![]() |
rüştüden fedakarlık İkinci yarının neredeyse tamamını sekerek oynayan Rüştü 86. dakikada müthiş bir topu çıkardı. Dizinden sakatlığı bulunan tecrübeli kaleci, Mustafa Denizli'nin 'Çıkmak ister misin' sorusuna 'hayır' cevabı verdi. Rüştü 86. dakikada kornerden topu doğrudan kaleye gönderen Arda'nın vuruşunu son anda çıkardı, alkış aldı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Helal olsun rüştü dün net 2 3 gol pozisyonu cıkardın |
teşekkürler Rüştü fenerden geldin diye sana hakaret eden düşman olanlar utansın . :) |
Valla hiç utanmıyorum biliyor musun güzel oynasa hiç şüphesiz derdim Rüştü seni sevmiyordum yüzümü kara çıkarttın diye ama maalesef diyemiyorum keşke diyebilsemm... |
Alıntı:
Çağlacım canım kardeşim insaf et daha ne yapsın Rüştü . |
bu takim ileriye gitmesi icin sadece rüstü degil herkez fedakarlik yapmasi gerekiyor rüstü büyüklügünü gösterip yapmis digerlerindende bekleriz ki bundan süphemde yok |
dün rüştü kalesinde iyiydi ama topu oyuna sokma denen bişey yok denizlimi söylemiş bilmiyorum ama sürekli degaj yapıp topu ya taca ya rakibe attı topu indirecek adam mı varda sürekli ileri dikiyoruz anlamıyorum.sivok var diyoruz geriden oyunkurucak adam aldık diye seviniyoruz ama hala topu ileri vuruyoruz |
rüştüye laf yok dün cok guzel bır maç çıkardı baros gibi kendını dünyaya kanıtlamıs bır golcu ile 2 defa karsı karsıya kaldı ve acısını kapttı söyleyecek bır sey yok tebrkler rustu |
Rüştü Tek Kelimeyle Mükemmel'di. |
Büyük Adamsın,Büyük Prosfesyonelsin Vesselam.. |
86. dakikada rüştü gol oldu |
Canı gönülden kutluyorum Rüştü'yü.Eyvah dediğimiz anlarda Rüştü klasını gösterdi. |
Alıntı:
|
Rüştü ile yola devam.Kusursuzdu.Hele,Baros ile karşı karşıya çıkardığı top,belki de bize şampiyonluğu getirecek.:) |
rüştünün kurtardığı hangi maç var ki diyenlere rüştüden cevapp |
Alıntı:
|
Abi ben bu kadar Rüştü'yü sevmiyorum diye bana diyorsun sev hadi benim sevmem için nedenlerim var ama sen Hakan'ı niye sevmiyorsun bu kadar:D |
Rüştü iyi hoş da nereye kadar? Kısa zaman sonra bırakmak zorunda kalacak,bir ömür devam edemeyeceğine göre... |
Alıntı:
Ah benim canım kardeşim ah 8 - 0 hala yüreğimi kor gibi yakıyor dün maçı izlerken gayseli arkadaşlarım ben le dalga geçiyorlardı 8 taş diye ama Allah razı olsun yusuf imda da yetişti golü attı çenesini kapattı onların . :) Senin tek nedenin fener den gelmiş olması :D |
birde azcık yaşlı olması ve iyi oynayamaması:D Çok hata yapıyor ya olmayacak hatalar yapıyor mesela hiç açılmıyor alabileceği topu açılıp almıyor sanki kaleye çakılmış gibi.Birde merak ediyorum o gün kalede Hakan olmasaydı Rüştü olsaydı maçın sonucu değişir miydi? |
Alıntı:
Bak konuyu en baştan oku bütün mesajları incele bak bakalım senden başka kaç kişi rüştü ye kızmış kaç kişi beğenmiş ona göre kafan da bir değerlendirme yap ondan sonra düşünceni onun fb den geldiğini unut ve öyle söyle bakalım ne olacak :) :D |
Alıntı:
Cagla helal olsun sana . 2 dk da bu emektar kaleciyi harcadın. Şuan Rüştünün kurtarışları olmasa şmpiyon olamazdık. Adam elinden geleni her zaman yaptı ha hata da yaptı. Tam anlamıyla prof. futbolcu . Ben ce TÜRKİYENİN hala en iyi kalecisi Rüştü dür. |
afferin rüştü afferin:) |
Alıntı:
porto macinda rüstünün yapdigi hataya bakincada kötü oliyorum tercübeli oldugu halde |
Alıntı:
|
Rüştü'den yana hiçbir zaman sorunumuz olmadı zaten, hatalı goller yiyebilir, bu sene Cech'in de, Buffon'un da ne yediği goller vardı, gülersiniz valla...Rüştü her zaman 1 numaradır, onun gibi hem tecrübeli hem de adam gibi adam bir kaleciye sahip olduğumuz için çok şanslıyız bence...Dün de çok iyi bi maç çıkardı, maçın yıldızıydı kesinlikle, zaten başka da adam yoktu doğru düzgün... |
Güvenmediğim Rüştü bu maçta bir harikaydı. Yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler. Tebrikler Rüştü ;) |
iyi herif haaa,ömür billah fenere yakistiramiyordum, herkes hak kapisi buluyor cok sükür:) saolasin rüstü abeyyy |
zaten dun maci kurtaran alan adam rustuydu yaptigi kurtarislarla ama bide su topu oyuna eliyle soksa hasta olacam adama ve bu topu neden ileriye vurarak oynuyoruz oda ayri bi dert denizliyi sirf bu yuzden istemiyorum seneye yahu |
maçın yıldızıydı,helal olsun,şampiyonlukta payı büyük |
Alıntı:
|
%100 lük sadece bir pozisyon vardı maçta onu da bir zahmet kurtarsın yani bugüne kadar yaptığı hatalara saysın.Rüştü kendince iyi oynuyor olabilir zaten ondan süper kurtarışlar da beklemiyorum o yaşta öyle birşey yapamaz ben diyorum ki Hakan oynasın adam genç ve güzel de oynuyor ama anlatamıyorum derdimi.. |
Alıntı:
|
Bence de Hakan'ı harcayanlara yazık;) |
hakandan cacık olmazzz... yoğurta yazık. hakan malum maçlarda yaptığı hatalarla beşiktaşa kıydı,yazık etti. |
valla artık hiç birşey demiyorum Hakan konusunda istediğinizi diyebilirsiniz herkes sabit fikirli bu konuda kimse fikrini değiştirmiyor istediğinizi diyebilirsiniz herkes düşünmekte özgür bana göre Beşiktaş'ın 1 numaralı kalecisi Hakan.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:34 . |