kartalim_ | 17-05-2009 23:52 | Alıntı: Ayhanco´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 988567)
Valla bu saatten sonra bizi kimse tutamaz.Gözlemliyorum da,topçularımız İnönü'de oynarken rahat değil gibi geliyor bana hep.
Ankara'da yada başka bir deplasmanda kasmadan,büyük takım gibi oynuyoruz.İnönü'de bazen acele acele topları hep şişiriyoruz.
Bilmiyorum belki ben yanılıyorumdur.:) Şayet,topçularımız artık İnönü'de yüzümüzü güldüreceklerdir.Çünkü,bu maçı alırsak "Şampiyon" olabiliriz.:) | Evet, maalesef bende aynı şeyi düşünüyorum...Maalesef diyorum, çünkü İnönü'de, bizim önümüzde niye böyle oynayamıyorlar, bizim yüzümüzden mi anlayamadım, tezavrat yapmayalım mı, desibel rekoru kırmayalım mı çözemedim gitti bu topçuları...Kritik olan Es Es deplasmanında da bu deplasmanda da çok rahat oynadı bizimkiler ve galip geldik nitekim, ama artık bu rahatlığı İnönü'de de görmek istiyoruz, sanki yenilince sahaya iniyoruz bir şey yapıyoruz topçulara, puan kaybettikleri İnönü maçlarında bile alkışladık onları biz, daha ne yapalımki yanii bu sorunu aşmaları için...Umarım bu Gs maçıylan birlikte düzelir, tam da maçı yanii... |