![]() |
Pfff hergün aynı haberler baydı artık.Basın ben size bişi derdim şimdi ama nese ağzımı bozmucam.. |
kafasını alırlar o paraya sadece bobo'nun :D:D sonra govdesı,sonra bacaklarını,sonra ayaklarını :P parca parca artık :D |
2milyona "bobo" yu alırlar. oynamadığında çok kızsak ta,sövsek te seviyoruz seni bobo.1-2 sene şöyle yüreğinle oynasan,sonra seni avrupa devinde izlesek.çok şey istiyoruz galiba |
o kadar acizmisiniz :D:D:D |
Yakarız bobo yu daha iyi o paraya verceğimize:D |
Bobo Gidecekmi Kalacakmı ? Adı yabancı ekiplerle geçen Brezilyalı yıldız, merak edilen konulara açıklık getirdi. Habertürk'ün haberine göre Bobo “Menajerim ve ben Yunanistan’dan herhangi bir yetkili ile görüşmedik. Bir yere gitmiyorum. Yeni sezonda katılacağımız Şampiyonlar Ligi’ni düşünüyorum” dedi. Son haftalara damgasını vuran Beşiktaşlı Bobo, adının Yunanistan ekibi Olympiakos ile anılmasından ve yalan haberler yapılmasından dertli. Habertürk’e konuşan golcü oyuncu, İstanbul’da mutlu olduğunu belirterek noktayı koydu: “Bir yere gitmiyorum.” Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşamaya hazırlandığını ifade eden Bobo şunları söyledi: “Bakıyorum medya beni her gün bir yere gönderiyor. Benim bir yere gitme derdimyok. Burada mutluyum ve ailemde Beşiktaş’ı istiyor. Şu an şampiyonluğa gidiyoruz. Tek düşüncemiz sezon sonunu iki kupayla tamamlamak. Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi’ne katılacağız. Bu çok önemli bir olay. Amacım burada kendimi gösterip Avrupa’ya gitmek. Ama kulüp beni satmadığı sürece buradayım. Yunanistan’dan teklifler olduğu yazılıp çiziliyor. Bunlar tamamen yalan. Ne ben ne de menajerim Yunanlı bir idareci ile görüştü. Üstelik menajerimin ismini bile bilmiyorlar ve yanlış yazıyorlar. Artık bunları düşünmek istemiyorum.” |
heyt be................ seviyoruz senı bobo gitme bir yere |
o parayı alırım e....................... |
" Bobo " Son Noktayi Koydu ! http://3.bp.blogspot.com/_a2yWBb7OwO...92/bjk2td2.jpg 20.05.2009 10:29:00 Adı yabancı ekiplerle geçen Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Bobo, Yunanistan’ın Olympiakos takımına transfer olacağı ile ilgili çıkan haberlere açıklık getirdi. "Menajerim ve ben Yunanistan'dan herhangi bir yetkili ile görüşmedik. Bir yere gitmiyorum. Yeni sezonda katılacağımız Şampiyonlar Ligi'ni düşünüyorum" Son haftalara damgasını vuran Beşiktaşlı Bobo, adının Yunanistan ekibi Olympiakos ile anılmasından ve yalan haberler yapılmasından dertli. Golcü oyuncu, İstanbul'da mutlu olduğunu belirterek noktayı koydu: "Bir yere gitmiyorum." Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamaya hazırlandığını ifade eden Bobo şunları söyledi: "Bakıyorum medya beni her gün bir yere gönderiyor. Benim bir yere gitme derdimyok. Burada mutluyum ve ailemde Beşiktaş'ı istiyor. Şu an şampiyonluğa gidiyoruz. Tek düşüncemiz sezon sonunu iki kupayla tamamlamak. Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi'ne katılacağız. Bu çok önemli bir olay. Amacım burada kendimi gösterip Avrupa'ya gitmek. Ama kulüp beni satmadığı sürece buradayım. Yunanistan'dan teklifler olduğu yazılıp çiziliyor. Bunlar tamamen yalan. Ne ben ne de menajerim Yunanlı bir idareci ile görüştü. Üstelik menajerimin ismini bile bilmiyorlar ve yanlış yazıyorlar. Artık bunları düşünmek istemiyorum." Kaynak: Haber Türk |
Konular Birleştirildi. |
Iyiki gitmiyor.. Yerini doldurucak futbolcu'yu dusunmektense baska mevkideki oyuncularla ilgileniriz. |
ÖNCE LİG ŞAMPİYONLUĞU Yunanistan'ın güçlü takımlarından Olympiakos ile adının anılmasına da değinen Bobo, "Bana ulaşan resmi bir teklif yok. Bunları gazetelerden okuyorum ve menajerler aracılığıyla duyuyorum. Benim için maça bile geldiklerine göre belki bir şeyler vardır. Ancak ben Beşiktaş'ta oynamaktan mutluyum. Ve şu anda sadece şampiyonluğu düşünüyorum. Eğer hem kulübüm hem de benim reddedemeyeceğimiz büyük bir teklifle gelirlerse o zaman oturup, konuşuruz. Ama ben tekrar Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ve Beşiktaş ile Avrupa'da da büyük başarılar yaşamak istiyorum" dedi. Kaynak: Sabah |
ettiği değerde parayı veren olursa gidicek tabi .. |
Gitmemeli.Ayrıca satılmamalı.:) |
Gitmeyecek işte,basın da yetti artık yaa!!! |
valla iyi paraya gider ne o öle 4 milyon falan... bide adam gibi takıma giderse gider yununda naabıcak :D |
helal bobom sen bu takimin forvetisin.. |
BoBooooo :) Kalsın kalsın . Şampiyonlar liginde lazım bize. |
Şampiyon olalım önce de şamp. ligini düşünmek üçün bol bol zamanın olur. |
Bu medya dalga geçiyor resmen... |
yanlıslık wardır boboya yıllık maaş 2 milyon euro wermişlerdir:D:D:D |
o parayla 3aylina kiralayabilirsin belki o adami :D |
Alıntı:
Çok cömertlermiş canım,alırsınız bekleyin.:D |
Sıkıldım artık bu haberlerden.Adam,"gitmiyorum." diyor.Her gün aynı laflar... |
Haha Bizede Bir Gülme Kaynağı Çıktı işte Fena mı :D |
bu adamlar pazardan mal mı alıyo bobo ya 10 milyon euro vermeden kimse alamaz |
ulan kimse adamin topculugunu begenmiyor istedimmide 10 milyondan asagi bonservis istemiyor bu ne perhiz bu ne lahana tursusu |
o yunanlar ceplerinde bu parayla bObO'yu almak için gelir bAbA'yı alıp dönerler evlerine :D |
hayır anlamadığım yunan takımının gelip bobo'ya 2 milyon euroluk bir teklif yaptığını pek muhterem basın mensuplarımız nereden öğreniyorlar?..artyan performansı sonrası yapılan bu haberler bobo'nun değerini küçük gösterme çabasından başka bir şey değil...topuz'a 11 milyon euroluk teklif yapan biz, bobo gibi kalburüstü bir adamı 2 milyona satan biz, artık komediyi de geçti bunlar... |
O paraya ancak oyuncumuzun imzalı formasını veririz! |
Harbiden komedi :D |
yunanilar kafayi yemis galiba 2 miliyona yaptigi toletini vereli töbe töbe :) |
formasını veririz o fiyata:D |
BU ADAMLAR CİMRİ KİMSE BİZİM GİBİ HAR VURUP HARMAN SAVURMUYOOR;) ŞAKA GİBİ YA BAŞKA KAPIYA HADİ SATILIK GOLCÜ YOK BİZDE:D |
piskopos oldunuzu her yerde belli etmeyin yhaaa:D:D |
Sanki ALay EdiyorLar Yaww :D Adam Ne Kritik GoLLer Atıyor Ne Biçim Oynuyor AdamLar Kalkmış 2 MiLyon Euro Verio |
Ne bu basında ne de bu yunan palyaçolarında beyin namına bişey yok ! Gülüp geçeriz . |
sen bize lazimsin bobom degerini bilmeyenler cok olsada biz senin arkandayiz at gollerini sampiyonluga gidelim once sonra clde gol krali olacagindan suphem yok |
Hepsinin basının uydurmaları olduğu belli.Nasıl olurda akıllarını çelebiliriz diye kırk gün kırk gece düşünüyorlar herhalde. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:24 . |