![]() |
aydın yolcu Yusuf transferinde verildiği Bursaspor'a gitmeyince bir süre kadro dışı kalan Aydın ile sezon sonu yollar ayrılıyor... "Takım ruhunu ve coşkusunu yaşamayan oyuncu istemiyorum" diyen teknik direktör Mustafa Denizli'nin, genç oyuncunun biletini kestiği öğrenildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Ya gelde şimdi bu Denizli'ye sinir olma adamı sanki kaç maç oynattın da takım ruhu yok diyebiliyorsun.Herkes biliyor Aydın'ın ne kadar güzel oynadığını hiç tanımasak Aydın'ı berbat bir oyuncu sanıcaz.. |
Aydın İçin söylenecek cok sey var bu haberin gercek olmamasını diliyorum |
bizim yönetimden ev teknik heyetten herşey beklenir yarın ernstle sözleşmeyi feshetsinler yine şaşırmam. |
bence hemen gözden çıkarmamak gerek.biraz daha şans vermek lazım gibi geliyor bana.sonuçta yetenekli bir oyuncu. |
Hiçbir oyuncu kulüpten daha değerli değildir. Sen hocana nasıl dersin oynatmazsan giderim diye..! |
Aydın profesyonel futbolcu olsaydı Bursaya giderdi oyna 1 sene Bursada göster kendinii.. |
bukadarda olmaz artik nedemek aydini göndermek ondaki yetenegi görmiyorsunuz degilmi |
seneye esese kıralık verılsın saten rıza var ıyıse orada kendını gosterır batuyu gorduk 12 macta 8 gol attı emre ozkan ıse ılk 11 bıle oynayamıyor esese kıralık verılsın |
Asılsızdır haber ya yolllamaz bence. |
kıralık verılsın bnce |
bncede kiralık verilsin onunda batuhandan çok farkı yok ikisidi olgunluk olarak daha çok gerideler kiralık oynasınlar eğer kafa yapısı olarak istediğimiz noktaya gelirlerse oynatılsınlar yoksa gönderilsinler |
Doyamadan kaybedeceğiz,gibime geliyor. |
genc degerlerimizi bukadar cabuk harcamamaliyiz |
bırakın gitsin yanında serdar özkanda gitse keşke |
harcanmamalı..! |
AYDIN KALIR BENCEDE KOLPA HABER BU ;) |
aydin gibi futbolcuyu göndermek delilik olur...ama denizlinin zaten genclere olan bir gicikligi var oyüzden fazlada sasirmam böyle yetenekli bir futbolcuyu göndermesine |
Alıntı:
|
umarım bu haber doğru değildir bu çocuklar takımın aynası olacaklar ileride |
Aydın'ı unutmuştuk yaw biz..Bi de Aydın var de mi..:) Seneye iddalı bir Anadolu kulübüne kiralık verilsin..Kayseri, Bursa, Es Es olabilir..Kiralık gitmem derse de versinler bavulunu eline..Bizim olgun adamlara ihtiyacımz var..Aydın kendini kazandırmak istiyosa bu kulübe; çocukluğu bırakacak.. |
Kiralık verilmesi gerekir daha çok genç hata yaptığının farkındadır bu restiyle.Fakat serdar özkana o kadar şans verilirken kendisine şans verilmemesi benide sinir ediyor. |
Aydın rest mi çekmiş?Ben hiç öyle birşey yaptığını sanmıyorum ama yaptıysada haklı bir yerde çok güzel oynayan adamı gönderdiler zorla bursaya sonra geri geldi ve gönlünü alıp oynatmak yerine kulübeden çıkarmadı hatta çoğu maçta 18'e bile almadı adam ne dese haklı saygı duyarım... |
:) Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hayirlisi olsun ne diyelim |
Alıntı:
|
Hocanın belli bir sistemi var, bu sistem de 4-3-3...Eğer seneye de bu sistemle devam edeceksek ki etmesinden yanayım kesinlikle, Aydın'a bu sistemde yer olmaz diye düşünüyorum...Aydın ancak 4-4-2'nin solunda oynayabilecek bir oyuncu, Denizli varken de bu zor, seneye kiralık verilmesi en uygunu olur bence... |
Serdar Ozkana verilen sans Aydina verilse banko oynardi Aydin!! Serdara sirf alt yapidan geliyor diye bukadar sabr ediyorlar!! Yazik cok yazik!! |
Türkiye`de Saat: 09:31 . |