![]() |
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik,şampiyonluğa bir adım kaldı,hadi Karakartallar...Bu sene kupalarımız çifter çifter gelsin inşallah... |
Beşiktaş'ım şampiyonsun!!! |
Söyle cincooonnnnn neoldu neolduuu :D Rengin Solduuuuuuuuuuuuuuuu :D |
offf yine öldüm öldüm dirildim yaa haftaya nolcak benim halim:) neyse kurban olayım Beşiktaşıma..haydi Kartalım son bir adım kaldı..... |
Şampiyon Beşiktaşım Dertlerimin dermanısın :D |
böyle maçlarımız hep azapla geçiyor...bir an önce maç bitsin diye dua ediyoruz..ne zaman evimizde ağız tadıyla,gönül rahatlığıyla bir maç izlicez..maç bitene kadar tüm tırnaklarımızı yedik..ama değdi..kaldı bir maç...%99 bitti bu iş :) |
haftaya çok zor bir maç olacak. ve yusuf cezalı ve tello bugün ciddi sakatlandı gibi gözüküyor.umarım 3 puanı alıp rahat rahat şampiyon oluruz. |
Şampiyon da olacağız süper kupayıda alacağız:DBütün kupaları sömürcez:tongue: |
sampıyonlugumuz hayırlı ugurlu olsun. denızlı dusmemeyı garantıledı zannedersem bızım mac cok daha rahat gecıcek. haftaya tum turkıye sıyah beyaz olacak inş. |
Mustafa Denizli bugün bitirdi işi...Şampiyonluk çok yakın artık, kupanın bir ucundan tuttuk, diğer ucunu da haftaya tutacağız inş...Maça gelecek olursak, çok iyi oynamadık, bu maçı inanarak kazandık sadece...Maçtan önce oyuncuların kenetlenmesi, hep bi arada olması, beni çok mutlu etti, o an dedim zaten bugün biz bu maçı kesin alırız diye...Öyle de oldu, dediğim gibi çok iyi bir oyun seyretmedim ama oyuncuların hırsı, kazanma azmi yine üst düzeydeydi, ki sadece Gs'ye karşı değil hakem denen o serefsizle de uğraşması lazımdı oyuncuların, 2'siylende başettik bugün, sahadan alnımızın akıylan çıktık...Helal olsun hepsine, bu hafta olmadı ama haftaya şampiyonuz inş... Taraftarda mükemmeldi, çıldırdık adeta gollerden sonra...Hakem, Sabri, Arda üçlüsü de maçın içine etmeye çalışanlardı, onlara da gereken cevabı verdik zaten... |
Türkiye`de Saat: 10:41 . |