![]() |
Sivok bu takımın Ernst'len birlikte en kilit oyuncusudur...Türkiye'nin de en iyisidir...Tabiiki satılmamasından yanayım ama her futbolcunun bir bedeli olduğunu düşünürüm, Sivok'u da 10 milyon €'dan aşağı satmak büyük aptallık olur...Eğer 10 ve üstü bir teklif gelirse hayır denileceğini zannetmiyorum... |
italyada oynarkene nerdeymis akilari |
Alıntı:
italyada değildiki bonservisi onlardaydı |
sivok şampiyonlar liginde cok işimize yarayacak |
ne olursa olsun..eldeki kadro bozulmamalı..kimseyi satmamaya çalışıp nokta transferler yapılmalı.. ayrıca sivok'a dikilen gözler kör olsun :D |
valla demirören gözünün yaşına bakmaz parayı görünce herşeyi yapar |
Beyler kendinizi kandirmayin Denizli ile avrupada basari hayal!! Fenerle sifir puanda ceken Denizli!! Hicbir buyuk maci kazandiramadi bize!! sivoku yine on liberoya ceker GSe maci ve yeniliriz! |
şu an için sadece türkiye liginde oynayan bir oyuncuya çok yüksek miktarlar vermez zaten talipleri, satılması söz konusu bile olamaz... |
bu cümleden de iyi anlatım bozukluğu sorusu çıkar he; Takımımızda bu sezon transfer edilen oyuncular arasında kuşkusuz en çok göze batan oyuncu Sivok oldu. össye kaptırdım snrm kendimi,neyse :D sivok kesnlikle kadroda tutulması gereken bir oyuncu.Bence bu sene bir tek Delgadoyu satmalıyız.Kadro da korunup üstüne ilaveler yapılabilir. |
Türkiye`de Saat: 13:28 . |