![]() |
tek korkusu inönü http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...21FAN9BOBO.jpg Kara Kartal’ın son haftalardaki çıkışının mimarları arasında kuşkusuz Bobo var... Ankara seferindeki 3 maçta rakip fileleri 5 kez sarsan Brezilyalı golcünün, İnönü karnesi ise Beşiktaşlılar’ı düşündürüyor. Ligde bu sezon 12 golü bulunan Sambacı, kendi taraftarları önünde sadece 4 kez gol sevinci yaşayabildi. İnönü Stadı’nda müthiş bir taraftar desteğiyle oynadıklarının altını çizen Bobo, “Desteği hissedince, bir an önce gol atmak ve tribünleri ayağa kaldırmak istiyorum. Bu yüzden de aceleci davranıyorum. Sonuçlar beni ürkütmüyor değil, ancak bu kez farklı olacak. Galatasaray ile İnönü Stadı’nda oynadığımız maçlarda goller atmıştım. Yine atacağım. Bu sezon iç sahada bekleneni verememiş olabilirim, ancak rakamları da ben değiştireceğim” dedi. ‘Bu saatten sonra...’ Tek düşüncelerinin şampiyonluk olduğunu dile getiren yıldız futbolcu, “Bu saatten sonra ne iyi futbolun, ne de kimin golü attığının önemi var. Üzerinde durduğumuz tek konu şampiyonluk. Galatasaray’ı yenip, kendi saha ve seyircimizin önünde mutlu sona ulaşacağız” ifadesini kullandı. |
Bence bizim taraftarımız önünde heyecan yapıyorlar inşallah bu maçta öyle birşey olmaz Bobô gollerini atar:) |
BoBo Cıkısını sürdür gol yada goller bekliyorum |
İnşallah atacak yine gollerini...Hadi Bobo sana güveniyoruz!Müthiş taraftarımızla İnönüde bitirin artık şu işi! |
inönüde rakipler kapanıyor boş alan bulamadığından olmasın sakın |
Korkma, korkut rakiplerini :) |
gol atıcağını düşünüyorum kesinlikle bobo nun bu maçta |
Alıntı:
|
Valla ben,takım olarak İnönü'de bir rahat oyun izleyemiyorum.İnönü'de rahat rahat top oynadığımız maç sayısı azdır.Skor olarak söylemiyorum.Küçük takımlara karşı bile maçı koparmakta zorlanıyoruz. Oysa deplasmanlarda 3-4 gol atıyoruz. Acaba baskı mı hissediyorlar diye soruyorum kendi kendime....:) |
inşallah o durum kalkacak bu maçta bobo yine bizi coşturacak |
Alıntı:
bobo iyi topçu ama forvette daima 2. adam olur yanına hava hakimiyeti olan adam şart seneye boboya güvenip bu forvetlerle çıkalım bak neler oluyor. geçen dinlemiştim yanılmıyosam mehmet demirkoldu bobo iyi topçu olabilir ama 8 milyon falan veren varsa satıcaksın.belki ondan sonra bobo 25 milyon a satılır ama onu bizim klupler o fiyata satamaz.tam demek istediğim şeyi özetledi. |
inşallah her golcümüz 1 tane gol atar bu maçda :D geseye gol atmak ayrı bi zevk olur bncee :D |
dimi hepsi tatsın bu keyfi bncede :):) |
Bobô bugüne kadar neler yaptı bunları ne çabuk unutuyorsunuz sadece bu sezonun başlarında kötü oynadı diye hemen futbolcuyu bitiriyorsunuz bugüne kadar kaç tane maçı onun golleriyle aldık herkes Baba Bobô derken şimdi nolduu 5-10 maç kötü oynadı diye satmaya kalkıyoruz.Yerine kim gelecek cristiano ronaldo mu hayır kıytırık birini getirecekler işte Bobô'dan iyi mi olacağını sanıyorsunuz.Bobô gittikten sonra onu mumla arayacaksınızzz.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
bana 2 sene önce desenki sol kanata kimi alıcaz desen ben sana maliyeti düşük isim veremem ama bak tello ya bedavaya geldi 900 bin euroya oynuyor.yani araştırırsan neler var. ayrıca c.cole u alsaydık ozaman farkı daha iyi anlardık şimdi al alabilirsen |
bobooo bobooo :) |
Alıntı:
|
hadi bobo böle devam et ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
rüştü ne demişti? Taraftar takımın üzerinde baskı yapıyor. Ben içlerinde olduğum için biliyorum demişti. |
o psikolojiden o seyirciden tırsmayacak,eli ayağı bağlanmayacak kaç oyuncu var ki :) bobo başladı bir kere..durmaz artık ;) |
Bobo bence bundan sonra senden korksunlar :) |
öyle bi tarftara sahip olmak isteyen kaç kişi var haberi varmı acep değer kıymet bilmiyorlar bence |
BoBo sen bitanesin... Son iki maç hadi at gollerini gelsin şampiyonluk. |
bunlar bahane degil bobom sana güvencem sonsuz bu macda senin görevin gol goller atmak |
Bobo atar yhaa :) |
cok süper oynuyor son bir aydir, teklifleride bayagi artmisdir, insallah satmazlar, en sevdigim oyuncuyu-.- |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Beşiktaş seneye tek forvet oynamaz , zaten bu senede oynamıyo Bobo ' nun yanında Holosko var.Adam bir bakmışsın sağ kanatta , bir bakmışsın forvette takır takır gol atıyor asist yapıyor.Böyle oyuncuların olduğu zaman karşı takımın savunmasını açmak kadar kolay bir iş yok. |
Alıntı:
|
“Bu saatten sonra ne iyi futbolun, ne de kimin golü attığının önemi var. Üzerinde durduğumuz tek konu şampiyonluk. Galatasaray’ı yenip, kendi saha ve seyircimizin önünde mutlu sona ulaşacağız” i Bunun farkında olmaları güzel bir şey... |
ulan bız ocumuyuz bızden korkuyorsunnn:D:D:D at golunu sonra trıbunu bıze bırakkkk bak neler goruyorsunnn :DD: |
Türkiye`de Saat: 23:12 . |