![]() |
Eyvah ! Yine Favoriyiz Eyvah ! Yine Favoriyiz arkadaşlar favori olduğumuz maçları kazanamıyoruz inşallah bu hafta kazanırız 1.70---3.20--3.60 oranlar bunlar |
Bu kez kazanağız ..Paniğe gerek Yok :) |
inşallah bu sefer fovariliğimiz doğru sonuçlar verecek bir de inşallah ilk korneri biz kullanırız çünkü ne zaaman ilk korneri biz kullansak o maç kesinlikle bizim ben uzun süredir bunu takip ediyorum fb maçında yenildiğimzde ilk onlar korner kullandı yendik :S:D |
vaay iyi takip ediyorsun maçları:Dhiç farketmemiştim:D |
favori olmak bize gelmio ya :D |
Kazanmaktan Başka Bir Düşüncemizin Olmaması Gerekir , Favori'de oLsak , Favori Olmasak da. |
valla maç berabere biter gibi geliyor bizim genel derbi performansımıza bakarsak ama bu hafta gene gsyi yenerek 100. yıldaki gibi şampiyonluğu ilan etceğimiz hissi de baya kuvvetli içimde bilmiyorum valla son haftaya rahat gireriz inş :D |
Ben rüyamda berabere kaldığımızı gördüm inşallah yeneriz ya yanlış görmüş olayım:D:D |
Alıntı:
|
Evet bnmde rüyam ters çıkmıstı.. :D inşallah anlımızın akıyla alıcaz bu maçı :D |
Favori olmak önemli değil ciddi olmak önemli. hakemler gene faullü gol, ucuz kırmızı kart, sahte penaltılar uydurmazsa problem yaşamayız |
bncede hakem oynamasın maçla fazla yeter yeneriz diye üdşünüyorum bu sefer fener maçı gibi olmıcağını biliyorum iyi oynarlar ama yenemezlersede problem değil bnce |
favori olmak bizim takımın kalitesini yansıtıyor ama ne hikmetse bir şansızlıktır gidiyor bu sene |
Sevmiyorum Favori olmayı ama bu sefer kazanacağız... |
fenerbahçe maçında aşırı derecede favori gösterildik ve fenerin o derece mücadele ve konsantre ile oynayacağını kestiremedik..bitik bir fb ile oynıcaz diye şartlandık..sonuç hüsran oldu..umarım bu sefer o psikolojiyi yeneriz de şampiyonluk turunu atarız seyircimiz önünde..! |
favori olmamızı istemiyorum ya pfff :s |
futbolcular maci cidiye alsinlar maca asilsinlar hic bisey olmaz |
Oyuncularımız artık akıllanmıştır umarım...Favoriysek favoriyiz, favori gibi oynayıp bu maçı kazanmalıyız...Bizim daha çok istememiz lazım bu maçı, ancak öyle kazanılır bu tür maçlar, biz şampiyonluğa gidiyoruz Gs ise prestij için oynuyor, bizim daha çok inanmamız ve ne yapıp edip bu maçı kazanmamız lazım... |
hadi kartallar son final macı yenelim kupayı inönüde kaldıralım |
Favoriyiz,herkese inat.Bu maçı da alacağız,kupayıda alacağız.Erman Toroğlu'na da sapını vereceğiz.Medyayı da o zaman göreceğiz.:)En çokta bunu merak ediyorum... |
onunla alakası yokdur ya biz ruhumuzla ooynayalım yeter |
Favori gösterilmek iyi mi kötü mü bilemem ama inşallah sonunda gülen biz oluruz. |
Bobo attı $ampiyonluk geldi. kazanıcaz. |
sabırlı ve akıllı bir oyunla düşük skorlu da olsa maçı kazanacağımızı düşünüyorum ama sabırsız davranıp paniklersek işler değişebilir yine, beraberlikle bjk galibiyeti arasında gidip geliyorum, bakalım maçta görülecek her şey... |
bu seneki bütün derbi maçlarda favori olann takım kaybetti ama bu sefer bu istatiği tersine çevireceğiz kazanacağız şampiyonluk turu atacağız |
Ben bu maçta oyuncularımızın fazla strese gireceğini sanmıyorum.Şu derbi kazanamıyor lafını geçen hafta eziklere 4 çakarak yutturduk.Bu maçı kazanırsak şampiyonluğumuzu büyük ihtimalle ilan ederiz, sivas kazansa dahi bu gerçek değişmez.Yine favori gösterilmişiz ama bu sefer kazanacağız. |
Valla ben korkuyorum insallah yeneriz!! |
eyvah! galata yine kocasini görecek :D |
Türkiye`de Saat: 17:42 . |