![]() |
Fabian Ernst’ten golün tarifi Fabian Ernst, Ankaragücü´ne attığı golün tesadüf olmadığını söyledi. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...1ERNST1423.jpg Tecrübeli futbolcu, “Ben öyle fazla gol atan bir oyuncu değilim. Ancak attıklarım da çok özel gollerdir. Ankaragücü maçındaki de onlardan biriydi. Filip Holosko topla buluştuğunda önünü açma düşüncesi ile hamle yaptım. Ancak üç kişi önünü kapatınca arkada beklemeyi yeğledim. Top bana doğru yönelince bir an köşeyi gördüm ve ayağımın dışıyla vurdum. Zaten vurduğum an gol olacağını biliyordum. Direğin sesini duyduğumda ise sevinci yaşamaya başlamıştım. Çok mutluyum ve şampiyon olacağımıza inanıyorum” diye konuştu. |
Üstün Alman Teknolojisi :D koptum yaw..Helal Fabi..Gollerin Dewamını Bekleiyoruz.. |
fabian tabiki tesadüf değildi sürekli deniyorsun zaten biride olsun süper goldü ayağına sağlık |
fabi sen fizik kurallarına aykırı adamsın senı sevıyoruz :) |
Hep böyle.Gollerin devamını bekliyorum.Gs bir fırsat.:) |
ama fabi nin en güsel golu fenerbahce macında selcuga attıgı goldur yılın goluydu :) |
daha öncede demişti daha çok uzaktan gol atıyorum diye |
uzaktan çok sık deniyor ernst bunun sonucunuda böyle böyle alıyor. Çok sert ve düzgün vuruyor daha çok goller atar |
futbolcularımız güzel şut çekiyolar ceza sahası dışından...bence daha çok şut çekmeliler etkili oluyo çünkü... |
Helal olsun Ernst. Orta saha oyuncuları bu tip pozisyonları aynen değerlendirebilse kapalı defanslarıda eninde sonunda geçeriz. İngilterede gerard, lampard, sholls, uzaktan onlarca gol atıyorlar. Bizde cisse biraz hızlı davranabilse ve kaleyi tutturabilse birsürü golü olurdu. Ne yazıkki her seferinde avizeleri indiriyor. Pancu atıyodu böyle arasıra. |
gol atsada atmasada süper oynuyo |
taht kurdun kalbimize |
yapılan nokta transferlerden biri ve en önemlisi..süper bir adam..başarılarının devamını dilerim..adam geldiği ilk yarım sezonda 2 kupa görecek..helal olsun..kime kısmet olmuş.. :) |
muhteşem bir goldu güzel oyunu böyle bir golle de süslemiş olması harika oldu... Seni seviyoruz fabian... |
Kartalım benim ;) |
türkiyede unutulan bir şeyi millete tekrar hatırlattın erns uzaktan ve cezaalanı dışından şut çekmeyi bunu unutan futbolculara sayende güven gelecek |
hep bole devam |
Bazıları Ernest diyor tav oluyorum:DO ne öyle yav Ernest:D:D:D |
Yapilan iyi Transfer'lerden Bitanesi , İnsallah Uzun Süre Beşiktaş'ımıza Hizmet Eder. ! Fabi GOL :) |
zaten sureklı o tıp pozısyonlarda kaleyı dusunuyordu bu sefer ayagına da ıı oturdu. mukemmel bır gol oldu ayaklarına emeklerıne sağlık cok yerinde bır transfer cıncon macında da benzer bır gol atabılır. |
futbol böyle bir oyun, ne zaman gol atacağın belli olmuyor, her an atabilmelisin, bunu tek şartı da çok şut atmak, takımın tamamının şut atabilen oyunculardan kurulu olacağı bir düzen görebilmek dileğiyle... |
Genclerbirliginede atmisti demi Ernst?? |
Evet onlara da attı, Ankarasever Ernst... |
Süpersin Ersnt |
keşke 1 tane daha ernst olsa... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:12 . |