![]() |
Denizli Maçına 850 Kişilik Yer http://www.sporx.com/images/1/29/352..._B_Logo001.jpg Galatasaray engelini kayıpsız geçen Beşiktaş, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçını kazanıp ikinci kupayı da müzesine götürmenin hesaplarını yaparken, Denizli cephesinden tatsız bir haber geldi. Siyah-beyazlı taraftarların şampiyonluk kutlaması yapmaya hazırlandığı zorlu randevu öncesi Denizlispor yönetimi Beşiktaş taraftarına 15 bin kişilik Atatürk Stadı'nda 850 kişilik yer ayrılacağını açıkladı. Denizlispor Başkanı İpek, böyle bir maçta Beşiktaşlı taraftarların tribünleri doldurarak şampiyonluğu kutlamak istemelerinin doğal olduğunu belirterek, "Ancak kimse kusura bakmasın. Onlara yönetmelikler ne kadar emrediyorsa, o kadar yer ayırırız. Beşiktaş taraftarına tribünleri açarak bu güne kadar hep yanımızda olan kendi seyircimize saygısızlık yapamayız. Son hafta unutulmayacak bir maç olacağını düşünüyorum. Denizlispor, camiasına yakışır, onurlu bir şekilde mücadelemizi vereceğiz" dedi. |
yav maça gitmek isteyen izmirliler felan dernekler uyanık olun denizli biletlerini toplayın stadda birleşin . |
Biz Fenere benzemeyiz İpek, Ona göre.. |
bu kadar olmaz yahu bence bu maçta beşiktaşlılar için daha çok bilet ayrılmalı nede olsa şampiyonluga en yakın takımız inşallah bilet sayısında değişmeler olur:S |
gelıyoruzzzzz ulannnn |
zaten 850 kişi deplasman takımı yeri.Nasılsa bizimkiler denizli bileti alıp içeri girerler.bu yüzden pek problem olmaz.Denizlili olacağını pek zannetmiyorum yada okuyan varsa burdan es kaza gitmeyin kardeşim yazık olur |
Çok azm yer vermişler ya.. |
bıletler satısa cıktıgı an alınmalı 16 bın kapasıte varmıs 10 bını bız olmalıyız |
Denizli Biletlerini de alsınlar. |
ya bukadarda olmaz ya of nasıl bulcaz şimdi bilet |
izmirden gidicez zaten biz maça 850nin içinde kesin oluruz en kötü ihtimal denizli bileti alıp aradan geçeriz zaten stad da böyle yaban binlerce insan olucak :D |
zaten stadın yarısını bile verse bize yetmez bütün stadı siyah beyaz yapmak için bi bahanemiz daha oldu hadi kartallar denizliye akın var akın |
Keske bende gidebilsem maca:( Peder bey carsamba mac icin Türkiye'ye ucuyor amcamla, önce memleketimiz Izmir'e sonra da mac icin Denizli'ye... insallah bilet bulurlar, bu sapiklar niye son macta sampiyon olacak takima daha fazla yer vermiyo ki? Sadece Denizlispor kazanmaz, esnafta Istanbul'dan ordan burdan gelecek BJK taraftarindan kazanacak!! Güya taviz vermeyen yönetim gibi göstermek istiyolar kendilerini... Biletleri nerden temin edebiliriz? Biletix?? |
Bilet kontenjanı Çok az yaa... |
ben cok korkuyorum bu macdan insallah bi terslik olmaz. bu arda benim memlekt denizli |
Açınız 2003-2004 sezonu 33. hafta denizli Fenerbahçe maçı (ligtv.com.tr), febe 4-0 yenip şamp. ilan ediyor ve Denizli stadının %90 ı febe taraftarı. O zaman yer veriliyo da Beşiktaş olunca mı değişiyo. Bunlar şimdi Nüfus kağıdına göre de bilet satmaya kalkarlar.... |
demokraside çare tükenmez onların biletlerini alırız ha ha :D:D |
850 kişilik dev koro diğerlerini susturur bastırır showun kralını yapar.. ;) |
ya bjk taraftarı işini bilir alın denizli taraftarı bileti dalın içeri yaklaş bjk tribününün yanına sonra grup olunca birleş oldu bitti :D :D |
gercekten Ayıptır Sanki denizli taraftarı 15000 kişilik yeri dolduracak bizim bilet sayılarını arttın işte |
ya zaten saha ici ve disi heryer siyah beyaz olacak bundan süphem yok , iceri giremeyenler stadin disinda sampiyon futbolcularimizi karsilamak icin dolacak...denizli de yesilin yerine beyaz olacak yani siyah beyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz |
ister 850 ister 1850 olsun o stat siyah-beyaza boyanacak Sn. İpek bunu bil ... |
Türkiye`de Saat: 22:24 . |