![]() |
En başarılı takım BEŞİKTAŞ Turkcell Süper Lig'de, ikinci yarıda oynanan 15 maç sonunda en başarılı takım Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlılar, 15 karşılaşmada 34 puan toplarken, en yakın takipçisi Trabzonspor'a 7 puan fark attı. Beşiktaş, ligin ilk yarısındaki 17 maçta, 31 puan toplamış ve 6. sırada yer almıştı. İkinci devredeki maçlarda 10 galibiyet, 4 beraberlik alan "kara kartallar" tek yenilgisini ise ezeli rakibi Fenerbahçe'den kendi sahasında 2-1'lik sonuçla aldı. Lider Beşiktaş'ın ardından Trabzonspor 27, Sivasspor ve Bursaspor 26'şar, Galatasaray 25, Denizlispor 23 ve Fenerbahçe ise 22 puan topladı. |
herhalde yani en basarilisi besiktas yoksa lider olamazdi ama baska bir deyisle soylede ozetleyebiliriz kotunun en iyisi besiktas |
İlk yarıda ucuz puanlar kaybetmeseydik,son 2 maçı formalite için oynayabilirdik.Mühim değil,yine şampiyon olacağız.:) |
evet en başarılı takım ikinci yarı beşiktaş ilk yarı beşiktaş böyle olsaydı kötünün iyisi benzetmesini kabul etmeyebilirdim ama şu şartlarda dediğin doğru kötünün iyisi ama sezon olarak ikinci yarı iyi bir beşiktaş vardı |
zaten ilk yarida ayni besiktasi izleseydim bende boyle yorum yapmazdim yani sonucta ne oldugu acik secik goruluyor |
Alıntı:
|
önemli olan sonunu getirmek inşallah 2 maçımızıda kazanıp şampiyon oluruz |
arkadaslar biz fanteziye kaçtık zaten 6.lıktan gelip şampiyonluğa oynuyoruz tabi en basarılı takım olcaz :D:D |
İlk yarıda böyle olsaydık. Acık ara liderdik. |
devre arasinda ligi 6. bitirip sampiyon olan takim sadece biziz bence? Bu konudada tarih yazacagiz gibime geliyor!! |
Türkiye`de Saat: 07:59 . |