![]() |
bu kadar çirkef bir adam yok yaa ne kadar adi bide yaptığı adama bak holosko :) holosko varya azını açmaz yaa ayııppp yaa kendi gibi piss sandı ezikk |
serefsiz sabri... |
Ohh valla Sabri Allahtan sen vardın hea, bugün bi stres attım sorma, ananın sülalenin hep kulakları çınlamıştır...Seninde bu durum hoşuna gidiyor herhal, durmadan aynı hareketleri yapıyorsun, neyse, küfür eden memnun yiyen memnunsa sorun yok, no problem... |
yok böyle antipatik bi adam yaaa...yanımda olsa çakıcaktım bi tane yüzüne:D hayret bişey ya... |
Sabri hayatında yemediği küfrü yedi. |
bir adam kendi karakterini ayaklar altina almak icin bukadar ugrasirmi be kardesim 1 degil 2 degil 3 degil her mac ayni olurmu bir adam ya hayret ya gole gelince topal kendi kalesine atti bobonun vurdugu kafa auta gidiyordu zaten |
çirkefin öde gideni ya... ne orta yapmayı ne top oynamyı bilio nerde durucaaı bile bilmio be.... bu adamı bide milli takıma alıyolar.... serefsiz!... |
Sabri karıştırdı galiba bizi febeyle... Febe gibi sizin seviyenize düşüp ortalığı Boks maçına çevirmekdik üzgünüz. Sabri maç boyunca farklı arayışlardaydı zaten bazı pozisyonlarda Sürekli ortamı germeye çalıştı... Karıştırdın sabri boks maçları cumartesi geceleri foxta yayınlanıyor. Yanlış yere ve yanlış takıma çattın. |
Burda yazildigi gibi...igrenc bir kisilik...insan olduguma ve sabri denen herifle ayni kategoride olduguma utaniyorum...adam resmen mikrop...bakteri gibi...domuz gribi gibi birsey..daha 16 yasindayken fbli ümit özata küfür eden bir tip...böyle oyunculari amatör liglerde t.d.ler tekme tokat döver...bence bu sabri denen seye futbol yasaklansin...degil gsde hic bir yerde oynatilmasin.....neyse sabri basta geleni...daha bunun kuduz ayhani...orkunu...hasan sasi...emre belözoglusu( gerci simdi fb de ama gs kumasli)...daha cok...gs deki bir cok futbolcu türk örf ve adetlerini bilmiyor...haaa bide baris özbek denen tip...ernste almanca cok acayip küfür etti....harfi harfine okunuyodu dudaklari....utanin be...futbolu salla, sampiyonlar ligini kazan, ne basarirsan basar.....önce insan olun...cirkeflik sampiyonu gs |
Sabri efendi tıpkı bülent hocasına benzedi Bülent gibi sahada ağzı ishal olanlardan . |
Türkiye`de Saat: 05:45 . |