Başkan Yıldırım Demirören’den taraftarlara müjdeli haber Beşiktaş’ın başkanı, ‘Uzun yıllar unutulmayacak bir sezonu geride bırakıyoruz. Zaten yeterli kadromuz var. İki süper oyuncu ile takviye yapıp, seneye Avrupa’da da ses getireceğiz’ dedi Herkes bizi konuşacak YILDIRIM Demirören çıtayı yükseltti. Fenerbahçe’yi yenerek kupayı alan ve ligde de şampiyonluk yarışının bir numaralı favorisi olan Beşiktaş’ın başkanı gelecek yıl çok daha büyük başarılara imza atmak için kolları sıvadıklarını söyledi. Demirören, ‘Seneye herkes Beşiktaş’ı konuşacak’ dedi... |
walla başkanın bu konuşmaları beni acayip heyecanlandırıyo inşalah başkanım bekleyelim ve görelim transferlerinizi |
Tranferi akıllıca yapınca sonuç ortada iyi araştırıp kaliteli oyuncu almak lazım laf olsun diye değil |
umarım adam gıßı transfer yaparLar..YıLdız oyuncu sozu onemLı degıL takımı kaLkındıraßıLcek oyun anLayısLarı tutucak ßırıLerı Lazım.. |
bizim başkan heyecanlı adam seviyo böyle işler yapmayı inşallah sözünde durur |
Alıntı:
abi moderatorsun ama kaynak vermemissin kaynagi neresi bunun ... :hmmmm: |
En az 2 yabancı, 2 de türk oyuncu gerek...Başkan inş. son yaptığı transferlerdeki gibi bunlarda da akıllıca hareket eder, iyi oyuncuları takıma kazandırır... |
Alıntı:
|
Carlos Lincoln gibi artist şımarık takıma katkısı 0 adam getirmesin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan zordur... A. Einstein... Ben getiremez demiyorum getirirse elbette sevinirim ama oyuncu imzayı atmadan sevinmem o kesin... Yoksa iyi bir iş yaptığında hakkını teslim etmeyecek değiliz.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Her sene yıldız futbolcu sözü veriliyor ama daha bişey göremedik. |
Alıntı:
|
normalde bende demirören karşıtydım ama arkadaşların dedikleride dogru son yaptıgı transferler yararlı ernst- yusuf gibi bi tek seric basarız oldu o da sinan enginin eseri bu sefer bende ümitlym. galba yawas yawas ögrenyo bu işi... :D |
Sampiyonlar ligi'nde iyi yerlere gelmek istiyorsak , tabiki Şart. |
Alıntı:
|
herseye ragmen yaptiklarini unutmak kolay deil. iyi besiktasli olabilirsin ama kesinlikle iyi baskan deilsin |
Alıntı:
|
star alınmasın...doğru yere doğru isimler alınsın...transferler yıldız almak için yapılmamalı.. |
Alıntı:
|
insallah baskan insallah ne diyeyim............. kaynak??? |
bencede star yerine düzgün bir oyuncu olsun yeter bizim için star olması önemli değil yeter ki ruhsuz oynamasın;) |
Alıntı:
sen de doğru diyorsun..zaten kulüpleri bu hale getiren de yine bu skor taraftarları ve yandaşları değil mi? :confused: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aynen öyle . :( |
3 tane yabancı futbolcu lazım. zapo-cisse-delgado yollanmalı. ama bomba transfer beklemiyorum bu yönetimden |
Alıntı:
|
yine hüsran yaşatmada bize!!.... akıllı transferlerle taş gibi bi takım oluruz ;) |
transferi hoca yaparsa cok büyük yıldız alıcağını sanmıyorum büyük ihtimallede öyle olacak.. |
biz ernts gibi futbol ahlakı olan bu takım için herşeyini ortaya koyn futbolcular istiyoruz.lincoln r. carlos vs gibi buraya sadece para için gelecek adam istemiyoruz. |
ernst gibi nokta transferler yapılmalı..öyle aman aman isim almaya gerek yok..ne demişler: yıldızlar da kayar durmaz yerinde :D:D |
Türkiye`de Saat: 22:20 . |