![]() |
Sinan Engin transferlerine sahip çıktı MANİSASPOR menajeri Sinan Engin geçen sezon Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile birlikte Beşiktaş'a transfer ettirdiği Seric,Sivok, Zapatocny, Gordon Schindelfeld'e talip olduklarını açıkladı. Sinan Engin "Beşiktaş benim getirdiğim oyuncularla şampiyonluğa koştu. Bu oyuncuları Manisaspor'a alarak şampiyonluk yolunda yürümek istiyoruz." dedi |
al tepe tepe kullan sivok hariç hepsi kötü bir durumda şu anda istediğini alabilirsinn.. |
Sivok hariç hepsini al Sinan Abi..:D Kurtaracak bizi Sinan Abi bee..:D |
Beşiktaş bu adamlarla mı şampiyonluğa koştu bırak allahını seversen Sinan |
al lan hepsini sivok da dahil bize getirdiğin fiyattan al var mı okadar cesaret lafa gelince sizden delikanlısı yok. sivokla zapoya 9 milyon verecek para varmı yada gordona 2 milyon vericek zeka |
Kop git Sinan. Bu takım yıllardır senin yüzünden bu haldeydi gittin ŞAMPİYON oluyoruz. Sen yokken 2 transfer bizi lider yaptı. Sivok ' un katkısı büyük Zapo da bir şeyler yaptı ama diğerleri zarardan başka işe yaramadı... |
Alıntı:
aynen :D bana da öyle geldi :D... |
aynen herkeze katılıyorum sivok dışında herkezi alabilirsin... de... :) babanın malı değil bunlar getir parayı verelim bakalım nereye doğru koşucak ozamn manisa... gordon için para istemioruz al senin olsun :D:D |
Sivok hariç hepsi senin olsun |
Alıntı:
ödediğimiz paraya hangisini isterse alsın... |
ulan sinan engin hemen basaridan kendine pay bicmeye calisiyorsun sivok haric hic bi transferiniz tam anlamiyla 12 den vurmus deil ama bak denizli hocam sana nasil transfer yapilir gösterdi ernst ve yusuf bu takima neler katigi ortada. sen bence hic konusma artik hatta hic ortalikta görünme |
Gordon'u verecek yeri bulduk desenize..:) Sivok'u bu takıma kazandıran her kimse bin kez helal olsun..Zapo da iyi oyuncu ama kontenjana takılıyor..Ancak Gordon ve Seric'i Beşiktaş'a hiç yakıştıramamştm..Kalıcı da olamadılar zaten.. Sinan Abi bize Sezer'i verir..Gordon'u alır inş..:) |
Sen adam başı 2 milyon ver sinan ben sana gordon, seric gibi 10 tane adam bulurum, hemde yerli. Alıcağından değil. Şampiyonlukta benimde katkım var mesajı veriyo aklı sıra. Kış kış sinan kış kış... |
gordona halen iyi oyuncu diyor lan adam almanyanin ikinci ligde bile kadroya giremiyor al senin olsun |
3 ünü alana birde delgado kampanyası bile olabilir aslında. |
bu ne saçmalık ya o kadar ayptığın transferden biri sadece tutmuş tööbe yarabbim ya |
Sivok hariç hepsini al tepe tepe kullan... |
keşke alsa da kontenjan açılsa |
Bu adam bu takıma daha nasıl katkı yapacak anlamıyorum , bizi Gordon ve Zapodan kurtaracak daha ne istiyorsunuz.Ama vestelin zapoya 4.5 verecek kadar enayi olacağını sanmıyorum... |
sivok ve zapo işyaptı diğerleri senin olsun ver bize alırken harcadığın paraları hemen senin olsun ama laf atıp ta geride durma adam gibi sözünde dur ve sözünde duracağından eminim |
Sivok'u birak Diğerlerini tepe tepe Kullan :) Bizide Dert'ten kurtar :) |
Yaptığı transferlerin ne kadar yerinde olduğunu ispat etmek istiyor bence.Bjk ve Manisaspor aynı kefeye konulamaz tabi ama Manisalı olarak söylüyorum,bu oyuncular gelrise iyi yerlere gelir Manisa.Kayserispor gibi olur 2 sezonda.:) |
hatta higuende hala bizim malımız herhalde kiralık gitmişti onuda verelim |
gülerim sadece:D |
sivoku almak kolaymı lan 10 oyuncu getirdin bi sivok iyi çıktı |
anlasılan sınan engının işler kesat menajerlık parası için manısaya transfer yapıcak :D |
zapo birkac mac kötü oynadi ve yedekde durdugu icin kötü oyuncu oldu öylemi helal olsun daha nediyeyim adam kalitesini ilk geldigi haftalar gösterdi nedense ozamanlar cok iyidi simdi ise fiyasko biri simarik adam degil ama futbolu iyi biliyor göndermek isterseniz biride adam gibi zapo futboluda iyidir yine istemezsiniz adam olsun adam olmasin gönderiyorsunuz |
Şaşırmış bu :D |
Ya bu adam Manisada menajer mi ?? hahaha :D Gordon senin olsun, Seric bizden cikti artik Hajdukun futbolcusu !! |
Türkiye`de Saat: 23:41 . |