![]() |
Sivok'tan bütün Beşiktaş taraftarı memnun ama Zapo resmen elimizde patladı,bu sezon sonunda gönderilecek muhtemelen ve 4.5 milyon verdiğimiz adamı 1 e bile satamayacağız gibi görünüyor |
Sivok iyi bir futbolcu Zapo'da geldiğinde iyiydi ama sonradan ne olduysa kötü oynamaya başladı aslında ikisi süper bir ikili olmuşlardı.Bu sezon Zapo gönderilir kesin.Sivok da zaten mutlu mesut burada sorun yok:) |
Hayatında düşebileceği en iyi takıma düştü sivok şanslı |
helal sana sivok |
Bence uzun yıllar kalmalı... |
Katılıyorum.Uzun yıllar hizmet etmeli.:) |
oyunu defans bolgesinden kurarak oynatan bir hocayla sivokun degerini daha iyi anlariz bu dedigimi yazin bir kenara bu sekilde sivok sadece bir kesiciymis gibi gorunsede ertugrul saglam doneminde inanilmaz guzel sekildede oyun kuruyordu defansdan malesef mustafa hocanin uzun toplarla futbol oynama mantelitesi yuzunden sivokun degeri yeteri kadar gorulmedi bizim takimin bu sezonki en iyi yabancisi bunu kimseyle tartismam bile sivok tello holosko bobo ve ernst disindaki butun yabancilari yollayabiliriz bence birtek cisse konusunda sunu diyecegim eger yerine alinacak adam paulsen seidou keita sipliccio gibi oyunu iki yonlu degilde sadece cisse gibi defansif oynayacaksa cisseyide yollamaya gerek yok kaldiki gs macinda rustuyle beraber en iyi oyuncumuzdu defans yonunun ernstten 3 gomlek falan daha iyi oldugunu dusunuyorum cissenin sahsen |
Alıntı:
bu performansı boyle devam ederse bana da oyle gelıyo oyle bır durumda bır sezon oncesınden sozlesmesı uzatılmalı kendısı takımdan ayrılmak ıster ve ısteyenı de olursa bedavaya gıtmemıs olur |
Türkiye`de Saat: 13:50 . |