![]() |
beşiktaş 3.torbada http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...snobre4233.jpg Şampiyonluk yolunda önünde sadece Denizlispor engeli kalan Beşiktaş’ta, gözler Şampiyonlar Ligi’ne çevrildi. Bu sezon UEFA Kupası’nda büyük hayal kırıklığı yaşayan Siyah-Beyazlılar, bu sezon Avrupa’da adını duyurmanın planlarını yapıyor. Devler Ligi gruplarına büyük bir ihtimalle üçüncü torbadan girecek olan Kara Kartallar’ın muhtemel rakipleri şöyle... İşte muhtemel rakipler Barcelona, Liverpool, Chelsea, Manchester United, Milan, Arsenal, Sevilla, Bayern Münih (1. torba), Lyon, İnter, Real Madrid, Shakthar, CSKA Moskova, Porto (2. torba), Slavia Prag, Partizan Belgrad, Wolfsburg, Standard Liege, Rubin Kazan (4. torba). |
fena rakpler var heaa |
1. ve 2.torba çok fena..4.torbayı geç..kim gelirse gelsin ordan.. |
önce şampiyon olalım... |
olur olur hepsi olur biz güzel oynayalım hakkını verelim yeter |
girersek şayet 1.torbadan sevilla yada münih 2.torbadan cska yada shaktar son torbadanda kim gelirse gelsin cok şanslı kura cekmemiz lazım yani :) |
lyon inter real madrid gibi şampiyonlar liginin en gediklileri 2. torbada. son yıllardaki avrupa düşüşlerine dur demelileler artık.ayrıca bana ole gelioki biz 4. torbada oluruz. |
Alıntı:
|
Sevilla Cska Slavia Prag çıkarsa süper olur.Ama nerde bizde o bal:D |
çok ballı kura lazım, 1. torbadan sevilla olmazsa şu dökülen haliyle milan, 2. torbadan shakthar ya da moskova süper olurdu mesela 4. torbadan iyiyizdir bence ama bizde de pek kura şansı yoktur, hayırlısı |
walla hayrlısı olsun birinci torbadan korkuyorum biraz 2. torba yine iyi inter real dışındakilerden iyi oynarsak kazanırız diye düşünüyorum maçları 4. torbadakileri kesin kazanmalıyız zaten orda puan kaybedersek yalan zaten :) |
öncelikle kadromuzu güçlendirmeliyiz |
karşımıza liverpool'un gelmesini istiyorum ... bakalım bu sefer umduklarını bulacaklar mı |
1.bayern m. 2.porto 3.beşiktaş 4.slavya prag inş. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tek dileğim barcelona gelmesinde kim gelirse gelsin farketmez |
Buraya kadar gelmişiz beyler , artık şansımıza kim çıkarsa çıksın çıkıp mücadele edecez.Geçen seneden alınacak hesabımız var.Özellikle Arsenal ' i istiyorum ! :@ |
o değilde gerçekten artıkk mücadele ederek avrupada ses getireceklerse alsınlar iyi adamlar ses getirelim mücadele ederler denizli varken şüphem yok ondan ama büyük klüplere karşıda bu oturmuş takımın öyle fark yiyeceğini artık sanmıyorum barca dışında :) çnkü biliyoruz ki istedikleri zaman reali yanii 6 tane attılar sonuçta ama top yuvarlaktır herneyse iyi takım kurup mücadele edelim yenilsekte sorun değil yaniii ama yenelim inşşş |
Bunlar fena: Barcelona, Liverpool, Chelsea, Manchester United, Milan, Arsenal |
hele bi düsünsenise: Barcelona Inter Besiktas Wolfsburg |
eğer kafaya oynamak istiyorsak büyük olmak istiyorsak o gelmesin bu gelsin demek yersiz ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar büyük olmak için büyük oynamak ve mücadele etmek gerekir ki kadromuza 2-3 tane yerinde takviyeyle iyi işler çıkaracağımızı düşünüyorum... |
Çok zor rakipler hepside |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
4 tane transfer yapsinlar su takima kim gelirse gelsin iki tane tas gibi bek bir orta saha ve bir sag acik beklerden biri caner erkin veya toulousdeki matheu sag beke bulamadim adam acikcasi ama gokhan gonul gibi birsey bolmak lazim oraya sag aciga topuz orta sahayada poulsen keta veya simpliccio dan biri gelsin bu takimi icerde kimse yenemez disardada illaki puan alacaktir ama onemli olan yatirim yapabilmek 2 tane tas gibi bek bir sag acik mumkunse topuz ve orta sahaya saydigim 3 luden biri |
Türkiye`de Saat: 10:21 . |