![]() |
sabırlı erkan Ara transferde geldiği Beşiktaş'ta sadece 4 maçta ve toplam 145 dakika forma şansı bulan Erkan Zengin, bu durumu sorun etmediğini söyledi. Sabırlı bir insan olduğunu belirten genç oyuncu, "Bu konuda karar hocanın. Gerek duyarsa çıkar oynarım" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Bu adam gayet iyi oynayan bir oyuncu Denizli neden oynatmıyor bir türlü anlayamıyorum ama seneye eğer gitmezse oynatır diye düşünüyorum.. |
erkanı tam anlamıyla izleyemedik bir maçla oyuncu değerlendirmek istemiyoruz insallah takıma faydalı bir oyuncu olur |
yedek kulubesınde oyunu yasamasıyla sevınclerıyle oynamasada kalbı orada olan bır oyuncu |
Artik Sahada Görmek İstiyoruz |
daha bıseyını göremedk ama suda bır gercek eer sorunlu bır oyuncu olsaydı yedek kalmaı sorun ederdı |
İyi söylemiş...Sırası gelince oynar. |
2 tane 90 dakika ve anlş hatrlmyosam 15 dakika sahada kaldı 1 maçta çok iyi bir maçta kötü 15 dakikadada anlayamadığımız bir oyun sergiledi erkanın kesinlikle kumaşı çok iyi bu bir gerçek oynarsa faydalı olcaktır bu da bir gerçek çnkü kumaşı kaliteli önümüzdeki sene hoca faydalanmak isterse takımda tutucaktır düşünüyorsa dşnmüyorsa hiç uğraşmadan bırakıcaktırama üstünde durmadı çok fazla açıkçası serdara verdiği değeri ona verseydi bence daha çok verim alırdı diye düşünüyorum |
Türkiye`de Saat: 12:01 . |