![]() |
Alıntı:
|
şampiyon beşiktaşım oleyyyyyyyyyyyy:D:D |
ŞaMPioNuN KiM oLDuqu BeLLi DiiLMi :) |
Şampiyon Beşiktaş ikinci kim olacak ? |
cumartesı denızlıyı yenıp tum turkıyeyı sıyah beyaza boyayacaz ınsallah |
Kupa bizim.:) |
iyi cumartesi olmasi iyi olmus sabaha kadar icecem kutlamalari izleyerek :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bekir rapor al ablası,yıllık iznini kullan,yap bir şeyler...:D Geçmiyor günler yarabbim ya,heyecandan öleceğim... |
Ya arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Kupayı ne zaman kaldıracağız. Yada c.tesi akşamı kupa hangi stad ta olacak.??? bilen varmı. Presodür nasıl?.. |
Alıntı:
|
o zmn napıyoruz herkesi kutlamaya beklıyoruz :D:D butun işlerımızı bırakıp orada oluyoruz :D ben a.ö sınavmdan vazgctm bıle :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
başlık yanlış olmuş 2. cumartesi belli olacak olmalıydı şampi belli 2. kim olur bilmem oda hiçde umrumda değil zaten isterse es es olsun |
haydi be besiktasim bir 90 dakkika haydi be kartalim haydi saldir haydi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
kupa töreni pazar günü inönüde kardeşim dün sanlı kaptan bjk tv de programında söyledi .takım istanbula pazar günü dönecekmiş hava alanında üstü açık otobüsle karşılanıp konvoyla stada götürülüp kupa töreni yapılacakmış. |
daha bellı değil kupayı sanlı kaptan mı verıcekmıs :D fedarasyondan boyle bır acıklama daha yapılmadı kardeşim |
Alıntı:
Abi,ustamda,İnönü'de değil demiyor ki.Prosedür gereği,şampiyonluk iddiası olan kaç kulüp varsa,temsili kupa şarttır.TFF'de böyle yazar.Bilgilendirme için müteşekkirim size. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
işte daha sampıyonlugumuz garantı olmadıgı ıcın temsılı kupa denızlıde istanbulda ve trabzonda olucak sanlı kaptanın cıkıp kupa torenı ıcın takvım belırlemesı bıraz komık olmus ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aman ya alalımda hayırlısıyla ben gerekirse 1 haftada beklerim 6 yıl beklemişiz :D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Denizli maci icin nasil bilet alcaz? Ben Amsterdam dan gelmeyi dusunuyorum, yalniz mac bileti nerden alcaz? yardim edebilen varmi ? tesekurlerr! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:55 . |