![]() |
Beşiktaş tarıhınde unutulmayn ve unutulmayack olan futbolcular .. :) Saol konu için ;) |
paylaşım için çok saol eskilere götürdü bizi ve açıkçası beni duygulandırdı çok sevdiğim oyuncular var içlerinde cordoba zago ronaldo guinti munch nouma çok sevdiğim oyunculardı efsanelerimizz hepsini hala aynı seviyorum.. |
Amokachinin şu an amerikada avukat olduğunu biliyorum hemde baya başarılıymış.Çok ilginç gelmişti ilk okuduğumda ama baya zor sınavlardan geçmiş ve avukat olmuş başarılar dilerim kendisine |
Hepsi bizim için unutulmaz. Ama biri varki içlerinde nedense daha çok seviyorum .Munch, gerçekten o sol kanattan yaptığı deparlara , çalışkanlığına , özverisine , takımı sahiplenme duygusuna hayrandım. |
Sizi unutmayacağız!!Özellikle Pascal'ı |
yonetim bi kiyak yapsada hepsinin ucak biletlerini karsilayim hafta sonundaki maca cagirsa keske madida gibi bi adami hala ariyoruz bu arada ve burdakilerin hicbiri unutulmaz benim icin |
hepsi değerli futbolculardı verdikleri emek için tşk ediyorum |
Paylaşım İçin Teşekkürler... Hepsi Çok Değerli oyunculardı.. |
ne oyunculardi onlar ben ama malesef sadece cordoba nouma ronaldo zago giuntileri gördüm ve o oyuncularda hepsi iyidi defansimiz ne iyidi ozamanlar kalemiz süperdi cordoba oyunu kuriyordu resmen birde pancuda vardi en sevdigim oyuncu |
ferdınad, alman kalecımız aumannn . kuntz , bunlarda unutulmazz . vay be aumanı bıle hatırlıyorummm :D:D:D nasıl besıktaslıyım galıba dogustan olmalıı |
Türkiye`de Saat: 13:46 . |