![]() |
Geçmişi unutmadan Gs maçını beklemek.. Sn.Süleyman Seba'nın döneminde yaşadığımız ve bizzat içinde olduğumuz zamanlarda çok canımız yandı Gs tarafından detaylı anlatmaya gerek yok bilenleriniz biliyor geçmişini bilen ve unutmayan biri olarak şampiyon olamadığımız dönemlerde Gs ye kardeş kulup gözüyle bakıp BJK forması giyip GS liler ile tur atan kendilerini BEŞİKTAŞLI zanneden arkadaşlar şimdi gözlerinizi açın ve h.sonu oynanacak maçta GS nin nasıl maça asılacağını seyredinde görün.Bir FB düşmanlığıdır giderken asıl şampiyonluklarımızı çalan GS yi hep alttan almak ne anlama geliyor?Herkez uyansın artık GS=FB KEDİ KÖPEK GİBİ GÖRÜNEN iki kardeş kuluptür onlar bizim farkımızda budur biz onlar olamadığımız için ilk kurulan kulup olmamıza rağmen şampiyonluklarımız azdır ama özdür.Kıralım şu şeytanın bacağını ve sezonu bir büyük maç kazanarak bitirelim inşallah. |
Ben şahsen GS ye kardeş kulüp gözüyle falan bakmıyorum.Bu forumdaada böyle düşünen olacağını sanmıyorum.Bu tamamen Fblilerin uydurmasıdır.O da nerden türemiştir;bizim akıllı başkan demişti ya bi ara kupa gsnin şampiyonluk bizim diye işte ordan uydurdular bide papermoonda yemek vardı. Yani demek istediğim kardeşlik falan olmaz olamaz Ancak biz bu gsyi nekadar bi taraflarını yırtsalarda yeneriz |
Unutmadık unutmayacağızda zaten... |
İnşallah... Sezon başında fikstüre bakıp bir senaryo yazmıştık zaten, tıpkı 100.yılımızdaki gibi İnönü'de Gs'yi yenip şampiyonluğu kutlayacağız o maçtan sonra diye, böyle bir sona çok yaklaştık şimdi, hepimizin dileği gerçekleşir umarım... |
Gözlerimle görmüştüm.. Fener son maçta Denizli'ye yenilip Gs şampiyon olduğu sene arabaların camlarından fırlayıp GS ve BJK formalı bir çok insan görmüştüm acı ama gerçek o sene YILDIRIM DERTÖREN'in söyledikleri hala üstümüzde kara bir lekedir tabiki bunu hatırlamak bile istemiyorum Fenerliler hala söylenip duruyor ama kendilerini Beşiktaşlı zanneden zavallı arkadaşlarında bizleri zor durumda bıraktıkları bir gerçektir.Biz BEŞİKTAŞIZ ve kendimizden gayrı sevenimiz yoktur unutmayalım,geçen sene Sivas'a UEFA'YI bile çok gören GS+FB MEDYASI ŞİMDİ NEDEN ANADOLU'DAN ŞAMPİYON ÇIKSIN İSTİYOR?Çünkü bizden nefret ediyorlar.... |
bana göre gs fbden daha düsman bize |
Gs ve Fb'yi tartsan,bir Beşiktaş yapmaz.İkisi de aynı tas,aynı hamam.Gs'yi kendime yakın hissetmiyorum sadece bazı topçularını gerçekten beğeniyorum.Örneğin,Kewell... Ahlakı ve topçuluğuyla,tam bizim takımımıza yakışan birisi olur.:) Yönetime duyrulur... |
bir tercih yapmam gerekse gs mi fbmi fb derim. Gs kadar hayin bir kulüp yoktur. |
Herkes Hadini Bilecek ! Bu Maçı Kazanmamız Şart ! |
ankaragücü küme düşse bide şunları yenip şampiyon olsak süper olur artı süper kupayı otomatikman bize vercekler galiba |
Türkiye`de Saat: 12:08 . |