![]() |
Demedi deme Ibrahim...... Az kaldi sevgili forum dananin kuyrugu koptu kopacak. Allahin izniyle haftaya Besiktasim Sampiyon olacak. IN SAL LAH. Sabrinin salyalari birbirine karisacak. Barisin Almanca küfürleri cay tabaginda kendisine sunulacak. Penaltimizi vermeyen hakemlerin hevesi kursaginda kalacak. Futbolcumuzu haksiz yere oyundan atanlar onlarin büyüklügünü anlayacak. Yazarim diye gecinenler yazaylarinda kacacak delik arayacak. Teknik direktörler demec vermeyi ögrenecek. Doberman imana gelip tövbe edecek. Sansar artik gercekleri konusacak. Ömer düründül sonucun yaninda 2-1 yendi ama iyi oynamadi ibaresinin olmadigini anlayacak. Mehmet febekol 3 macdan 1 puan almasini bekledigi Besiktasi artik beklemekten vazgececek. Ve bunlarin hepsinin suratina bi samar inecek, Besiktasimi alkislayacaklar. Bitsin su is artik ustaa!.. (Demedi demeyin forum.) |
hahahahahaha :D |
Hepsi Olacak Çok Az Kaldı ! Şafak : 5 ! |
tuaffff ne kadar dusmanımız var mısss demedı demeyın arkdaslar bız fazla yasamayızzzz |
Foruma Iskender Büyük ün adamlari mi sizdi yoksa? :-) |
Buda iyiymiş ama son maç bana dokundu arkadaş.Yani bizim takım ligdeki fb maçından sonraki tüm karşılaşmalarda iyiydi.Dün ömer üründülü seyrediyordum bende.Gerinerek işte sezon başından beri haklı olduğumuz çıktı demediği kaldı.Yüzündeki ifade zaten mosmordu orası ayrı ben bizi ilgilendiren kısmını sevmedim.Yani takım çatır çatır oynamalı bu pzvnklrn ağzını kapatmalıydı. |
sampi...... gerisi ins haftaya |
Alıntı:
|
o programı izlemeyeli çok oldu. febe yalaması hepsi. Beşiktaş ın yenilgisi sonrası yüzlerindeki mutluluğu gördükten sonra bir daha izlemedik... |
SupersinG Super !! |
Güzel devamını bekliyorum böyle yazıların :) |
kafanızı yormayın , ağzı ishal olmuş amigo yazar bozuntuları ne derse desin vız gelir güneş balçıkla sıvanmaz ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ !!!!! |
Alıntı:
bir de ömer üründül denen yorumcu müsvettesi "febe BEŞİKTAŞ'ın bile altında kaldı" lafını öle bir yutacak ki midesine oturacak :) |
Alıntı:
Kutlayacağız tabi ki eğer lidersek bunu hakediyoruz demektir.Hakemler iyi değildi bu sene ama geçen senelere oranla biraz daha namuslu davrandılar sonuç ortada.Diğer iki dallama (gs-fb) her zaman alışmışlardı mamalanmaya.İşte gördük hallerini.Aslında kimse umurumda değil.Biz süper oynayalım ömer üründülün,demirkolun,rıdvanın,sansarın, dobermanın bizim adımıza olumlu bişey söylemeleri beni ilgilendirmez.Orda mosmor olmaları beni daha çok sevindirir.Aksine bunlar bizim takımı övdüğü zaman daha gıcık oluyorum.ben takımımızın oynayacağı futbolla bunları oturduğu koltuğa çivilemesini isterim.Orda sevilmiş (!) sıpa gibi oturmaları beni daha mutlu eder.İşte bütün mesele bu. |
demedi demeyın istanbul yıkılıcak :D |
buna bir rep şart:) emeğine sağlık abicim |
şampiyo_ |
Alıntı:
|
süper bir yazı olmuş ..HEPSİ alacak cevaplarını kapak olrak hemde HADİ BASYIR BEŞİKTAŞIM:D |
şampiyon beşiktaş olur demedim mi ibrahim aksini söyleyenin gecmisini ...... kurtlar vadısı bestesıyle soylenıyor bu yenı beste :D |
Tüm Spor Yazalarına İnat , Şampiyon BEŞİKTAŞ ! |
Alıntı:
|
demedi deme ibrahim:D:D |
:Ddoberman kim? |
Arkadaslar önce hepinize sevgiler saygilar..forumda baska konularda da bi memnuniyetsizlik var gese maciyla ilgili. Meseleye söyle bakmaniz gerekiyor. Son iki mac ve 4 puan bizi Sampiyon yapacak. Eger geseye yanlislikla yenilseydik Sampiyonluk yine yalan olurdu. Vatan millet sakarya gerisi hep hangarya taktigiyle oynayamazdik bu maci. Sanirim hepimiz hemfikiriz bu konuda. Denizli ne yapti, ilk amac avantaji kaybetmemek; nedir o? Son maci alirsak Sampiyon olmak. Oyüzden amac bu macda yenilmemekti. demedi demeyin..... inanmayan Denizliyi arasin...:-) |
Az kaldı... |
Türkiye`de Saat: 06:53 . |