![]() |
Denizli'den Sert Açıklamalar http://www.sporx.com/images/1/29/438...denizli015.jpg Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 2-1 kazandıkları Galatasaray derbisinin ardından mikrofonlara açıklamalarda bulundu. Mustafa Denizli, "Zirveye yakınlık uzaklık bir şey değiştirmiyor. Maç içerisinde zaman zaman zorluk yaşadık. Kulaklar başka yerde, gözler oyundaydı. Taraftarı da oyundan soyutlayamazsınız. Buna mani olamıyorsunuz. Bazı futbolcularımın aklı farklı yerdeydi ve ben bunları görebiliyordum. Topla oynayan taraf Galatasaray'dı. Rakibin topla ne kadar oynaması önemli değil, ne kadar tehlike yarattığı önemli. Bu atmosfere yakılan meşaleler de eklendi. Futbolcularım bu durumda farklı bir dünyaya girdi" dedi. İlk derbisini kazandığına dair söylenen bir cümleye, "İlk derbiyi kazandık ama bazı takımlara da yenilmedik. Trabzonspor ve Sivasspor'a yenilmedik. Böyle şeyler söylerken, bunu da göz ardı etmeyin. Puan alamadığımız bir tek Fenerbahçe var. Bireysel hatalar mağlubiyeti getirmişti. Düşündüğümüz çizgiyi yakaladık. Şampiyonluk ile ilgili endişem yok. Futbolda nelerle karşılaşacağımız belli olmaz. Bu akşam Yusuf ve diğer arkadaşlarımdan daha fazla beklentim vardı" şeklinde konuşmasını noktaladı. |
helal sana hocam büyük hocasin |
hoca bu saatten sonra farketmez sonuçta stres var böyle zamanlarda kötü futbolda olabilir iyi futbolda olabilir önemli olan böyle maçlarda galip gelmek bizde bunları başarıyoruz |
yusuf daha ne yapsın anlamadım ki :s |
Hocam haftaya denizliyi gole boğalım süper bir şampiyonluk yasayalım |
denizlinin en iyi yaptigi sey bu iste mukemmel konusuyor ve gundemi hep kendisi belirliyor bi 26. hafta muhabbeti yapti butun basin 3 ay 26. haftadan baska birsey konusmadi olmadi 32 ye kadar devam edecege benziyor falan dedi gundem yaratisi super harbiden hocanin medyayi uzaklastirdi futbolculardan bu hamleleriyle |
büyük bi olgunlukla konuşmuş.... helal olsun herkez öz eleştiri yapmaz... |
Alıntı:
Boyle aciklamalar yapip futbolculara daha sampiyon olmadik mesajini veriyor.. Denizlisporu yenelim ve kendi isimizi kendimiz halledilim insallah!! |
Alıntı:
|
Mustafa Denizli büyüksün...helal olsun sana...senin gibi efendi ve futbol zekasi gelismis bir baska türk td yok... |
Herşey için teşekkürler denizli hocam bizi mahçup etmedin teşekkürler sana başından beri güvendim haklı çıktım . |
Saygılar , Sevgiler Hocam..Boşuna dememişler Büyük Mustafa diye.. |
vallahi bence zorlanmamin tek suclusu kendisi...bir maca 3 stoper( toraman,sivok,zan) 2 defans futbolcusu (Deli ,ekrem,) 2 de önlibero ile cikarsan pozisyon bulmakta zorlanirsin yani 7 defans agrikli futbolcu 3 tane ileriye dönük futbolcu ben bu korkakligin nedenini anlamiyorum macida sansa yendik yada gs hediyemi etti desek atamadiklari goller cok komik kactida.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
vallaha denizli maçını farklı alıp şampiyonda olsak bir derbi maçta geriye yaslanıp kontra oynamak heleki kendi evinde beni hiç ama hiç mutlu etmedi.bu oyunla işimiz çok zor mutlaka trasfer yapılmalı ama sağlam adam gibi transferler yapılmalı |
Alıntı:
|
kendı işimizi kendımız yapoalım hoca baskalrına bırakmayalm |
Lütfen yorumları kişilere değil konuya yapalım.. |
hocam süperdin yine bence çok seviyor bu taraftar seni hiç bir yere gitme daha çok şampiyonluk alıcaz seninle inşallahhh |
evet ii oynamadık ama şampiyonluk için oynayan takımın kötü oynadığı zamanlardada kazanması lazım.biz bunu başardık |
Alıntı:
|
futbolcular doğal olarak stresli sıkıntılıydı önemli olan bizim için bu maçta sonuçtu ve biz bu sonucu aldık.. hoca doğru da demiş |
Bence normaldi stresli olmaları biz bile stresliydik. Ama destek ve şansımız yardım etti. Şans derken sadece ilk gol icin başka da şans yokdu zaten. Emre ye kırmızı cıkartsa hoca ,Yusufun penaltıyı verse farka giderdi bu mac. Ernst te atılmalıydı ama. Denizli iyi hoca tecrübeli. Bakalım seneye nasıl bir kadro kuracak. |
iyi konuşmuş... |
Türkiye`de Saat: 00:40 . |