![]() |
İşi Bobô bitirecek http://www.fotomac.com.tr/2009/05/23...1B8077AD8x.jpg Siyah-beyazlı takımın son haftalardaki yükselen değeri olan Brezilyalı futbolcu, "Galatasaray'a da golümü atacağım. Bu saatten sonra artık şampiyonluğu kaptırmayız" dedi. Galatasaray galibiyetine odaklanan lider Beşiktaş'ta tüm gözler Bobo'da. Son iki lig karşılaşmasında 3 gol atarak, siyah-beyazlılara hayat veren Brezilyalı futbolcu, yarınki derbide de başarısını sürdürmek istiyor. Bobo, "Galatasaray'a da mutlaka golümü atacağım" açıklamasını yaptı. "Bu saatten sonra şampiyonluğu kimseye kaptırmayız" diyen sambacı, "Özellikle ligin ikinci yarısında gösterdiğimiz performans ortada. Önce G.Saray sonra da Denizli maçlarını kazanacak güçteyiz. Taraftardan tek isteğimiz her zamanki gibi 90 dakika bizi desteklemeleri" ifadelerini kullandı. |
hadi bobo bu maçtada at 1-2 tane coştur bizi |
Haydi BOBÔ uçur bizi ve bağıralım buralardan çok babasın BOBÔ diye... :) |
Bir kere öne geçsek rahatlıyoruz çok.Onun için öne geçmek çok önemli... |
hepinize güveniyoruz bu maçtan galibiyetle çıkacağımıza inanıyoruz elinizden gelenin en iyisini yapıp şampiyonluk yolundaki bu engelii kaldıralım inşallah |
Bobo 'ya bu maçta cok güveniyorum. |
buyuk maclarin adami bobom yazar yine golunu |
bu saatten sonra şampiyonluğu kaptırırsak zaten bidaha taraftar kendinden geçer yakarız ulen bu şehri |
bobo dağıt gsyi |
Formda bir bobo herşeye bedeldir.Güveniyorum sana |
Hadi bea Bobo göster kendini de coştur bizi.. |
bobo nun gol atacagina yüzdeyüz eminim , cünkü bu takimin en iyi forveti bobo....kupayi besiktasa kazandirdi simdi sampiyonluk kupasina geldi sira |
sana bu macda cok güveniyorum insallah dedigin gibi atarsin gollerini |
gole en yakın isim kendisi. |
Alıntı:
|
bobo ya güveniyoruz bugün. |
haydiiii bobo att gollerin goooooollllllllllllllllllllllllllllllllllll sampiyon olalim oleeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy |
Türkiye`de Saat: 09:58 . |