![]() |
yıldız yağmuru http://efsanefotospor.com/images/sto...26martins1.jpgDevler Ligi’ne doğrudan gitmeye hazırlanan Siyah-Beyazlılar’ın kapısını, birbirinden ünlü oyuncuların menajerleri çalmaya başladı. Galatasaray'ı yenerek şampiyonluk yolunda dev adım atan Beşitaş’ın kapısını menajerler çalmaya başladı bile. Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılmayı neredeyse garantileyen Siyah- Beyazlılar, transfer atağına kalkmış durumda. Devler Ligi’nde de fırtına gibi esmeye hazırlanan Kartal’a menajerler aracılığıyla Premier Lig’e veda eden Newcastle Unnited’dan Obafeme Martins, M’brrough’tan Alfonso Alves, Hamburg’un ön liberosu Piotr Trochowski ile Boca Juniors’un dünyaca ünlü orta saha yıldızı Roman Riquelme önerildi. Yönetim de bu 4 ünlü oyuncu konusunu ciddi olarak masaya yatırdı. |
nerden bu haber kardes? hepsinin gelme olasili az ama neden olmasin, trochowski haric hepsi olabilir |
Bobo - Delgado - Zapo - Cisse gider bu 4 oyuncu gelirse; yararız ortalığı..Ama bizim yönetim bu kadar büyük transferler yapmaya alışkın değil işte...Alamazlar bu tip adamları.. |
Kaynak : FotoSpor |
sivok-marcel jansen zapo-legrotaglie delgodo-trochowski cisse-ballack gitmesi ve gelmesi gerekenler .. bu arada ballack ve trocowski sezon sonu serbest kalıyo bonservis sorunu yok |
Güzel kaynak..:) |
Bekleyip Görücez :) |
KAynak da iş yok ki :D |
martins rıquelme harika olur ilaç ilaç trachowski zor ya |
Sallama haber ama ismi geçenler arasında sadece: Roman Riquelme iş yapar... |
Türkiye`de Saat: 07:42 . |