![]() |
İlk Golde Topu Görmedim Bile http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0517224625.jpg Turkcell Süper Lig’de Beşiktaş’ı, Ankaragücü karşısında galibiyete taşıyan Bobo, maçı değerlendirdi!.. Lig TV’ye konuşan Bobo şunları söyledi: “Son viraja girdik. Benim gol atmam bir yana galip gelmemiz daha önemli. İki maçımız kaldı ve kendimiz karar vereceğiz kendi durumumuza. Attığım ilk golde top bana çarptı. Ben doğru düzgün görmedim bile topu!.. İki maçımız kaldı. İki maçı yenip şampiyon olmak istiyoruz. İkinci golde Ernst çok iyi şut attı ve tam ayağına oturdu top. 3. golde de çok iyi bir kontra atak yaptık ve ben de golü attım.” |
bobo son dönemde kritik goller atmaya başladı inş hep böyle devam eder gs maçındada gol atar oyun içindede olması lazım biraz o zaman çok daha iyi olucak |
çok yakın mesafe..bence hakemin devam kararı doğruydu..topu görmesi yada o yakın mesafeden topa elle müdahale etmesi imkansızdı.. |
o pozisyonda top eline çarpmış ama hakemin onu süzmesi imkansız yanii biz 5 kere izliyoruz öyle söylüyoruz yanii |
top omzuna çarptı gitti yani devam kararı doğru nizami gol . teşekkürler bobo . |
Coştu bi kere :) |
Bobo gitsin diyen anti-Bobocular nerede araniyorsunuz?? |
Alıntı:
|
Bas gaza Aşkım ! :) |
Süpersin Bobô;)Böyle devam et:) |
Gs macında Cıkısını Devam ettirmen dileğiyle. .. |
ya arkadaslar yeter artık nedır bu bobocular nobrecıler hıkayesı bızım askımız sıyah ıle beyaza bız o formayı sevıyoruz ıcındekılerı de o formayı tasıdıkları ıcın sevıyoruz ve desteklıyoruz.bırakın artık bu gereksız tartısmaları. |
olsun be bobo top girdin mi girdi gerisi hikaye salla kocum:D |
garip goldü. böyle erken gelen şans gollerine sevinmemek lazım aslında takımın dengesini bozuyor rakibi kamçılıyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu boboyu izleyeceksek kalsın ama ruhsuz bobo olcaksa defolsun |
Lütfen konunun dışına çıkmayalım:) |
bende bobonun gitmesinden yanayim..birinci golü sansla atti zaten kendiside söylüyor topu görmedim diye ikinci goldede ekrem güzel orta acti ve bobo kafayla golü atti ama bunun disinda hic bir varlik gösteremedi..fener macindada gollerden haric olumlu degildi sürekli top kaybediyor nobre gibi top tutamiyor..!! |
ya bu tartışmalar ne zaman bobo bi gol atsın nobre iyi oynasın yada gol atsın farketmezz gördünüzzmüüü bakınn süperr iştee gitsin diyordunuz diye çıkışıyor o yüzden oluyor herkesin kendi düşüncesidir kimse kimseye bu şekilde konuşmamalı davranmamalıdır biz beşiktaşlıyız her oyuncumuz değerli ancak avrupa düşündüğümüz için bazı eleştirileri yapıyoruz herpsini seviyoruz yoksa yanii yanlş anlaşılmasın ama gerekli olanları kendi düşüncemiz çerçevesinde belirtiyoruz o kadar |
Alıntı:
Bircok buyuk macida Bobo almistir! Fenerbahce, Liverpool, Marseille vs.. KRAL BOBO seni seviyorum!!! Sevmiyenler utansin!! |
Alıntı:
|
bu konu daha uzarsa konuyu kapatıcam haberınız olsun yeter kesın su nobre bobo muhabbetını konuyu dagıtmayın ! |
Alıntı:
ben burdayım halen daha bizim golcümüz değil görüşündeyim buı nedenle maçın yıldızı anketine koymadım.bize pivot santrfor lazım |
aman bobom galatasaraya karsi okadar gol atmada rezil olmasinlar adamlar :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kop gel su forumsuz gunlernden dedık koptu geldı :D |
Alıntı:
onun oynadigi futbol senin hosuna gidebilir bazilarinda gitmeyebilir. herkezin düsüncesine saygi lütfen ha buarada ernst ilk geldiginde sende diyodunki cisse bu ernste 10 basar elimizde patlar falan diyodun ne oldu? |
iyi form yakaladı |
arkadaslar abartmayalim yorumlarimizi kisiselestirmeyelim..bazileri boboyu sever ki bende severim boboyu bazileri baska oyunculari sever bu cok normali ama sonucda hepsi besiktas formasini giymiyormu?giyiyor ee bu tartisma niye? sacmalamayalim 2sampiyonluk maci kaldi sampiyonlugu düsüncemize boboyla nobreyi düsüniyoruz biz tartisiyoruz onlar ise cok iyi arkadaslar.. |
bobo nobre tartışması yersiz ikiside cok farklı oyuncular ben her zaman nobreyi tercih ederim ama başkası bobyu tercih ederse saygı duyarım herkesin kendi görüşüdür bu konuyu fazla uzatmayalım..beşiktaşın forvetleri türkiye liginin en ii forvetleridir batuhanda dahil bide olayın bu tarafından bakmayı deneyin isterseniz.. :) |
Fener macında gercek BOBO gibi oynadı. Böyle oynarsa kalsın tabi ki ama gene kötü oynayacaksa gitsin. Gercek BOBO Final macında ki Bobo ' ydu. |
Alıntı:
|
harbiden coştu topu görmeden gol atıyo bobom ya :D:D |
Türkiye`de Saat: 01:40 . |