![]() |
Rüştü ve Delgado belirsiz Beşiktaşımız Süper Lig'in 33. haftasında sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını perşembe sabahı yaptığı basına kapalı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktörümüz Mustafa Denizli yönetiminde Nevzat Demir tesislerinde yapılan çalışmaya sakatlıkları süren Rüştü ve Matias Delgado katılmadı. Sağ dizindeki ağrıları devam eden Rüştü ve kasık bölgesinde ağrıları olan Delgado'nun takımdan ayrı olarak hazırlıklarını sürdürdükleri belirtilirken bu iki oyuncunun Galatasaray maçında forma giyip giyememe durumlarının önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi. Kondüsyon çalışmasıyla başlayan antrenmanda siyah beyazlı futbolcular taktik çalışmalarının ardından çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Beşiktaş, Cuma günü saat 10.30'da basına kapalı olarak yapacağı antrenman ile derbi maçının hazırlıkalarını sürdürecek. |
rustu onemli delgadoda oyle umarim ikiside gelebilirler yetisebilirler bu maca |
inş ikiside yetişir her oyuncumuza ihtiyacımız var şu dönemde son 2 maç kaldı artıkk |
Delgado,pek önemli değil.Yerinde daha iyileri var.Tek korkum,Rüştü'nün oynamaması.Bence ,Rüştü'nün bu kadar sık sakatlanması yada ufak bir şeyde acı çekmesi yaşlılığın getirdiği yorgunluk diye düşünüyorum. Hakan'a güveniyorum fakat kahraman olacağı gibi çok kötüde olabiliyor.Umarım her ikiside kurtulur.Delgado yedek olsa bile korku verebilir GS'ye... |
evet ama bnce hakanda oynasa yusufta delgadodda oynasa bu maçın farkındalar ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor denizli dahil bu maçı alıcaklardır diye düşünüyorum |
inşallah rüştü yetişir o bize lazım |
delgado sezonu kapattı arkadaşlar |
rüştü oynamalı ne olursa olsun...murat şahin'in zamanında yaptığı fedakarlığı unutmadık..rüştü de yapabilir aynısını.. |
Delgado'dan Bu saatten sonra birşey beklemek anlamsız , Rüştü'nün Mutlaka Oynaması gereken bir maç |
Delgado oynarsa inş bu sefer oynadığı maçın büyüklüğünü anlayıp ona göre oynar da bi işe yarar yok önceki maçlarda oynadığı gibi oynayacaksa hiç oynamasın sakat kalsın daha iyi takım için ... |
vallaha rüstü oynamasa daha iyi kupa finalindeki gibi oynayan bir hakan 10 tane rüstü eder.... |
Alıntı:
|
Rüştü'yü bir kalemde silmekte büyük başarı tbrler..şu duruma Hakan sayesinde geldik değil mi ? Biraz emeğe saygı lütfen... |
Hakan sayesinde daha iyi yerlere de gelebilirdik ama maalesef Denizli bir kararını bir daha değiştirmiyor kupa maçında Hakan'ı görmediniz mi Rüştü'den bin kat iyiydi eğer bunu da kabul etmiyorsanız daha ne diyim ki göz var nizam var.. |
Bir maça göre Hakan Rüştü'den bin kat daha iyiyse diyecek birşeyim yok..Rüştü'nün kurtardığı kaç tane maç var ama işte demek ki bir maçta güzel oynayınca bunların hepsi unutuluyor.. Dediğim gibi emeğe biraz saygı lütfen :) |
Ben bir maçı değerlendirmiyorum ki bütün kupa maçlarını ve liverpool maçından öncesini diyorum her zaman çok iyi oynuyordu ve oynuyor da ama hala yedek heralde kaleye geçmesi için Rüştü'yü çiğnemesi gerekiyor.. |
Delgado sanırım sezonu kapattı ama rüştüye cok ihtiyacımız var |
veya da biraz daha tecrübe kazanması gerek çiğnemekten ziyade... |
Hakan'ın zaten oldukça tecrübesi var Rüştü yokken Hakan vardı hep kalede Hakan olurdu maalesef ki liverpool maçından sonra bilet Hakan'a kesildi ve kale Rüştü'ye teslim edildi.Yani ortada bir tecrübesizlik yok.. |
Delgadonun oynamamasına alıştık (zaten oynasa da pek bişi farketmiyor). ama bu ağırlıkta bir maça Rüştü daha iyi olurdu (maalesef hakanın iyi oynadığı maçlarda bile gol yeme talihsizliği var ve morali çoabuk bozulabilen bir kaleci)...bu saatten sonra beşiktaşsan oynayanın kim olduğu farketmemeli gene de... o maça çıkılıcak ve kazanılacak, başarır kartalım... |
Eğer tecrübeli diyorsan birşey demiyorum... |
bu saaten sonra delgado dan biseyler beklemek cok fazla iymiserlik olur |
kalede rüstü olmasi lazim hakan fb macindi iyiydi diye kale teslim edilmemeli bende |
rüşdüye ihtiyacımız var |
bu noktaya geldikten sonra ali yada veli tartışmaları yersiz oynayan her kim olursa şampiyonluk bilinci ile oynayıp bu maçı alabilmek için canını dişine takacaktır... |
Daha önce yazdıklarımın üstüne eklemeliyim ki; bu maçın kilit oyuncuları oynarsa Rüştü, Ekrem, Ernst ve Tello olacak... neden yazdım bilemedim ama içimden geldi:) |
Alıntı:
|
hocam çok haklısın iyi oynarsa delgadonun varlığı önemlidir ama iyi bir delgado bizi o kadar bekletti ki sanırım artık varlığını önemsememeye başladık... |
delgado önemli değil oynasada dinleniyo oynamasa da delgado bnm gözümde tüm kredisini tüketti hiç bişi vermedi bu takıma rüştü ise inş. yetişir hem tecrübeli hemde bu yollardan gecmiş bi oyuncu |
Alıntı:
|
Delgado sezonu kapattı diy biliyorum. RÜştü oynamalı bence. İhtiyac var. Gerci kupa macında Hakan da iyiydi. Yan toplar haric. |
Türkiye`de Saat: 23:11 . |