![]() |
Ooooo Şampiyon Beşiktaş ;) |
Şampiyon Geliyor.Açılın yaw.:) |
cok önemli bir 3 puan aldik.....zor gecti ama önemli olan skor..... insallah gese macinida alir sampiyonluk turunu atariz allahin izniyle.... delgado oynamayinca orta saha daha bir derli toplu oluyor bu tekrar cok net belli oldu.... |
bugun tello ve ernst mukemmel oynadılar. onumuzdekı hafta cınconu yendıgımız takdırde sampıyonluk turu atacagımızı dusunuyorum. sıvas kendı sahasında g.bırlıgıne , trabzonda deplasmanda eskısehıre puan kaybedıcek bence. nefeslerimizi tuttuk beklıyoruz haydı kartalım bu sene son verelım bu ozleme |
Alıntı:
|
cincon'u inönü'de yenmek büyük final olur, inş. bu hafta bu iş bitecek .. |
bu hafta birçok takım bize çalıştışar. denizlinin yenmesini çok istiyordum, böylece son maçta mutlak galibiyet ihtiyacı duymayacaklar. gs nin gençleri yenmesi haftaya bizle daha rahat ve rehavetle oynamalarını sağlayacak, diğer taraftan gençler puan alamadığı için sivas maçına daha çok asılacak. trabzon bursayı yendi bursa uefaya gidemiyor büyük ihtimalle bu hoş, gs rahatladı, bu hoş, biz gs yi yenersek averajımız çok iyi olduğundan son maçta yenilsek te şampiyon oluruz. bunlar aklıma gelenler. bu haftasonu mutlu bitti bizim için :) |
Şimdi sıra geldi bu cinconlara..Haydi çocuklar,Dağıtın şunları da Tezgah neymiş bi anlasın cümle alem..Şampiyonluk turunu atabiliriz..Sivasın Gençler maçı , Ts nin Es-Es maçı kolay olmayacak.. |
ya maçta herşeyi anladımda ello çıkınca çok tırstım neyseki değişiklik tuttu. |
haftaya kupanın bi kopyasını inönüye getirirler diye tahmin ediyorum garantilenrse gösteri yapılabilir.. |
Türkiye`de Saat: 05:49 . |