![]() |
Büyüka : " Şampiyonluğu Beşiktaş Hakediyor " http://images.habervitrini.com/haber...lbuyuka005.jpg Türk Futbol Basını’nın duayeni ve Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka, Lig TV’de yayınlanan Dobra Dobra programında Ömer Güvenç’in sorularını yanıtladı. Futbol gündeminde yer alan her konunun konuşulduğu programdan MARATON.COM.TR’nin sizin için derledikleri şöyle: -“BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYOR”- Ben Beşiktaş’ın şampiyonluğa çok yaklaştığını düşünüyorum. Ortaya koyduğu futbolla diğer takımlara fark attığı için hak ettiğini de düşünüyorum. Düşme hattına bakınca da Fenerbahçe Konyaspor’u yenerse Konyaspor’un durumu zora girer. Ankaragücü de zor. Fenerbahçe’nin Konya maçı Denizli’nin maçıyla da çok ilgili. Bütün bunları üst üste koyunca Beşiktaş’ı şampiyonluğun, Konyaspor’u da düşmenin bir adım ötesinde görüyorum. Futbolda her türlü matematik var. Beşiktaş, Galatasaray’ı yenerse, Sivas’ın olası bir puan kaybında şampiyon bile belli olabilir. |
günaydın şimdi mi anladınız.. |
çok saol yah çok ihtiyacımız vardı senden bunu duymaya :D |
Hangi dagda kurt oldu layn sansar :D |
Alıntı:
dobermanla takıla takıla ya huyundan ya suyundan :D |
Biz şampiyonluğu hakediyoruz tabikide sonuna kadar |
Sonuna kadar hak ediyoruz |
hakettik ve olduk gibi bişey zaten :) |
Biz adamı böyle yaparız işte, sezon ortasında ne diyordunuz şimdi neler diyorsunuz, Doberman, Büyüka, Ahmet Çakar ve daha niceleri, hepiniz dansöz gibi kıvırıyorsunuz şimdi!.. |
Pençe sırtlarına geçince büyüklüğümüzü kabul ettiler ama daha durun çok abijim diyeceksiniz, uzuuuunnnn yıllar.... |
madem hak ettıgımızı dusunuyorsunda butun sene ınsafsızca ne dıye sacma sacma yorum yapıyosunuz ? yoksa bu tarz acıklamalarla onumuzdekı senenın planınımı yapıyosunuz. susun barı konusmayın tebrık edın yeter ekstra bısey beklemıyoruz bız sızden |
Ahmet Çakar,Toroğlu,Osman Tanburacı,Büyüka hiç sevmediğim kişiler.Hepsi aynı tas.Neyse söylenilecek çok söz var ama en iyi sözü şampiyon olarak söyliyeceğiz.:) |
hadi ya sen ciddimisin sansal günaydın valla en sonunda anladın |
işine bak sen ermanla ! |
Kardeşim Allah korusun biz gsye yenilirsek bu sefer de Sivas zaten şampiyon olmayı çoktan haketmişti mi diyceksin. Bırak bu lafları bizim kimsenin onayına ihtiyacımız yok çıkarız topumuzu oynarız hakediyorsak kazanırız etmiyorsak kaybederiz. Kaybetmeyi bizden daha iyi kaldırabilen bi camia da yok ayrıca... |
adamı böyle dize getirirler işte... |
Hadi ya! Bak Allah'ın işine. Harç bitti yapı paydos diosun yani. |
hah şöyle izaya gelin adam olun büyüklüğümüzü kabul edin.. |
konuşma lan sen |
bu sansar zeki adam ya hakkaten :D |
b u hafta bi yenelimde cinconu.. ozaman cidden hakedios anlamına gelicek |
bencede cinconu yenelim turumuzu atalım hakkettiğimiz şampiyonluğu alalım!.... |
senin yorumunu bilmek istedigini kim söyledi banane senin ne düsündügünü |
Biz de yedik.. |
Türkiye`de Saat: 13:32 . |