|  | 
| 
 Bobô Olimpiyakos'a koşuyor İki sezondur Beşiktaş'ta kaderi belirsiz olan Bobo, Olimpiyakos'a gidebileceğini söyledi..  Olimpiyakos'un kendisiyle ilgilendiğini ve menajeriyle diyalog içinde olduğunu bilen futbolcu, eğer kulübüm beni göndermek istiyorsa Olimpiyakos gibi büyük bir kulüp'te oynamak istediğini söyledi. Beşiktaş'ta bu sezon büyük başarılara imzasını atan Bobo, yaşının genç olması sebebiyle "Kariyerimde her zaman yol almak isterim" ifadesini kullanarak, transfere açık olduğunu söyledi. Bobo sözlerini "Şimdilik bundan fazlasını söyleyemem. Çünkü Türkiye'de lig bitmeden ne söylesem varsayımdan ibarettir. Sezon bittikten sonra oturup sakince geleceğim hakkında karar vermeye çalışacağım" diyerek noktaladı. | 
| 
 Biz istemedikten sonra hiç bir yere gidemez ama heleki olimpiyakosun verdiği 2 3 milyon euroya hayatta gidemez  | 
| 
 bobo her zaman beşiktaşta kalmak istiyorum diyor ama böyle birşey dediysede hak veririm kendisinede hiç kızma daha çok genç ve avrupada top oynamasını başarılı olmasını çok ama çok isterim ama bu inşallah olimpiakos gibi bir klüp olmaz avrupada daha adı bilinen bir klup olsa daha iyi olur onun için... | 
| 
 gitmesin yaa:bawling: | 
| 
 Adam Gitmicem Diyor , Medya Hâlâ Haberleri Çıkarıyor , iLginc. | 
| 
 Asılsız haberlerin kralı olan bir gazetenin haberi bu , şimdi adını verip reklam yapmak istemiyorum.Bu gazeteye bakılırsa diğerlerine grafite , ronaldinho falan gelecek.Allah aşkına itibar etmeyin.Zaten Bobo ' muz kendi ağzından açıklamasını yapmış daha neyin peşinden koşuyolar anlamam. | 
| 
 bobo biyere gitmez yönetim heralde boboyu 4 milyon euroya satacak kadar deli değildir | 
| 
 Kolpa medya ...... | 
| 
 5-6 milyon euro versinler istediğin yere git ama yol almak dediğin yunanistana gitmekse hiç durma zaten | 
| 
 Medyanın her zamanki tipik yalanlarından biri! | 
| 
 olimpiyakos kim ya fransa göndermedik yunanistana hiç vermeyiz hem 7 milyon euro veremezler | 
| 
 Şu an Bobo tarzında bir forvet , avrupada 15 milyon dolar dan aşağı satılmaz.Uyanık olmak lazım.Ayrıca seneye Şampiyonlar Ligi'nde Bobo 'dan maksimum bir şekilde yararlanacağımızdan eminim. | 
| 
 daha iyi bir  para satılacaksa satılmalı yoksa kalsın bizede lazım | 
| 
 ya daha gecen gitmek istemiyorum dedi, evet olmpiyokos dan teklif varmis ama ben besiktas da mutluyum diyordu bu basin tam varya k........ ya | 
| 
 bobo bu sene kendini sampiyonlar liginde gostermek istiyor ... onun için bir yere gitmez zaten kendiside soyledi .... | 
| 
 medya yine uydurmuştur... | 
| 
 adam kac kere daha tekrarlamasi gerekiyor gitmek istemiyorum diyor ne anlamaz adamlarsiniz ugrasmayin bizimle.. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 bırakın bobomuzun peşini satılık golcü yok bizde | 
| 
 Kolpa basın | 
| 
 medya ne yapsak da beşiktaş'taki huzuru bozarız diye uğraşıyor ama daha çok beklerler.. | 
| 
 Balon haber... | 
| 
 bu kadar acele kararlar verme dur bakalım lig bitsin bi kim gönderiyorda gitmeyi düşünüyorsun | 
| 
 BoBo gitmeyeceğim dedi ya ... Paniğe gerek yok medyanın Bomba (!) haberlerinden... Hem biraz mantıklı düşünürsek BoBonun ne işi var Olimpiyakosta . Türkiye ligi Yunan liginden hem daha kaliteli hem Beşiktaşımız Şampiyonlar liginde hemde 2-3 milyon euroya olimpiyakos boboyu rüyasında görür. Hatta rüyasında bile göremez. | 
| 
 Görende olimpiyakos bizden iyi zannedecek Yine yalan haber.. | 
| 
 Yaw bu kadar da olmaz.Bugün, X gazetesi "Bobo BJK'de kalacak." diyor.Y gazetesi "Gidecek"diyor. Hay ben böyle medyanın yaw.:) Böyle medya ile ülke tabi kalkınamaz yaw.Ben ne adamlar bliyorum,sırf medya yüzünden Türkiye'den ayrıldılar.Pes vallahi... | 
| 
 Bobonun yerinde olsam hic durmam giderim.. Her transfer doneminde satmak istiyorlar.. Bobo gibi adami begenmiyorsunuz ya yuh size !!!! | 
| 
 ya boşverseniz bobo bu paraya hiç bi yere gidemez... o yunanlılarda anca formasını alırlar bobonun o paraya değil kendisini.... | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 oynamak istediği takım da takım olsa.ne kadar yol alacaksa boşluk yunan liginde. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Ya saçma sapan kaçıncı haber bu. adam kendi ağzıyla gitmyiroum aklımda Beşiktaş ve şampiyonlar ligi var dedi... | 
| 
 bu medyanin sucu degil iyi golculerin alicisi olur  ve haberide yapilir ulan allahini seven biride soylesin taraftarin boboya degistigi nobreye hemde bosta iken gelen birtek teklif yaziyormu medya veya niye yazmiyor bi sorun bakalim kendi kendinize | 
| Türkiye`de Saat: 02:19 . |