![]() |
zenit, fatihi beşiktaşa veriyor http://www.fotomac.com.tr/2009/05/26...69321CD1Cx.jpg Advocaat ile yıldızı barışmayan tecrübeli futbolcudan para kazanmaya çalışan Rus yetkililer, fiyatta da damping yaptı *** Lokum gibi teklif Advocaat ile yıldızı barışmayan tecrübeli futbolcudan para kazanmaya çalışan Rus yetkililer, fiyatta da damping yaptı. Lokum gibi öneri Zenit'ten Beşiktaş'a lokum gibi teklif... Teknik direktör Advocaat ile yıldızı bir türlü barışmayan Fatih Tekke'den para kazanarak kurtulmanın yollarını arayan Rus yetkililerin, daha önce tecrübeli oyuncu ile ilgilenen Beşiktaş'ın kapısını çaldığı öğrenildi. El sıkışabilirler! Daha önce 7 milyon euro http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dbonservis bedelinde ısrar eden Zenit yöneticilerinin, bu kez kapıyı 4 milyon euro'dan açtığı belirtildi. Siyah-beyazlıların da bu transfere sıcak baktığı ve 3 milyon euro'ya el sıkışılabileceği bildirildi. |
Yaa Medya sana diyecek lafımız kalmadı artık!! |
1 milyon verenin elinde patlar! |
Yine mi Tekke..? :) |
kim alıyor ki ? |
Aslın da iyi bir yedek olur :) |
Gelirse , Gol Yollarında Biraz Daha Gelişmiş Oluruz. |
kolpa basın! :D |
gelirse fena olmaz . medya yeter ya Allah aşkına sıktınız be doymadınız sallamaya. |
avrupada ne kadar türk oyuncu varsa yazın lan bize :D:D hepsini alıcaz :D:D |
Alıntı:
|
nobredende bobodan da daha faydalı olur insallah alınır... |
2-3 milyona iyi transfer olur |
ihtiyacımız yok ki ,onun yerine yedekte batuhan otursun daha iyi |
Alıntı:
sonucta yedek kulübeside cok önemli. bence bizim bu sene sampiyon olmamizin en büyük nedeni yedek kulübemizin cok güclü olmasi. |
Forvet sorunumuz varken istediğim bir oyuncuydu ama artık gerekli görmüyorum. |
vallaha ucuza mal edebiliyosak nobrenin yerine isterim hem kafasına hem ayağına hakim biri.yine de yabancı pivot bir santrafor şart. fatih tekke batuhan holosko kral bir santrafor |
salla medya salla bakalım tutturabilcenizmi :D batu nobre varken ne fatihi ya şakamısınız siz |
hem 31 yaşında hemde zenitte otura otura artık eski fatih tekke olmaktan çok uzak bence.fayda sağlayacağını düşünmüyorum.zenitte oynadığı 65 maçta 19 gol atmış.çok daha kaliteli insanlar var 3 milyon euro fatih e verileceğine 5 verip çok daha iyileri alınabilinir |
Hala batuhandan medet umanlar var inanamıyorum . |
Alıntı:
|
zenit veriyoda biz alıomuyuz acaba onu bi sormak lazım :D:D |
maddi olarak cok büyük bir yük olmassa takima(mac basi anlasma imkani) iyi olur,genis bir kadrodan zarar gelmez sanirim |
Gelmesin ya Tekke kim kaç maçta kaç gol atabilmiş sanki gittiği takımda... :D Onun yerine Taner Gülleri yi alalım daha iyi :) |
Alıntı:
Katılıyorum,usta.Alternatifimiz olur,hiç olmazsa elimizde.Türkiye'yi tanıyor zaten,Uefa'da şampiyonluk yaşadı.Şamp.Ligi'de oynadı.Haber gerçek ise,zor gibi gözüküyor,3 Milyon idealdir bence.:)Fazlası saçmalık olur... |
son vurus olarak turkiyedeki bircok forvetten cok daha ustun bir oyuncu alinmasinda fayda var hemde turk olmasi super bir avantaj takim icin clde ve turkiye liginde oynayacagimiz icin genis bir kadroya ihtiyacimiz var ve bu kadronun icinde fatihinde olmasini isterim sahsen ama bu haberin dogrulugu oldugunu pek zannetmiyorum |
Eğer gelirse Nobrenin Türk olma avantajıda biter ve gider.... |
Fatih Tekke yaslandi artik ondan hayir gelmez!! Hamsispora gitsin !! |
Fatih Tekke iyi oyuncu, ancak kendisi de çevreside problemli. Trabzonsporda oynarken Mafya ile olan probleminden dolayı silah ile İStanbul deplasmanlarına gelmek zorunda kalıyordu. Fatih Tekke zarar getirir, takımın huzurunu bozar. Gereksiz ve hatalı bir transfer olur... |
Türkiye`de Saat: 10:11 . |