![]() |
Bırakma başkan! 21 Aralık'taki G.Saray derbisi sonrası istifayı düşünen Demirören'i Denizli ikna etti. Beşiktaş Başkanı, Mustafa hocaya “Artık dayanamıyorum. Olağanüstü kongreye gitmeyi düşünüyoruz” dedi. Denizli ise “Yapma başkan. Sana söz veriyorum bu takım şampiyon olacak. İstifa edersen pişman olursun” yanıtını verdi. Demirören’in kararı değişti. Bu Mustafa Denizli, gerçekten “Büyük hoca.” Her söylediği çıkan, söylem ve eylemleriyle liderlik özelliklerini gösteren, göreve geldiği dönemde Beşiktaş’taki krizi iyi yöneten Mustafa Denizli’nin 2008 Aralık ayı sonunda da çok önemli bir işe imza attığı ortaya çıktı. 21 Aralık’taki G.Saray maçından 4-2 yenik ayrılan Beşiktaş’ta herkes karaları bağlarken maç sonu umutlu konuşan ve tarihe geçecek 26. hafta söylemini dile getiren Denizli’nin o günlerde başkan Yıldırım Demirören’i de istifadan döndürdüğü öğrenildi. İşte şu ana kadar sır gibi saklanan o müthiş olayı HABERTÜRK açıklıyor. ‘ARTIK DAYANAMIYORUM’ 21 Aralık’taki derbi sonrası Protokol Tribünü ayağa kalkar. Hakem Cüneyt Çakır Delgado’yu atmış ve Başkan Yıldırım Demirören de mücadele sonrası MHK Başkanı Oğuz Sarvan’a ağza alınmayacak küfürler savurmuştur. Cebinden o kadar paralar veren ancak yaşananlar nedeniyle pes etme noktasına gelen Demirören mücadele gücünü kaybettiğini yakınlarıyla paylaşır ve “olağanüstü kongre” sinyallerini verir. Hafta içinde basın toplantısı yapmayı bile planlar. Ancak derbiden bir kaç gün sonra bırakma kararını teknik direktör Mustafa Denizli’ye açar... Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinde gerçekleşen toplantıda Demirören, Denizli’ye, “Hocam çok uğraştım ama artık bu olaylara dayanamıyorum. İstifa edip olağanüstü kongreye gitmeyi düşünüyorum. Yine aday olacağım kazanırsam kazanırım yoksa ayrılacağım. Hiç olmazsa bir güven tazeleriz. Çünkü bize karşı yapılanlara dayanamıyorum” der. ‘MOTİVASYONU BOZARSIN’ Kendisinden yaşça çok küçük olan Demirören’i sessizce dinleyen Mustafa Denizli de, genç başkana bugün ne kadar haklı olduğunu gösteren şu konuşmayı yapar... “Başkanım lütfen istifa etme. Böyle bir şey yaparsan çok fevri hareket etmiş olursun. Sana söz veriyorum bu takım şampiyon olacak göreceksin. Pişman olacak bir harekette bulunma. Eğer böyle bir şey yaparsan takımın da motivasyonu bozulur ve tamamen biteriz.” Bu görüşme sonrasında Demirören’in kararı değişir ve istifadan vazgeçer. ‘İnanamıyorum’ Demirören, A.Gücü galibiyeti sonrası gelinen noktayı arkadaşlarına anlattı: “Bu duruma inanamıyorum. Bu takım ligin ilk yarısını 6. sırada bitirmişti” Yıldırım Demirören bu aralar hem bir o kadar şaşkın hem de bir o kadar gururlu. Hem saha içinde hem de saha dışında çok sıkıntılı günler geçiren ancak şu anda Fortis Türkiye Kupası’nı kazanmış ve ligde şampiyonluğa koşan takımın patronu olan Demirören’in A.Gücü maçı sonrasında arkadaşlarına anlattıkları durumu özetliyor. Atılan gollerde yerinde duramayan ve maç sonu da sevinçten ne yapacağını bilemeyen Beşiktaş Başkanı yöneticiciler Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu, Mario Berk, Hakan Aksoy ve Şeref Yalçın’a konuştu: “Geldiğimiz bu noktaya inanamıyorum. Kim derdi ki ligin ilk yarısını 6. sırada bitiren bir takımın şampiyonluğa koşacağını. Bu büyük bir olay. Bunu yaşatan başta hocamız ve futbolcularımıza teşekkür etmeliyiz." GAZETE HABERTÜRK ÖZEL HABER / KARTAL YİĞİT |
Şampiyon olalım sonra istifa etsin... |
Artık düzeldi bazı şeylerin farkına vardı. Kalmalı bence. |
demiröreni aziz yıldırımın ilk yıllarına benzetiyorum acemiliği umarım üzerinden atmıştır işi bilenlere bırakırsa emnimki beşiktaşımız cok daha büyük başarılara imza atacaktır.. |
ÖZEL HABER=ÖZEL UYDURULMUŞ HABER |
Demirören'i Denizli kurtarmıştır zaten...Denizli'yi takımın başına getirmesi, Başkanlık döneminde yaptığı en olumlu işti belki de...Denizli geldikten sonra da başkan 2.planda kaldı hep, tek patron vardı artık, o da Denizli'ydi...Bu yüzden de artık eskisi gibi gündemde kalmıyordu başkan, abuk sabuk demeçler verip hatalara düşmüyordu, bunların olmasının en büyük sebebi de kuşkusuz M.Denizli'dir... |
bana kızacaksınız ama şunuda unutmayalım.rakiplerimiz olağanüstü kötüydü.bizde eksikler vardı ilk yarıda.ara transfer döneminde ernst ve yusuf un katkıları çok büyük.seneye 1 forvet 2 orta saha 1 sol bek 1 de sağ bek alınırsa bu takım iyi yola gider. bence kadromuz hala eksik.mesela bobo sakatlansa tek holosko kalacak.nobre aylardır sakat.solda ibrahim e alternatif yok.ekrem daha önce oynamadığı yerde mükemmel ama oraya bi oyuncu şart. demirören de hata yapa yapa umarım doğru yolu bulmuştur. |
bıraksaydında denizli olsaydı bee :):) |
Denizli ne kadar Beşiktaş İçin büyük bir şans olsada Beşiktaş ta Denizli için o kadar büyük şanstır . Kupalara ambargo koyma zamanı gelmiştirr elde var 1 sıra lig kupasında ve ondan sonra hersene en az 1 kupa ile kapatarız sezonu insallah |
Haberin uydurma olduğunu düşünmüyorum! Demirören'in başkanlık tarihinde yapmış olduğu en olumlu iş Ertuğrul hocayı gönderip Mustafa hocayı getirmetir.. +Futbol işini sadece hocaya bırakmıştır ki hocada bu krizi en iyi biçimde yönetmiştir.Takım bu sene (en kötü söylüyorum) şampiyon olamassa bile Hocayla devam edilmelidir. Ve yine Mustafa hocayla devam edilcekse ve sistem yine 4-3-3 olcaksa;Seneye bir sol bek, bir forvet ve orta sahanın ortasına ofansif yönü güçlü ve fizik bakımından kuvvetli(10 numara olmucak)bir adam alınırsa bu takım CL de en az çeyrek final oynar,ligdede kafaya oynar.. |
Valla gitmesinden yanayım.Fakat şampiyonluklutan sonra... |
şampiyon yapıpta bırak arkandan kmse küfür etmesin. |
habere bak cay demle... Sanki adamlar yanindaydi ve konusmayida izlediler..cok sacma Baskanin en büyük istegi sampiyon olmak simdide sampiyonla kosuyoruz istifa etmek istiyor...hmm tabiiii :D Istifa yada birakmak istiyorsa biraksin ne bidaha aday olicakmis..olaya bak :D |
salliyorlar bence okadar başarısız olduk gitmedide şimdimi gidicekmiş:D |
Alıntı:
Ilk cumlen haric dediklerine katiliyorum. Ne demek rakiplerimiz olaganustu kotuydu de biz o yuzden aradan siyrildik :dontknow: Allah askina biz uzay liginde mi oynuyoruz ? Rakiplerimizin oynadigi takimlarla biz de oynadik. Kocaelinden 5er gol yiyen renkliler gibi olmadik tam tersine 5 gol birden attik. |
O macta babamin dayimin yaninda kufru basmistim hakeme valla dayanamamistim!! |
Bence de atmasyon bir haber. Yarın Resmi Siteden bir açıklama gelir. Bu tür asılsız haberler Kulübümüze ve menfaatlerine yapılmış asılsız saldırılardır diye. Şuan işler tam yolundayken Kulüp Yöneticimiz Yıldırım Demirören'in böyle zamansız bir açıklama da bulunup takım içindeki motivasyonu ve iyi gidişhattı bozabilecek demeçlerin vereceğini hiç ama hiç sanmıyorum. Bu tür açıklamalar kanaatimce KISMET OLUR, ALLAH'ın İZNİYLE ŞAMPİYON OLURSAK, ancak ve ancak güvenoyu ve tam destek için söylenebilinecek sözlerdir. Ama lig bitmeden ve böyle bir fırsat elimize geçmişken ve önümüzde ki 2 hafta da bitmeden söylenecek sözlerin olduğunu hiçççççç sanmıyorum. Tamamıyle atmasyon bir haber olarak düşünüyorum.. Saygılarımla!!! |
Bu sözler şimdi söylenmiş sözler değil zaten...Gs'ye 4-2 yenildiğimiz maçtan sonra söylenen sözler, demesi de muhtemeldir bence... |
baskanın sezon sonunda gorevı bırakmasını dusunenlerdenım. bu kulube verdıgı zarar tartısılmaz geldıgınden berı tek bır sampıyonluk goremedık bu sene gelıcek basarıyla kaybedılen onca seneyı unutmak goreve devam etmesını ıstemek dusundurucu ben sındıremem. onumuzdekı sene Allah korusun olası bı basarısızlıkta da denızlıyımı kovsun dıyıcez yıne yeter yıldırım demıroren dıye bas bas bagarıcaz bu kadar kotu yonetılen senelerın ardından bir sezonda kazanılan 2 kupa ıle bırakmak kendı karızmasını kurtarır. |
Alıntı:
|
baskanin sezon sonunda gorevi birakmasini dusunmuyorum kesinlikle birakmali diyorum eger oldu devam karari aldi genel krula gidip bu levent erdogan ertunc soganci oglu neset yalcin kenan oner gibi gucsuz beceriksiz yoneticilerden kesinlikle arindirmali klup yonetimini mevcut yonetimden nedim sarsmaz ve hakan aksoy disinda kimseyi birakmamali yaninda adamlarin demec vermekten bile haberi yok levent erdogan su cumleyi kuruyor ya taraftarima mujdeliyorumki sanki biz onun taraftariyiz ulan biz besiktasin taraftariyiz sen kimsinki |
'Bu sene rakiplerimiz çok kötüydü biz öyle aradan sıyrıldık' . Tamamen yanlış bir düşünce.Peki Beşiktaş ilk yarı nasıldı ? Olabileceğinin en kötüsüydü bana göre.O durumu atlatıp moral bozmadan buralara gelebilmek bence büyük bir başarıdır. |
bu artık kalma yada kalmama meselesi deil. eğer gerçekten varsa böyle birşey demogoji yapmış bariz. çünlü senelerdir istifaya çağrılıyor böyle birşey aklımdan geçmiyor dedi. Şimdimi istifa etmeyi düşünüyormuş çok saçma bir haber yalan dolan |
Şampiyon Yap , sonra Nereye Gidersen Git. |
şampiyonluk kupasını gör ve gittttt |
yolu açık olsun durumumuz düzeldiys eonun sayesinde filan düelmedi durana kal demeyiz şimdi bize boşuna ayak yapmasın git dediğimizde gitmedi kal dediğimizdede kalmasın biz bu taraftarla o olmadanda yaparız |
Bir başarıyla yaptığı onca hatayı kapatamaz bence. Çok becerikli bir yönetici olmadığı ortada. Bu sene şampşyonluk gelsede görevi bırakmalı . Daha iyi yönetilmeliyiz bence. |
bencede gitmeli zaten.... umarım kongre üyeleri eğer olursak şampiyonluk ve türkiye kupası gözlerini boymaza ve beşikatşımızı ileriye götüremediğini bu adamın anlarlar.... |
Türkiye`de Saat: 22:06 . |