![]() |
ilsinho beşiktaşın iştahını kabarttı http://www.fotomac.com.tr/2009/05/22...5BF24C713x.jpg Brezilyalı oyuncu için Avrupa'nın devleri ile kapışmaya hazırlanan Beşiktaş, bütçesini de onlarla mücadele edebilecek seviyeye çekti *** İlsinho aşkı Yardım et bize hocam Yakalanan havayı birkaç nokta transfer ile Avrupa başarısına dönüştürmenin hayallerini kuran Beşiktaş, Shakhtar Donetsk'li İlsinho için kesenin ağzını iyice açtı... Savunmanın sağında görev yapan 24 yaşındaki sambacıya Juventus, Milan, Napoli, Bayern Münih ve Schalke'nin de talip olması nedeniyle hatırı sayılır bir http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dparayı gözden çıkaran yönetim, eski hocası Lucescu'dan da yardım isteyecek... Denizli de çok istiyor UEFA finalinde ortaya koyduğu futbol ile iştah kabartan İlsinho'nun sorunlu bölge olarak görülen defansın sağına ilaç olacağını düşünen siyah-beyazlılar, vakit kaybetmeden bu işi bitirmeye kararlı görünüyor. Şampiyonlar Ligi'nde 2'nci tura çıkmanın planlarını yapan yönetim tarafından listenin ilk sırasına yerleştirilen sambacı için teknik direktör Denizli'nin de son derece istekli olduğu ifade edildi. İlsinho kimdir? İsim: Ilson Pereira Dias Junior Doğum Tarihi: 12 Ekim 1985 Doğu Yeri: Sao Bernardo do Uyruk: Brezilya Boy: 178 Kilo: 81 Mevki: DefansForma Numarası: 13 |
Daha önce seyretmedim ama final maçında seyrettiğim bu oyuncu bizim ekremden fazlası yok hatta eksik kalır düşüncesindeyim.Öyle aman aman bir oyuncu değil.Bence alınmasın. |
1 maç izlemişsin kesin yargılara varıosun ben hiç izlemedim ama çok klüp istediğine göre boş oyuncu değildir heralde diyorum ama belli olmaz tabi izlemek lazım bir iki maç |
ben şampiyonlar ligi maçlarında da izledim.ortalama bir adam bence.ama tabi luce farklı bir antrenör o oyuncudan maximum verim almayı biliyor. |
ozaman ekrem sola ilsinho sağda oynar. |
teknik bir oyuncu izlediğim kadarıyla alınsada olur alınmasa |
Ben ce okadar büyük bir oyuncu değil. Lucenin keşfettigi Brazilyalılardan bir tanesi. Onun yerine forvetteki Adriano yu alsak daha cok iş yapar. Bobo giderse. |
daha öncede söledııım gıbı bızım ıbo gıbı çalısan aynı zmnda teknık ve orta yapmasını becerebılen bır oyuncu |
Ibrahim Üzülmez'in Yerine Mükemmel bir transfer Olabilir. |
cok lazım degıl bence ekrem dag dan pek bı fazlası yok |
Türkiye`de Saat: 07:15 . |