![]() |
Baris Özbek'in Cirkefligi! Dünkü macta Baris Özbek yine cirkefligiyle adindan söz ettirdi... Her macta futbolundan cok, rakiplerini provoke edip sari kart görmesini saglamakla ugrasan Baris, derbide Panzerimiz Fabian Ernst'le girdigi mücadeleden sonra, almanca agir küfürler etti... Resmen agzini okuyarak dediklerini anladim .... Baris'in!! Ernst, Barisa faul yaptiktan sonra sinirlenip topa vurunca sari karti gördü ve Baris misyonunu basariyla tamamlamis oldu! Anlasilan Baris Sabriyle "Kim daha fazla cirkeflik yapabilir" yarisina girmis... Pislikler!!! |
bende anladim almancada birsey diyordu ernste..zaten aralarinda birsey olduki ernst sadece barisa faul yapdi ki oda ona baris korkagan tekidir onu bilirim |
Sabri liderliğinde çirkeflik ve ahlaksızlık yoluna emin adımlarla devam ediyorlar. |
hep diyorum o formayı giyen mutasyona uğruyor |
bunLarın yaptığına ne deniLebiLir ki ? |
Onlara Kimse Başka Bir Lakap Bulamıyorki , Ezik ve Cirkef İnsanlar :) |
tipik geseli işte.. |
küfürler kendine geçsin |
Alıntı:
|
ernst gıbı sakın bır adamı cıleden cıkardı aklıma zıdane geldı oyundan cıkmasa kırmızı gorurdu cunku arka arkaya barısa sert gırdı |
Kimse Sabri kadar cirkef olamaz.... |
bunların alayı çirkefffffff |
Ayhan-Sabri-Ü. Karan-Hasan Şaşın olduğu takıma Ronaldinhoyu koysan 6 ay sonra bunlar gibi olur, tükürükler tokatlar bileğe basmalar kendini atmalar gırla gider. gs bunları komple temizlemeden de bu döngü kırılamaz. habire yenileri yetişiyor. |
Yaw şöyle bi bakıyorum; en rezil, en karaktersiz, tabir yerndeyse en boş beleş adamlar GS'da yaw..Yok böyle bir olay..Bizim futbolcularmz düzgün, karakterli, asil oyuncular gerçekten...Çok şanslıyız bu bakımdan..Allah korusun bi Sabri, Barış, Emre Aşık, Baros, Ayhan, Hasan fln..:) Bu adamlar bizlik değil cidden..:) |
bende baris in ne dedigni dilinden okudum, serefsiz daha itiraz da ediyo, en nefret edim oyunculardan biri |
Sabriye açılan topicle bu birleştirilsin.Bunlara küfür etmeğe bile değmez.küfürlerimize yazık.Anlarsınız işte arasına karbon falan derlerya ondan.:) |
ya bunların hepsi böyle sadece baross onlardan farklı |
Hocalari kimki futbolculari ne olsun. Bülenti hatirlamiyomusunuz hakem her düdük caldiginda ellerini kaldirip deli gibi hakeme kosardi. Cinconun hakemle iliskiler uzmani. |
Adamların ruhunda var çirkeflik. |
O adamdan zaten uzun zmandır nefret ediyorum Böyleleri büyük kulüpleri formasını haketmiyor Mesela Arda daha ılımlı,bir kaç istisansı var ama daha sıcak geliyor bana Onu örnek alsın biraz |
yine cirkeflesti galatasaray zaten hep cirkefti galatasaray :D |
çirkefliklerin takımı gs.barış,ayhan,hasan şaş ee başlarında da bülent korkmaz olunca daha ne beklersin ki |
kanı bozuk bunların;) |
Baris kim ya :D Yemisim Barisi.. Almanya 3. liginden geldide adam mi oldu?? Birde Bu GeSe cok cirkef takim valla, Fener bunlarin yaninda melek !! |
alayı çamur bunların :D |
adam oldu |
barış , ayhan ,sabri üç kuruşluk top oynıyamazlar ona buna laf atarlar sadece çifkeflliklerin takımı gayse.. |
Türkiye`de Saat: 07:41 . |