![]() |
Zapo derbide yok Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Tomas Zapotocny,Ankaragücü maçının 64.dakikasında Ceyhun'a yaptığı hareketin ardından sarı kart gördü.Ceza sınırında olan Çek stoper,böylece Galatasaray derbisi öncesi cezalı duruma düştü ve kritik maçta forma giyemeyecek. |
onemlı degıl sıvok gelıyorrr .. ama cok yerınde bı kart gorduu |
mesajımı düzeltiyorum..cisse de kart gördü diye hatırlıyordum ben..dalgınlık oldu kusra bakmayın.. :) |
ooo cisse de mi yokk !!! çok üzüldümm zapo çok kötüydü bu akşam kart cezalı olması önemli değill ama cisse çok kötü olmşşş |
Saglık olsun , Gereksiz bi kartti ama yinede Güzel oynadi Zapo.. |
Kartı yerinde gördü... helal... |
Alıntı:
|
cisse 3 sarı kartla sınırdaydı...ben öyle biliyorum..bu maçta da kart gördü..cezalı durumda.. |
Alıntı:
|
Benim bildiğim kadarıyla da Cisse var kart filan görmedi |
zapo cok yavas kalıo onun olmamısı pek onemlı degıl sıvokun cezasının bıtmesı gusel |
Yok bee Cisse cezali felan degil nereden cikartin?? Zapo bugun super oynadi gercekten. Yedek kalmak yaramis Zapoya :D |
cııse gormedıı yoksa baska mac mı ızledıkk |
zapo cok yerınde bbır mudahalede bulundu sıvok gelıyo haftaya o konuda sıkıntı olmaz. cisse 3 sarı kart sınırındaydı ama bu macta sarı kart gormedı cezalı falan değil o nerden cıktı anlamadım :) |
Zapo,o kadar uzun süre oynamadı ki aksaması normaldi bence.Sarı kart,çok yerindeydi.Allah korusun başımıza bela alabilirdi o atak.:) |
maçı radyodan takip ettiğim için yanlışlık oldu arkadaşlar..cisse kart görmemiş..cezalı da değil dolayısıyla..yanlış anlaşılma için kusra bakmayın :) |
ohh rahatladım bnde görmedi diyorum allah allah :) iyi oldu hiç eksiğimiz yok zapo dışında |
İşte sarı kart böyle görülür...Helal Zapo'ya, bugün de fena değildi, hazır göründü...Haftaya oynamayacak olması bi sorun yaratmaz bizim açımızdan... |
İyi oyun oynamasak da takım makina gibi işliyor. Zapotocny çok akıllıca rakibin atağını kesti. Sivok'un cezası bitti. Birşey fark etmeyecek. Alternatifi olmayan oyuncular dikkatli oynuyorlar. |
Ya tamamda hadi allah korusun Sivok veya Zan sakatlandi? Bir futbolcunun cezali olmasi herzaman kotudur, yok Sivok geliyor sorun felan olmaz diyorsunuzda!! Bugun ben Zapoyu cok begendim. Zani iyi toparladi !! |
Kimse bir oyuncusunun sakatlanmasını veya cezalı duruma düşmesini istemez. Tello yusuf cisse ibo da kart sınırındaydı. Yusuf kart görseydi delgado da sakat o zaman kim oynayacaktı. Ayrıca Zapo da lüzumsuz bir kart görmedi çok akıllıca ve mecburi bir kart gördü. |
zaponun yerine sivok oynar, zana birşey olursa toraman oynar. yeterki sivok veya zap ikilisinden biri oynasın. zan toraman ikilisine kalınca defans kesin hata yapıyorlar. |
kart böyle görülür çok yerindeydi. |
zapo tam profesyonel bir futbolcu ilk geldiginde direk bankoydu cokda iyi oynadi sonra yedege cekildi hic problem yaratmadi..gol atinca nasil seviniyor bunlar önemli noktalar ve hazir ol zapoda denince hazir duruma geliyor böyle oyuncular kalmasi gerekiyor bizde.. |
isabet olmuş.. |
herkes zapo yu beğenmiş son yaptığı akkılıca kart dışında inanılmaz tedirgindim ben zapoyu nedense beğenmedim ne yalan söyliyim bütün yan toplar adamlardaydı ön müdahalelerde gecikmeler olduu cepheden gelen kafa toplarında fena değildi bilmiyorum çok kritik fauller yaptı verilmeyen faullerde var bunun yanında ben beğenmedim zanda tedirgin oynadı ama o daha iyi idare etti diye düşünüyorum bilmiyorum |
zapo adami durdurmasi lazimdi ve durdurdu yerinde bir sari kart gördü olsun zarari olmaz takima nasil olsa sivok var gs macinda |
sorun yok sivok var |
sarı kartlar tam yerine oturuyor. hiç sıkıntı oluşturmuyor Allaha çok şükür. Sanki anlaşmışlar gibi sırayla 4de tamamlıyolar. Bizi bu sene kırmızılar hırpaladı:( |
Türkiye`de Saat: 18:59 . |