![]() |
Delgado belirsiz Sakatlığı nükseden Arjantinli´nin kalan iki haftada forma giyip giyemeyeceği yarın kesinlik kazanacak. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...LGADO42333.jpg Süper Lig’de oynanan Ankaraspor karşılaşmasında eski sakatlığı nükseden ve sezona kapama tehlikesi ile karşı karşıya olan Matias Delgado’nun durumu belirsizliğini koruyor. Sezon sonu gönderilmesi kararlaştırılan Arjantinli oyuncunun çarşamba günü testten geçirileceği belirtildi. Ancak yapılan doktor kontrolünde ağrılarının hâlâ sürüyor olmasının tespit edilmesi, bu futbolcunun oynamasını güçleştiriyor. Sağlık ekibi, her şeye karşın tedavinin yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü açıkladı. Yıldız futbolcu da, ağrılarının azalmamasından ötürü üzgün olduğunu belirterek, “Son iki hafta takım arkadaşlarımla birlikte sahada olmayı çok istiyorum” açıklamasını yaptı. |
vallaha diyecek laf bulamıyorum |
Valla Delgado,devre arasında İtalya'da "bomba gibi döneceğim." dedin.Başlarda iyiydin ama istikrar yok. Kaldı 16 maç,sakatlıklarla oldu 10 maça indi.Dedin"Kalan haftalarda herkes beni görecek." Kaldı 5 hafta sen hala ortalarda yoksun.Son 2 haftaya girdik.Değişen ne oalcak? Valla Mustafa Hoca,bu aralar 10 numara görevini fazlasıyla yapan Tello'yu kesmemelidir.Hatta Yusuf'u bile kesmemeli.Delgado,iyileşirse son 15 dakika yeterli olur. |
Zor dostum zor. |
ilerde yusuf tello bobo holosko iyidir bozmamak gerekir. |
Alıntı:
|
adam yattığı yerden sakatlanıyo |
Delgado iyi para eder mi acaba ? Yani satilsa ??? |
Ah delgado Seni seviyorum ama bu sakatlığın bitirdi bizleri |
Delgado sırf zararsın.... |
Türkiye`de Saat: 05:17 . |